Jag fick jobbet!!!

Publicerat: 2010-12-21 / 15:44:53 | Kategori: Allmänt
Hej!
Hoppas ni har det bra i kylan =)

Har ju glömt att skriva om hur bra det gick på jobb intervjun i mölndal i onsdags.
Så här kommer en liten reumé =)
Kom dit strax innan 10 och möttes av 2 st personer, chefen å en fsk lärare vi pratade om lite åså sa dem att de va i slutskedet och att de skulle höra av sig i vilket fall som helst (d.v.s. även om man inte fick jobbet), jaja tänkte jag blir väll som alltid de hör väll inte av sig...
En kvart efter intervjun ringer min mobil, dessvärre hinner jag inte svara uttan lyssnar av telesvararen, där va  det fskläraren som ville prata anställning med mig =) så jag ringde tillbaka och hon frågade om jag ville ha jobbet, de hade pratat efter intervjun å båda kände att jag var rätt person för jobbet och att jag nog skulle passa bra i det arb laget =)
Det kändes så himla skönt och är verkligen glad att jag fick detta, visserligen bara ett vik, men hela täntke och arbetssättet som de bedriver känns så jag och förhoppningsvis blir d förlängt. Måste ju börja någonstans, så jag börjar arbeta där måndagen den 24 januari!!!


Idag har jag gjort de sista slipet på vårt examens arbete, imorgon är det dax för en handledning och nu känner vi oss nästan klara med arbetet, är lite osäker på vår teori bara men förhoppningsvis kan vi få lite hjälp från vår handledare imorgon.

HA DET GOTT

KRAM

4: Advent

Publicerat: 2010-12-19 / 17:04:39 | Kategori: Allmänt

När fjärde ljuset brinner

vi hämtar julegran

och alla barnen räknar

dan före dan före dopparedan












Tisdag 10-12-14

Publicerat: 2010-12-14 / 19:56:24 | Kategori: Allmänt
Hej!
Hoppas ni mår bra och haft en trevlig lucia (igår) =)
Idag var jag på anställnings intervju på en privat fsk i kullavik. Hoppas verkligen att jag får det för de känndes så himla bra å dem va så trevliga!!
Imorgon ska jag till mölndal för ännu en intervju får se hur d går =)
Nu ska jag kolla på 112 på liv och död.. sen blir d nog sängen tidigt så jag orkar upp imorgon =)
Ha en fortsatt trevlig tisdag kväll
KRAM

Ett litet test min personlighetstyp:

Publicerat: 2010-12-11 / 14:56:54 | Kategori: Allmänt

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, allvarliga, känsliga och vänliga. Konflikträdda. Undviker situationer som kan leda till motsättningar. Lojala och trofasta. Extremt välutvecklade sinnen. Estetiskt lagda. Uppskattar konst och skönhet. Ointresserade av ledarskap och makt. Flexibla och mottagliga för andras argument. Tenderar att besitta originalitet och kreativitet. Lever för stunden.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Artister, musiker, kompositörer, designers, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, lärare, veterinärer, skogvaktare, naturforskare, ekonomibiträden, snickare, kuratorer, sekreterare, tandtekniker, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor, mekaniker, fysiologer

Gör testet du med på http://se.41q.com

Om det otäcka händer

Publicerat: 2010-12-06 / 13:56:00 | Kategori: Allmänt
Vet att jag håller på med en "farlig sport" och jag vet inte än hur jag skulle göra om jag hamnar i koma eller blir förlamad. Kanske ska ta mig en lite funderare på det.
Hittade en film som får en att tänka


Onsdag 10-12-01

Publicerat: 2010-12-01 / 20:13:30 | Kategori: Allmänt
God kväll!
Ja då var det första december och inte långt kvar till julafton =)
Idag har jag varit nere i varberg, först skrev vi lite på examens arbetet för att senare ha vår sista mentrosträff för alltid.. känns lite kluvet kommer nog sakna träffarna å studiekamraterna å allt.
Men nu e d inte långt kvar.
Jag har ont i magen så nu går jag å lägger mig. imorgon blir d varberg igen å då e d dax för handledning av examensarbetet får hoppas vi kan få positiva besked just nu känns d vädligt svart.
GOD NATT
KRAM


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus