haft inbrott i natt

Publicerat: 2009-03-28 / 13:39:38 | Kategori: Allmänt

Då jag gick ut i garaget för att hämta en sak såg jag att min lille brorsas cross va borta å att d stog en stor jävla bult sax lutad mot garageporten, sen så såg jag att min gamla hoj oxå va borta...

Så saknar en kawasaki 250f årmodell 2007




Och sen en kawasaki 450f -2009



ser ni hojarna så kör över dem jäävlarna som kör på dem...
elr ring mig elr polisen
fattar inte att man kan sjunka så lågt att man går in i andra människors garage å snor grejer.. fy fan rent ut sagt


Back again

Publicerat: 2009-03-27 / 20:17:12 | Kategori: Allmänt
Ja nu tänkte ja d kanske va dags att skriva lite här igen =)
har inte hänt så mkt d sista... elr d har väll gått lite framåt på sjukdoms vägen..... va ju hos gyn å där va allt bra.. inga tumörer elr så.. så d va ju skönt att få d borta ur bilden... men jag mår som sagt fort farnade kasst.... så jag fick komma till en ny dr å hon sa att d inte tagits så spec mkt prover på mig.. så d har ja gjort nu... å hon ringde mig i förra veckan åsa att d hittat blod i mina avföringsprover.. d va ju inte så bra.. men hon sa att hon skickat en remiss till vbg så d ska kolla med gastropi elr va d nu hette... låter väll inte så skoj men får väll hoppas att d inte visar ngt allvarligt.. för e ju inte så bra å ha blod i avföringen..
Med skolan går d rätt oki ändå.. fick ju för mig att hoppa av/ ta studie uppehåll då ja mådde så kasst under VFU:n å d på högskolan e ju helt körda i huvudet... aja har lyckats fixa d själv nu å ska fixa denna terminen oxå =)
Nu sitter ja med hemtentan.. å de e verkligen inte lätt för ja vet inte vart ja ska börja...
Men som sagt här fick ni en liten uppdate.. å ja lever fortfarande =)
Ha en go helg.. så ska ja verkligen försöka blogga lite oftare..
kram

Helgen går mot sitt slut

Publicerat: 2009-03-08 / 12:03:20 | Kategori: Allmänt
Jaha då va d helt plötsltigt sönda... värst vad tiden går fort ibland...
I fredas va ja som sagt en sväng i ullared å d va trevligt.. va inte så mkt folk.. elr jo när ja skulle åka hem så va d fullt me folk som kom.. sen åkte ja till farmor å farfar. å där fick jag god middag... å dem lagar ju mat för ett helt kompani å säger hela tiden ta lite till.. fast man e propp mätt... men d va gott å trevligt att få lite riktigt mat =)
Sen åkte jag å pumba till bilprovningen.... å pumba satt så snällt i bilen under hela tiden som gubben besiktiga den.. å de va inget fel på bilen så d e ju bra.. då kan vi ju ta å  sälja den nu... så om d e nån som e intresserad av en mercca så hör av er =)
Åkte till särö å bytte bil å tog med min lillebror så  åkte vi till klovsten å slängde skräp..
sen ringde C och vi åkte hem till henne å fikade å kolla på lets dance.. var även rätt coolt för hon visade mig hur skype fungera.. man ringer till varnadra via nätet å kan se å höra varandra direkt.. var hur coolt som helst kändes som man va i framtiden =) så vi pratade i en timme ungefär med min storebror.

Igår så va ja rätt trött å mådde halv krasst.. så jag gjorde inte så mkt.. städa lite åså baka lite bröd... å gick en promenad i kba skogen med pumba å lillebror..  

Nu har jag precis kommit in efter en timmes blöt å lerig promenad med hunden... de regna å blåste så åsen gick vi tilll vallda å den vägen e lite lerig.. haha men de va skönt att slippa ha pumba i koppel utan han kunde springa själv..
Strax så ska ja göra mig lite lunch för att sedan ladda inför spinningen kl tre... ska tydligen vara ett pass som endast är för tjejer eftersom d är intrenationella kvinno dagen ida.. jaja men d blir nog skoj ändå..

Ha det gott
kram

go morgon

Publicerat: 2009-03-06 / 05:06:27 | Kategori: Allmänt
hej på er.. hoppas ni mår bra... vakna tidigt ida igen...
Seminariet igår gick bra va ju inte så svårt när man väl satt där.. å jag hade fått me de som hon ville att vi skulle ha lärt oss =) så får bara hoppas att papret är godkänt oxå men i värsta fall så får ja väll skriva till ngt.. e ju skönt att ha klarat seminariet i varje fall.
Å mitt besök hos läkarn som kolla mina stämband gick bra med... va skönt att d inte kommer att bli ngn operation, risken fanns ju att min röst skulle försvinna helt.. å d vill man ju inte... spec inte då man har valt att arbeta med ett yrke som kräver att man använder sig av rösten.
Så d är skönt att veta att d andra stämbandet faktist finns ton i även om d inte rör sig,, ja vet d låter  konstigt.. å ska ja va ärlig så fatta ja inte så spec mkt av va hon sa men jag såg att d vibrerade lite i d ena oxå.. dock inte lika mkt,,,,
Å jag vet ju att min röst bär i d flesta lägen. bara d att jag måste tänka på att tala med den rösten.. he d e som hon sa när jag prata som vanligt så  är d lite lägre.. men då jag läste ngt så blev det krfatigare och man hörde d bättre. =) så lite har ju allt mina besök hos logopeden hjölpt.. å hon sa även att man inte hörde min andning lika mkt/tungt nu som första gången ja va hos dem..

Sen så va ja och lämmnade pumba hos farmor och farfar... å ska hämta han sen i em... skoj för honom att få bli lite bortskämd.. å jag vet att både farmor och farfar tycker d är skoj att ha pumba där och man ser att d blir gladare och mår bra =)
Så ida tänkte ja ta mej en tripp till ullared.. måste verkligen köpa mig en ny jacka... åsen hittar man ju allti lite andra saker där med =) senast min mamma va där så hitta hon bläckpatroner till min skrivare för 39 kr st.. å d funka lika bra med dem som de ja köper på nätet för nästan 200 kr st... så då e d billigare å köpa dem på gekås...

Så nu blir d strax att hänga upp en maskin tvätt åsen äta lite frukost å sakta men säkert rulla ner mot ullared... ska se till å va där när d öppnar.. å hoppas på lite folk.. haha hur man nu kan göra d där nere.. å på en freda...
Jag trodde dem skulle öppna kl 7... men d va visst kl 8... så d e bara å vänta 3 h till innan ja åker
ha en härlig fredag
kram

sova???

Publicerat: 2009-03-05 / 04:19:07 | Kategori: Allmänt
Jaha då sitter man här.. har varit vaken i ca 2 h å d går verkligen inte att sommna om så lika bra att traska upp...
Vet inte va d e som gör att ja sover så kasst... men vakna av att ja hade sån frossa å värk i kroppen.. avskyr d.. vf kan man aldrig få bli bra???
Idag ska jag till dr som ska kolla mina stämband igen om d lyckats få igång d andra.... vilket jag tvivlar på att d har... men men... jag tycker verkligen att d e obehagligt... spec när d kör in kameran/slangen genom näsan.. känns ju som om ögonen ska tryckas ut å näsan bara blöder.. fast d inte gör d..

Nä nu får ja ta å fortsätta å fila lite på mitt papper till sst 5... vi får väll se hur d går i em på seminariet... i värsta fall får jag väll komplettera mitt paper... för d här va verkligen svårt å få ihop ngt bra..

Ha en trevlig torsda så hörs vi senare
kram

examination gestaltning

Publicerat: 2009-03-04 / 11:30:18 | Kategori: Allmänt
Ja då va d över.. igår gjorde vi våran gestaltning där vi skulle gestalta ett dielmma utifrån d land gruppen blivit till delad.. och min grupp hade sverige.. och det gick bra.. var skoj å redovisa.. Tycker alla andra grupper oxå gjorde mkt bra och välplanerade gestaltningar och det var i stort sett vid varje grupps redovisning som jag ngn gång satt med tårade ögen.. för det berörde verklige så mkt... att d finns så mkt orättvisor och hemskt.

Igår efter  redovisningen åkte jag till min framor å farfar för att hämta hem pumba som d passat.. å när ja kom dit så bjöd dem på fika.. å d va gott å allti lika skoj å prata med dem.. haha farmor tyckte att pumba kunde få stanna kvar ett tag.. ja egentligen vf skulle han inte gjort d.. jaja han ska i varje fall dit en sväng imorgon med.. för de blir så glada när han är där =)

Idag blir d till å försöka skriva klart sst5 till seminariet imorgon.. men ja orkar inte.. har ju inte ens börjat läsa.. och d e två böcker som ska läsas... bläääää
Men jag måste få ihop ngt så ja kan lämna in...
Strax så ska jag till husläkarnas sjukgymnast för en koll av min rygg... .. å sen har ja ruggit ont i min axel ida då jag vaknade av att den låg fel :(
Ni får ha en fortsatt trevlig onsda.. åså hoppas jag att solen som utlovades strax kommer fram =)
Kram


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus