Min tid på HK är över

Publicerat: 2012-04-20 / 18:20:39 | Kategori: Allmänt
Idag var det min sista dag på jobbet!!
Har nog inte riktigt fattat än, d kommer nog kännas konstigt på måndag då jag ska åka till mitt nya jobb.
Jag kommer sakna mina kollegor å alla goa barn.
Å jag hoppas att jag trots allt tagit rätt beslut i och med att jag valt att gå vidare till mitt nya jobb.
KRAM

Vaccinera 95 barn

Publicerat: 2012-04-19 / 17:58:58 | Kategori: Allmänt
För varenda unge

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.


Att leva med Bulimi

Publicerat: 2012-04-15 / 13:44:40 | Kategori: Ätstörning

Det syns inte utåt, i alla fall inte så mycket på mig.

Det är en psykisksjukdom.

Jag har en fruktansvärt skev kroppsuppfattning.Det har jag i princip alltid haft. Har alltid haft svårt för att äta offentligt eller bara prata om mat. Jag har hoppat mellan överätning och självsvält sen jag var 13 år, jag har haft ätstörningar i nästan 12 års tid. Jag har aldrig velat erkänna att jag har det, inte ens för mig själv.

För 5 år sen var det väll en liten klocka som började ringa hos mig, om att det kanske var någon form utav ätstörning jag har, men jag vågade aldrig berätta det för ngn och de få som jag berättade det för sa lugnande till mig att d nog inte va så farligt.

 

Tillslut blir man så ”låst” i sitt beteende att man tror att det är normalt att hetsäta och kräkas. I början kompenserade jag aldrig (vilket gjorde att jag istället gick upp i vikt), utan pendlade mellan att överäta och svält.

Diagnos

Publicerat: 2012-04-14 / 11:30:43 | Kategori: Ätstörning
I onsdags var jag på ätstörnignsenheten för att få ta del av va de kommit fram till under ny besöks utredningen som jag gjort.
Och jag uppfyller kraven för att kategoriseras för diagnosen bulimi nervosa
visserligen hade jag ju på känn att det var ngn form av ätstörnign jag har, men jag trodde aldrig att jag kommit så långt så att jag klassas som bulimiker.
Så nu är det handlar det om att få bort diagnosen. och det kommer ta tid! Men jag hoppas att jag nu kan lyckas en gång för alla (då jag får möjlighet till stöttning) besegra sjukdomen!!!

Hetskväll

Publicerat: 2012-04-01 / 09:24:48 | Kategori: Ätstörning
God morgon!
Hoppas ni mår bra!!
Igår var det en kass dag... jag åkte till affären å inhandlade hetsätar mat... va lite pinsamt då jag skulle betala för i kassan satt en som kände min bror.. å jag undrar va hon tänkte om allt jag köpt.. bullar, pannkakor, kyckling, chips...
Då jag åkte från affären åt jag två av de fyra bullar jag köpt. sen kom jag hem och började med pannkakorna, sen kycklingen å till det lite chips.... så fortsatte det...
Ångesten kom smygandes under hela tiden å sen va d kört............
Har inte kräkts på nästan två veckor.. men nu gick det inte att stå emot mer och det bara kom hela tiden..
kräktes tom blod.. men  d fick mig inte att sluta... först när jag nästan höll på att svimma gav jag mig.
Då gick jag ut på en promenad.. tänkte det kunde vara skönt att rensa tankarna... men då jag kom hem kunde jag inte hålla mig å det blev ytterliggare kräkningar =(
Efter hade jag den där olust äckel känslan..... å jag skämdes så över att jag lät ÄT monstret ta över mig..
Idag är jag fortfarande väldigt låg... men jag hoppas innerligt att detta blir en kräkfri dag.
Hoppas ni har en trevlig helg och njuter av solen
KRAMAR


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus