något som inte är som d ska...

Publicerat: 2008-11-26 / 22:28:57 | Kategori: Allmänt
Hej.. har inte uppdaterat på några dar å d beror på att jag har varit så trött när ja kommit hem att ja gått å lagt mej med en gång..
vet inte vad det är e jätte trött.. fryser å har ont i mina leder... överallt... känns inte bra alls....
Å när jag steg ur duschen förut så blev jag alldeles kallsvetti å blek å mådde ruggit illa....
E vädligt jobbit å må så här.... vet inte vad det är elr varför...  jag vill må bra å kunna börja träna igen.
Blir å hålla mig stilla imorgon å se vad som händer... går d inte över får ja väll boka en tid till doktorn,,,
hoppas ni som läser mår bra.. å jag vet att det blev väldigt ,mkt negativt å klagomål här.. men d e nått som inte är så bra just nu..

Helgen går mot sitt slut

Publicerat: 2008-11-23 / 20:51:25 | Kategori: Allmänt
Ja då har det blivit söndag igen..... helgen blev ju inte som jag täntke mej då jag va helt död igår... idag kände jag mig lite kass på morgonen men nu börjar ja känna mig som vanligt igen.. elr ja smärta i axel å armar å rygg har ja fortfarnade men d e väll sådant man får stå ut med.. börjar ju närma mig den åldern då man inte är  ngn ungdom längre :P
Nu så har jag försökt smuggla upp två flyttlådor på vidnen hos mina förädlrar.. fick ju inte lov att ställa ngt där eftersom jag inte skulle flytta hem igen... Men ja får göra som farfar sa ställ dit grejerna ändå i smyg.. å lyssna inte på vad han säger.. :D
Nu ska jag snart gå å sova.. börjar kl 6.00 imorgon.. får hoppas d inte e lika kallt ute bara... vill ha sommar =)

sjuk

Publicerat: 2008-11-22 / 10:40:49 | Kategori: Allmänt
Hej.
Igår kväll kände jag mig lite hängig å trött så gick å la mig halv åtta... Vid tolv vaknar jag av att jag håller på å koka. E alldeles yr å känner mig helt väck... lyckas kravla mig upp ur sängen å trycka i mig två febernedsättande... sedan la jag mig igen. men har sovit uruselt.. vaknat till å från av att ja ena stunden hållt på å hacka tänder för att i nästa stund hålla svetttas som bara den.
När jag vaknade nu imorse så va jag helt täppt i både näsa å hals.. å  kan knappt prata. Har även ont precis överallt.. spec i min rygg (som jag haft ont i sen jag kom hem från egypten).
Blir inte så mkt gjort idag.. ska försöka få i mig nått  å äta/dricka nu å sen blir d nog att ligga nerbäddad resten av dagen.
Skulle ju jobbat både idag å imorgon.. men de blir ju inget med det.. hade nog orkat jobba om feber inte varit så hög.. men nu går d ju inte alls..

08-11-21

Publicerat: 2008-11-21 / 06:33:07 | Kategori: Allmänt

Ja då va d äntligen fredag. har praktik 8-.16 idag.... å ska ju ha min samling med barnen, men tror d ska gå bra, fast har då aldrig sett en värre grupp e typ ingen av de 25 barnen som lyssnar på vad pedagogerna säger. Där kan man ställa sig frågan varför det är så.
Sitter här å funderar på om jag orkar åka in till sjukan igen.. då jag fortfarande har ont.. å DR. sa att ja skulle komma tillbaka om d fortfarnade gjorde ont på fredag. Nu har jag även ont i handleden å armen... vill ju bara få veta vad det är som krånglar å få ordning på d. 
Nä nu får ja rusa till tåget. Ha en bra dag!! 


Torsdag.

Publicerat: 2008-11-20 / 19:24:48 | Kategori: Allmänt

Ja då sitter man här helt död efter en dag på praktiken igen.. Var meningen jag skulle haft samling idag och prata om fåglar på vintern. Men då pedagogen va så stressad över att hon skulle göra änglar med barnen fick vi flytta d till imorgon ist...
Blev sugen på glögg när jag såg flaskan i affären förrut så jag köpte med mig en.. så nu sitter jag här med en varm kopp med glögg, russin, mandel å doppar mina 3 pepparkakor.. *MUMS*
Skulle igentligen vart å såelat innebandy nu, men eftersom jag fortfarande har ont i min axel å i hela kroppen (känns som lite feber) så får ja bestämmt vila mig å hoppas jag e frisk på tisda. För jag tycker det är riktigt roligt att gå på träningen, men tråkigt när man blir sjuk..
Å jag vill ha sov morgon.. upp kl 6 i morgon för praktik å sedan ska jag jobba dagen både lörda å sönda så då blir de att gå upp kl 6 med... aja ska inte klaga får ju sova ut nästa lörda..
Nu väntar duschen åså ska ja skriva klart lite införmin planering imorgon...  blir sängen tidigt idag.
 


akuten...

Publicerat: 2008-11-18 / 17:31:10 | Kategori: Allmänt
Igår kväll la sig min axel fel, men fick tillbaka den.
När jag vaknade i morse hade jag jätte ont å va stel. Tänkte att d går väll över, men när jag tog på mig jackan för att gå till tåget la den sig fel igen.
När ja fick tillbaka den igen efter lite smått panik besluta ja mig för att få tag i nån som kunde kolla va d e för fel!
I ös regnet å stormen gick jag bort till akuten i mölndal, såg rätt lugnt ut å ja satt nog inte mer än 3 min innan jag fick komma till receptionen... där sa hon i kassan till mig att de hade väldigt många patienter där å att det var bättre att jag åkte till axess akuten istället.. Jaha tänkte ja å var fan ligger den då?? fick reda på att den låg vid hagabadet.. men d säger inte mig nått alls för ja vet ju inte vart hagabadet ligger....
Min väninna ringde mig å när hon hörde vart ja va kom hon å hämta mig... å hon va oxå osäker på vart den akuten låg.. så vi beslutade att åka till kungsbacka istället.. för där kan de dirket berätta om de kan hjälpa mig eller om ja ska nån annanstans...
Så ja traskade in på akuten i kungsbacka... var rätt lugnt där med.. å efter en timma fick jag komma in till doktorn... han kände å klämde på min axel å ja skrek.. haha nämen han sa att de är antingen något ledband eller muskeln. Så han lova å skicka en remiss för att få göra en magnetröntgen. Sen så skrev han även ut lite smärtstillande tabbletter..

Jag gick till apoteket å sedan åkte jag hem till mölndal igen, väl där tog jag mig en tablett å blev helt trött så ja sommna å sov i två timmar. När jag vaknade igen var jag stel som en pinne igen.

Aja d va skönt att få lite smärtlindring... får hoppas jag får en kallelse till röntgen snart helst innan den krånglar igen för börjar bli jävligt trött på detta nu!

tisdag

Publicerat: 2008-11-18 / 06:25:14 | Kategori: Allmänt
ville inte gå upp när uret ringde kl 6.. stel å ont i min axel... ont överallt i kroppen...
å för att göra d ännu sämre hör jag hur d piskar regn mot fönstret.....
e här med positivt tänkande existerar inte hos mig idag....

vfu igen å axeln krånglar.

Publicerat: 2008-11-17 / 20:24:44 | Kategori: Allmänt
Jaha då va d måndag igen å va första dan på min praktik å har bara 3 veckor kvar...
Gick rätt bra ändå.. barnen kom ihåg mig å tyckte att d va kul att ja va tillbaka.
Vi var i skogen sista lektionen.. å är ja skulle hoppa över  ett dike halkade jag å axeln hoppa fel.. fy fan va ont d gjorde.. har fortfarnade piss ont å börjar även känna mig lite febrig..  de gör typ ont i hela axeln å strålar ut i handen.. får hoppas d går över snart.
Känns tråkigt at axeln just ska hålla på å börja krångla igen när ja ha ett helvete med mitt liv.. flytten å allt jävla tjaffs från de där hemma... fattar han inte att ja blir jävligt sårad av å höra all skit!?! Vet att ja ej ska lyssna på honom.. men d e inte så jävla lätt..
nä nu ska ja gå å sova... hoppas ja får sova lite grann i natt innan d e dax å gå upp kl 6 för å åka till praktiken...
ha det bra
/

på väg att bli sjuk.. igen??

Publicerat: 2008-11-15 / 08:49:29 | Kategori: Allmänt
Jaha d va ju som jag befarade knappt en vecka med bra träning så känns d som om man börjar bli sjuk igen.. fy d känns så jävla trist att när man äntligen kommit igång ordentligt med träningen så blir man sjuk...
När ja vaknade ida kollade jag min puls.. å den av inte så bra.. hade 73 å ja som annars ligger runt 60 på morgonen.. känner mig även lite lätt febrig å små ont i kroppen.. så d blir till å vila nu.. innan ja ska iväg å jobba kvällen idag... usch orkar verkligen inte idag.. å regna gör d med....

Fredag

Publicerat: 2008-11-14 / 20:23:15 | Kategori: Allmänt
Då sitter man här å sumerar allt man gjort och vad som väntar..
Kl 13 åkte jag ner till skolan för att ha litteratur seminarium på den trista boken trageton.. det gick bra å var inte så jobbit... vi satt  i små grupper å diskuterade.. hammna i en grupp där alla tyckte typ samma..... så d blev mest prat om annat... fick gå lite tidigare då de skulle varit slut 14.30 å då går mitt tåg.. å ja kände verkligen inte för å behöva vänta till 15.30.. så d va snällt att ja kunde gå lite innan.. tror inte ja missa så mkt för de va nästan klart..
På tåget var d fullsatt som vanligt en freda em.. å när ja traska genom en av vagnarna såg jag min storebror sovandes i en av stolarna... så ja passa på å väcka honom..=) å snacka var gör kul å träffa honom.. visste att han skulle komma idag men inte vilken tid så va extra skoj å träffa honom på tåget....lillebrorsan som bor i västerås kommer oxå ner ikv.. så de ska iväg å köra cross imorgon.. jag hade gärna velat åka med.. men d går ju inte eftersom man ska jobba kvällen... försökte byta å få jobba dagen ist eftersom mamma frågade mej om jag ville följa med gratis på Mary Popins på operan.. hade varit gör skoj å följt med. men d va ingen som kunde tänka sig å byta så då får man snällt jobba...
Min bästa vän som har fått jobb på samma ställe som jag jobbar på ska oxå jobba imorgon.. men hon jobba dan... så hon ska komma ner till mej efter att hon slutat så ska vi fika lite å planera ´vår shooping tur till ullared i nästa månad..
Nä nu ska ja forsätta å kolla på sjukhuset... e helt inne i den serien nu... tycker de finns lite snygga läkare å kolla på där.. åsen e de alltid lika spännande att få se på de olika fall som de löser... men lite tråkigt när de inte går bra.. men det är ju livets gång..
Ha en fortsatt trevli kväll å helg..

börjar gå mot sitt slut...

Publicerat: 2008-11-12 / 19:30:36 | Kategori: Allmänt
min tid i denna lägenheten här i mölndal.. jag som verkligen trivdes så himla gott... känns förjävligt rent ut sagt... men va ska man göra... känns som om man är tillbaka på ruta ett igen och måste börja om från början å ja vet inte om ja orkar d en gång till...
Har börjat å packa ner lite grejer nu mina pokaler åså så nu börjar det bli tomt i hyllorna =(
Har Pumba här hos mig idag... å han e bra skäller på hunden som bor under så den blir tyst.. =) vi ska stax gå ut på en lång proemenad i regnet... skönt å få komma ut lite.. å e man ändå ute kan man ju lika gärna gå en bra runda..
men först ska ja kolla på sjukhuset,
Ha en fortsatt trevlig kväll
kram

träningen igång på allvar

Publicerat: 2008-11-12 / 09:18:28 | Kategori: Allmänt
hej svejs.. då sitter jag här med min havegrynsgröt som ja har lite svårt för att få i mig men måste.... var uppe kl sex ida för att få i mig lite grann innan det var dax att bege sig till löpspåret där det stod tuffa intervaller på schemat... å fy vilka backar.... aja nu har man gjort de oxå  å de känns faktiskt riktigt skönt så här efteråt. Får hoppas det ger lite resultat oxå... skönt va oxå att de inte regnade... va lite blå himel som titta fram oxå.. skönt d.. 
Ska vara på en föreläsning 11-14.30 idag... den va obligatiorisk så måste åka ner.
Ha en bra onsdag
/jennie

inga karius i min mun =)

Publicerat: 2008-11-11 / 11:44:48 | Kategori: Allmänt
idag var det dax för det årliga besöket hos tandläkarn... det gick alldeles utmärkt hade inga hål å hon tyckte jag skötte mina tänder bra. men shit va dyrt d va.. skulle kostat 650 spänn för en vanlig kontroll.. men så sa hon att eftersom jag var mellan 20-29 år så betalade försäkringskassan 300 så d kostade bara 350.. men d var ju billigare nu än förraåret då ja fick betala nästan 1000 spänn för att hon envisades med att borra upp ett litet hål som jag inte ens märket av.. jaja nu har man varit där å behöver itne komma tebax förrän om ett år..

 på bilden  karius och baktus.

Efter mitt besök så åkte jag till särö å tog en lång promenad i skogen med pumba.. var jätte härligt.. å han va så glad att han fick springa lite med =) synd bara att de regnade men men e väll sådant här väder man får räkna med såhär års... jag saknar faktist solen å egypten rätt mkt nu...
Skulle behöva plugga lite till litsem på freda.. men har ingen motivation alls... men måste börja nån gång.. känns som om jag hela tiden lyckas hitta ngt annat som e viktigare..
ha det gott
/Jen

wow

Publicerat: 2008-11-10 / 15:30:31 | Kategori: Allmänt
har ju länge undrat om man kunde få tag i journal anteckningar från när jag föddes.
nu tog jag mod till mig å ringde östra å visst fanns det ett arkiv där de hittade anteckningar om mig =)
så nu blev jag jätte glad å bara å vänta en vecka så kommer de hem ett brev med dem till mig =)

måndag...

Publicerat: 2008-11-10 / 07:12:08 | Kategori: Allmänt

usch.. när klockan ringde för en liten stund sen.. ville jag verkligen inte gå upp.. spec inte när min rygg låste sig vilket gjorde att jag inte ens kom upp ur sängen utan fick åla mig ner på golvet å bort till soffan... men nu sitter jag här å ska strax åka till skolan där vi ska ha temaredovsining.. vi får väll se hur d går... får hoppas d blir överstökat snabbt...
idag regnar d... usch.. vill bara krypa ner i sängen å dra täcket över huvudet.. men vi får väll hoppas att denna dag blir lite bättre esn ändå.. även om man e på uruselt humör.. varför avskyr jag måndagar??


jobbig dag..

Publicerat: 2008-11-09 / 15:17:05 | Kategori: Allmänt
Hej.. ida var d bara å  gå upp när klockan ringde kvart över sex.. för å va på jobbet kl sju,,, som tur va regnade de inte så d va skönt.  Haft en riktigt jobbig dag ida... haft alla de jobbiga å tunga.. å d värsta är att ja ska jobba nu ikv igen å såg på mitt schema att ja ska till dem igen.. fy.. å nu ös regnar d oxå.....
aja bara å bita ihop... tur man inte jobbar varje dag.. men vi får väll se hur min rygg mår imorgon.. då jag redan nu känner hur ont d gör... e ju ursula arbetsställningar man har i detta yrket..
Nä nu får ja ta å cykla tebaax igen.. e förhoppningsvis hemma vid 22 ikv.. om man inte får oturen att jobba över.. men d orkar ja inte...
hej svej

trevlig lördag med en oväntad tripp till varberg

Publicerat: 2008-11-08 / 20:43:58 | Kategori: Allmänt
Hej!
skulle egentligen jobbat dan.. men då min axel fastnade i går kväll å d gjorde jävligt ont å ja vet att jag alltid dagen efter är jätte stel å knappt kan använda min vänstra arm så kändes de dumt att gå å jobba när man inte kunde arbeta ordentligt, i de yrket så behöver man va stark å bägge armarna..

Idag vaknade jag av att det hoppade upp en glad hund i sängen vid halv nio. Va ändå pigg så tyckte d va lika skönt att gå upp.. sov i särö inatt då d blev så sent igår då vi åt räkor å spela playstation med lillebrorsan. Käka lite frukost å sedan ut på en härlig lång promenad med pumba. Var jätte skönt å gå ut.. å lungt å skönt ute med.
Vid halv ett åkte jag med mamma till mölndal då hon skulle jobba å ja tänkte städa lite.. Men när jag kom in i min lägenhet var ja inte alls sugen på å städa. Ville så gärna ta en tur till ÖB i kungsbacka å köpa mig ett album som jag kan sätt in kort å andra roliga minnen i.
Tog tåget som går till varberg oxå då d går fortast å stämde bäst in på tiden jag kom till stationen. d tåget stannar ju i kungsbacka oxå. Men när jag steg på tåget var d verkligen knökat. å när vi kom till kungsbacka kom jag inte ut ur tåget förrän dörrarna stängdes igen.. så då va d bara å snällt fortsätta ner till varberg. Där tänkte jag ta nästa tåg tebax till kungsbacka.. trodde d skulle gå ett 14.32.. men d gjorde d inte utan d gick först 15.32.. Hade ingen lust å sitta på stationen å vänta över en timma.. så jag traskade bort till gallerian å gick å kolla i affärer. Köpte mig en ny scarf å tröja på lindex. sen leta jag förbrilt efter en bokia affär.. men den va stängd. Tog sedan tåget till kungsbacka för en sväng på kungsmässan, då ÖB stängt. Hitta ett jätte fint album på bokia. sen gick ja in på kvantum å handla lite mat, kyckling å sallad. Väll hemma gjorde jag mig en god kycklingsallad.
Sen tog jag mig ett bad å sedan var d dax för film, idag var d Guldkalven, (irene huss) väldigt bra film tycker jag, men gillar nog böckerna mer, fast vore skoj å se alla filmer, då man känner igen miljön åså eftersom filmerna är inspelade i göteborg =)
Nu blir d väll å zappa lite på tv för att sedan gå å sova.. ska jobba imorgon.. dubbelpass.. först 7-14 å sedan 15-22. men d e pengar som verkligen behövs.. då jag fick en svin dyr mobil räkning..
ha en fortsatt trevlig kväll.

behöver ej flytta till särö.. än..

Publicerat: 2008-11-06 / 16:40:12 | Kategori: Allmänt
hurra... min brorsas ex ringde mig å fråga om ja ville hyra hennes lägenhet då hin ska utomlands i 6 månader.. å d blir från januari till juli helt perfekt ju.. får hyra den möblerad.. så vet inte riktigt än vad jag skall göra av mina möbler som jag har här.. för jag fick inte lov att ställa de på vinden hos mina föräldrar.... i värsta fall får jag väll försöka hyra ett litet förråd ngnstans där jag kan knö in en soffa två bokhyllor å lite lådor..
Idag var det en seg dag... hade bild på förmiddagen där vi skulle göra en miljö ur en saga i en sko kartong... haha ja vet inte om min blev så bra.. men jag fick i varje fall sytt en liten nalle.. så d blir nog bra bara ja e klar till exminationen efter jul. Sen på eftermiddagen hade vi en intensiv föreläsning m läs och skriv.. de kände jobbigt när jag fick se vfu uppgiften vi ska göra.. men har ju klarat d förrut så då fixar man d nu med.. =)
Nu ska ja skriva klart ett paper om litteracy å sedan vila mig lite för att vid åtta cykla iväg å spela innebandy.. haha vi få väll se hur d går... har inte spelat sen jag var 14... men ska bli skoj å träffa lite crosskamrater i alla fall =)
ha d gott

Klara tentan =)

Publicerat: 2008-11-04 / 21:24:25 | Kategori: Allmänt
Yes jag var precis inne å kolla på mina poäng å såg att jag fått godkänt på tentan jag gjorde i denna kursen den 10 oktober.. den tentan som jag absolut trodde jag skulle kugga på.. men troligen så gillade han de jag skrev.. för ett g blev d... Ska hämta tentan på torsda.. men känns skönt att redan nu veta att jag klarade mig..
Idag har det varit en hemsk dag en sådan där allt är piss... tur att det kommer en ny dag imorgon
take care.

back in town

Publicerat: 2008-11-03 / 18:17:58 | Kategori: Allmänt

Hej.

Nu är jag tillbaka efter 2 helt underbara veckor i el gouna.(Eller ja kom hem sent i torsdas kväll.. han tom å bli fredag innan ja kom innan för dörren)

30 grader i solen å ca 27 grader i vattnet.. var verkligen vad jag behövde!

 För det mesta låg jag väll med ansiktet ner i röda havet.. å såg jätte många trevliga fiskar.. bla nemo å doris fiskar.. =) såg även delfiner vid ca 5 tillfällen, alltid lika fascinerande å se dem.. var tyvärr aldrig i vattnet när dem kom.. men d var häftigt å se dem från båten med.


Jag ska absolut tillbaka dit.. förhoppningsvis tar ja mej en rest resa till våren.. för dit känner jag att jag kan åka själv utan att behöva vara orolig.


Bodde i jätte fina lägenheter själva så d va skoj.. det blev inte så mkt festande för den som undra d... var helt slut efter en hel dag på havet så man slockna rätt fort.. + att det blåste rätt friskt på havet med så båten gunga mkt å ofta... kände sig som om man va mitt uppe i en fylla.. he lite yr å ostadig på benen å lätt illa mående.. =)  klara mig från å bli sjösjuk som tur va.. men d gunga typ hela tiden även fast man gått av båten..

Får tacka alla trevliga guider på colona i el gouna å besättning på båten  för super bra service och ni gjorde verkligen turerna till bra upplevelser. Nästa gång jag kommer ner tror jag nog att ja ska testa å dyka... e lite sugen men samtidigt vette sjutton om jag kan tryckutjämmna... men d löser sig säkert.. jag har i varje fall haft det hur bra som helst!!!

Hade gärna stannat kvar längre.. men jag saknade pumba rätt mkt de sista dagarna så d va jätte skoj å få träffa han igen.... Nu är man tebax i vardagen igen.. men allt plugg...å jobb...


Va å körde cross i lördags med lillebrorsan... var lite fruset i marken men d gick å köra ändå.. var lite stelt första passet men sen flöt d på bra =) hade iofs träningsvärk i hela kroppen när ja vakna på söndan... men d va d värt..

Nu blir d å käka lite köttfärssås med spagetthi .. har ja längtat efter.. =)

Vi hörs


  det är tre delfiner på bilden. men d syns lite dåligt d som är lite grå aktigt alldeles vid fören...


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus