Önskar jag hade 1 180 000

Publicerat: 2011-09-25 / 21:21:03 | Kategori: Allmänt
Åh vad jag önskar att jag vunnit på lotto elr va som helst så jag hade 1 180 000 elr i alla fall 177 tusen... så jag kunde köpa lght som jag bara älskar!!
Jaja e väll bara å fortsätta å drömma å spara ngn gång kanske d e min tur!!
Längtar tills jag börjar jobba igen så jag kan få "riktig lön" med sjukpengen blir d inte mkt över....
Hoppas ni haft en bra helg och att ni får en bra vecka!!
KRAM

Fredag 11-09-23

Publicerat: 2011-09-23 / 13:13:15 | Kategori: Allmänt
Tjohej!!
Har percis kommit hem från gymmet =)
idag blev d inte så mkt gjort blev mest cykling å lite axel övningar.... kände mest att jag behövde komma ut å se lite folk!! å d va allt ngra rikitgt snygga killar å spana på idag =)
Idag har jag gjort en sak som jag tänkt länge.. så nu e d bara å vänta å se......
Är väldigt less på att vara sjukskriven..... d ända mina dagar består av i nuläget är typ sova... träna axeln... leta lght...
Längtar efter att få köra cross!!
Önskar er alla en trevlig helg!!!
KRAM

Fröbröd

Publicerat: 2011-09-19 / 11:43:14 | Kategori: Allmänt
Hej!
Här kommer ett super gott recept på fröbröd (perfekt om man vill undvika vanligt bröd) och d e jätte gott =)
3 ägg
3 dl riven ost (Västerbotten, Cheddar eller Prästost)
1 msk majonnäs
2 msk keso
1½ tsk bakpulver
ca 5 dl frön (t ex sesam, linfrön, solrosfrön, pumpakärnor)
½ msk Herbamare örtsalt

Blanda ägg, ost, majonnäs och bakpulver. Smeten blir ganska rinnig, tillsätt sedan fröna tills smeten blir fast men inte torr. Bred ut smeten på plåt täckt med bakplåtspapper och tryck ut den. Smeten ska bli ganska platt. Strö över lite flingsalt

Grädda 15 minuter i ugnen i 225 grader.
Skär upp i lagom stora bitar 5*5, förvara i kylskåp. Går utmärkt att frysa!! smakar gott med ngn färskost typ philadelfia eller vf inte min nya favorit salami och brieost
=)
Lycka till!!

Torsdag 11-09-08

Publicerat: 2011-09-08 / 20:52:15 | Kategori: Allmänt
Hej!!
Börjar bli väldigt less på att bara gå  hemma nu!! Har inte spec ont i axeln nu.. men d har ju bara gått två veckor sen operationen å d är 4 veckor kvar innan jag får göra ngn rotation mer än 0 grader å jag slipper axellåset.
Händer inte så mkt här... den röda caben e såld så nu har jag ingen bil å låna längre... jag längtar verkligen tills jag får en egen lght i kba!! Har funderat lite på å ta mölndal ist men d ställer till lite problem.. nummer ett är att jag inte kan ha kvar Pumba om jag flyttar dit... Så har funderat rätt mkt så i nu läget e jag mer inne på å leta bostasrätt i kba för då kan jag ha kvar min älskade Pumba
Men d kommer ta tid!!!! hade hoppats på å få tag i en lght nu under tiden jag e sjukskriven så att Pumba kunde känna sig hemma innan jag lämnar honom.. men d ser inte så ljust ut... d ända som fanns va en tvåa med hyra på över 8000 kr å d betalar jag inte!!!!
D har löst sig med sjukgymnast för mig nu oxå å d känns så skönt!!
Idag börja jag oxå med min nya medicin så nu får vi hoppas d blir bra!!
Imorgon åker jag till gekås =)
KRAM

Efterlysning Högre lärarlöner!!!

Publicerat: 2011-09-08 / 19:44:11 | Kategori: Allmänt
Efterlysning: Högre lärarlöner

i stand by myself

Publicerat: 2011-09-05 / 13:15:28 | Kategori: Allmänt

tjock å värdelös...

Publicerat: 2011-09-05 / 12:18:03 | Kategori: Allmänt

Ofta funderar jag  på meningen med allt det här. ..

Varför vill jag gå ner i vikt? Vad är det som gör att det fortfarande är mitt huvudsakliga mål, trots att jag skulle kunna leva precis som jag är just nu och må bra, resten av mitt liv?

 

Jag vet redan en del av svaret..

Jag vet att jag fortfarande tänker att folk skulle tycka om mig mer, att jag skulle ha lättare att hitta nya vänner och helt enkelt känna mig mer poppis.
Allt sitter i huvudet,!!

min dåliga självkänsla och det faktum att jag alltid skyller det på min vikt, som om den skulle vara universallösningen för att alla skulle älska mig.

Varför är det så viktigt för mig att känna mig omtyckt? Varför måste jag känna mig eftertraktad? Varför kan jag inte bekräfta mig själv utan att alltid tänka att jag är ingenting värd om inte andra vill ha mig med?
Och hur kom jag fram till att just vikten är det som är avgörande?

Kanske för att det är det enda jag kan påverka?
Jag kan inte tvinga folk att tycka om mig, att välja in mig, att vilja ha mig med.
Men om jag skulle bli normalviktig kan jag i alla fall inte bli bortvald för att jag är tjock!?!

 


Det hela började i skolan, redan som 11 åring var min enda dröm att inte vara rund när alla andra tjejer var som små pinnar. Där formades tanken om att om jag såg ut som alla andra skulle jag slippa känna mig utanför. (jag vet att bara för att man är ”smal” så känner man sig inte  utanfr)
Genom åren bekräftades detta. Jag var tjockisen och jag var utanför!!

Och det följer mig fortfarande att gå ner i vikt och bli normal som alla andra, kunna gå till vilken affär jag vill utan att behöva titta på stora storlekar..


Jag behöver lära mig att mitt värde är lika stort oavsett, att jag finns även om jag inte är konstant bekräftad…Och det har inget med vikten att göra. Att vänner sviker, men som 14 åring och med en vän är det inte lätt att bli sviken…….

 

Men jag jobbar på det. På att tycka om mig själv mer.
Jag måste sluta lägga mitt värde i andras händer.

Och det är insidan som räknas, men eftersom jag är väldigt bra på att tala emot mig själv så tror jag att alla andra endast ser utsidan av mig.

 

Detta är något som kommer ta tid, och det sägs att man inte kan älska någon annan om man inte älskar sig själv…. Vet inte men det kanske stämmer, men jag älskar alla runt omkring mig men hatar mig själv och hur jag ser ut.

Men det är bara jag som kan göra något åt det!! Och jag är unik och jag vet att som jag ser ut nu kommer jag inte älska mig själv därför måste det bli förändring som håller!!


"det är okej att känna"

Publicerat: 2011-09-01 / 10:23:18 | Kategori: Allmänt
till alla!!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus