mx tränar utb.. å tävlings premiär i veckan

Publicerat: 2008-04-29 / 21:17:16 | Kategori: Allmänt
HEJ
hoppas ni har det bra i det härliga sommar vädret. =)
Nu i helgen som var va jag på sista steget i mx tränar utb i tibro, kursledare var blikstad  å  hultberg båda två är jätte duktiga och kan förklara så att man förstår...
på lörda morron vid sju kom peter från varberg och hämtade mig åså samåkte vi upp till tibro. väl framme var d skoj att träffa alla igen då de flesta av oss har gått alla tre stegen ihop. fick lite fika åsen bar det iväg till motorstadion... där möts man av en ny harvad bana å sol.. snacka om att ja blev ruggit åksugen... dem hade gjort om banan en hel del till d bättre tycker ja sen ja va där sist på sm -06..
några killar från mx gymnasiet fick köra å visa lite och vi fick många bra tips och ideer på hur man kan träna på en sådan sak som ex vinkla på ett lätt sätt..
som vanligt fick man en gör stor portion lunch... d e typ fyra ggr så stor som ja äter vanligtvis.. men d e klart.. d e ju bara massa grabbar på kursen så d e väll d dem räknat med :D
Sen på kvällen åkte vi in till skövde å käkade god middag,, jag åt en dolly parton :D d va två grillade kyckling bröst med strips.. he ja undrar va dem tänkte på när d gav denna rätten sitt namn =)
eftersom peter hade druckit en öl å fler blev d med kvällen så fick ja köra.. fram mot nio så valde alla utom tre grabbar att åka hem.. så ja fick snällt stanna kvar å gå med dem ut en sväng.. d va meningen att dem bara skulle ta en öl på harrys åsen skulle vi åka.. men de blev mer än en öl.. sluta nog med att d drack 5-6 öl å en hel del shootar... sj så fick ju hålla mig till cola =)
vi satt på harrys i skövde å shit vilket häftigt dansgolv dem hade.. va typ i en egen inglasad å massa coola lampor å go musik... :D när klockan va runt elva börja ja bli seg å sa att ja skulle åka hem så om de skulle med så fick d komma... fick med mg alla ut på gatan.. sedan så tappade vi peter,, för han stanna å tjöta me varaenda kvinna han såg typ.. he men vi andra satte oss i bilen å ja börja rulla iväg.. då komm han springandes :D sedan så pumpa d tungt i bilen på väg till hotellet i tibro.. shit vilket ljudsystem han hade i bilen... kändes typ som om vi hoppa fram av musiken.. å va man inte döv innan så blev man d lite smått då..
men vi kom oskadda fram till hotellet å ja gick å la mig halv tolv å sommna som en stock..
Då det va sol  å gött väder på lördan bjöd söndagen på desstå gråare väder.. vi kom upp till banan vid nio å d va uppehåll men regnet hängde i luften.. gick igenom lite att man måste leka när man köra cross å att man ska kunna köra på bakhjul å framhjul ect.. vi höll på till halv elva då banan öppnade för allmän åkning.. så vi gick in i mxgymn,, garage å gick igenom lite hur hojen ska se ut å lite akutvård... sedan va d dax för lunch å avslutning...
Var en helt fantastisk helg och jag är alltid lika motiverad och har fått nytt tanke sätt när ja kommer där ifrån.. sånu jävlar!!!

Denna vecka började vår vfu.... dock så lyckas ja å vakna på måndan med nästan 40 graders feber å ruggi kramp i magen så ja fick hålla mig hemma...  men tills idag så var febern borta å ja har inte riktigt lika ont.. vet ej vad det är.. för ja är inte dålig utan har bara en jävla smärta.... aja men d går nog över..

Var i varberg idag å gjorde om den förbasskade kls tentan med illeris.. fast denna gången gick det bättre å jag kryssade i alla som jag kunde och de räckte till ett godkänt :D äntligen.. vilket helvete man haft med illeris.. men nu är det äntligen över.. å ja klarade ju som sagt bok tenta oxå.. så nu är det inget kvar att ta igen..

Idag på vfu gjorde jag mina första observationer.. d va ruggit svårt.. ska sanningen fram så har jag ingen anning om  hur jag ska lyckas få ihop en rapport...

Nu är det dax för mx tävlingar på torsda är det serien i varberg å på lörda är det serien på hemmabanan pionjär.... ja vette sjutton hur d kommer att gå men d är bra att få köra ngra race så ja kan ladda inför sm:et i tibro 1 juni.. ja å  sofia i klubben ska åka till tibro å träna lite innan sm...
nä nu får ja ta å fortsätta med min observations rapport.. e gör svårt....
ha det gott kram

...saknar dig pumba

Publicerat: 2008-04-22 / 15:43:08 | Kategori: Allmänt
image11

min älskade hund.. ända nackdelen med att ha flyttat är att jag ej kunde ta med mig pumba... men ja får ta å låna han snart..

sommarjobb..

Publicerat: 2008-04-22 / 15:40:36 | Kategori: Allmänt

shit vilket gott väder det varit.
Vid halv ett traskade jag bort till en jobbintervju inom hemtjänsten.. det gick bra och hon ska bara kolla lite referenser på mig åså om allt låter bra så får jag jobba där i sommar.. gör härligt.. känns som om detta passa mig lite bättre än psykiskt sjuka.... å om jag får detta här så slipper jag resekostnader..

Efter att jag varit på intervju tog jag mig ett varv runt sjukhuset å ner till biblioteket där lånade jag lite böcker till denna kursen... åsen gick jag ut å satte mig på en parkbänk i solen.. satt där i typ en timma å hade det jätte skönt.

Nu ska jag snart äta lite midda åsen ska jag cykla upp till crossbanan, ska vara examinator för ngra killar som ska ta mx licens.. åsen kanske jag stannar kvar en stund å är tränare om det skulle behövas...

En mx kompis till mej från falun ringde förrut å d va gör skoj att få prata..... hon berättade att hon lyckats få bandet TAKIDA som sponsor.. va skoj.. ja kanske oxå ska testa å kolla om de vill sponsra mej med :P
hon får gratis inträde till alla deras konserter å backstage vip ect.. .. förhoppningsvis ska ja åka upp till hene i början på juni å köra lite cross :D

Ha de gott
kram


Hänt mkt sen sist, flyttat, våren är här

Publicerat: 2008-04-22 / 08:45:53 | Kategori: Allmänt
Hej alla.
Var ett väldigt länge sedan jag skrev något här..... beror bla påatt jag flyttat åsen så glömde jag bort mitt lösen ord... åså har jag varit väldigt lat med om sanningen ska fram....

Men som sagt den 1 april flyttade jag till mölndal, allt gick väldigt fort och nu har jag bott här i snart en månad och jag älskar det.. jag kan göra vad jag vill. när ja vil, hur jag vill =)
Sedan så har jag varit på jobb intervju för jobb i sommar på ett boende för psykiskt handikappade... dessvärre så känner jag att det nog inte passar mig.. inte själva jobbet utan de att jag ska sitta ensam på natten å ha jour telefon.... men ja ska dit å gå brevid på torsda så får vi se.. men som sagt tror inte d passar mig...

Ska iofs på intervju idag för jobb i mölndal istället.. om jag får det blir ju det närmare..

Skolan går lite upp å ner ibland är det skoj å andra dagar vill jag bara hoppa av... Men ngt som kändes skönt var att jag igår fick reda på att jag klarat tentan i bok kursen.. kändes helt underbart trodde verkligen inte jag skulle klara den..... Åsen den jävla Illeris tentan.. klarade den ej förra gången så nu måste jag göra den igen.... ja fick sju å man va tvungen å ha 10 för å klara den.. kännns så jävla pissit att en lite del i tentan sabbar 4,5 hp... men denna gången ska ja verkligen klara den!!
Vi ska ut på praktik nu i 3 veckor... skulle varit härligt om det inte berode på alla jävla uppgifter vi ska göra.... första 2 dagarna ksa vi göra 5 st observationer.... åsen ska vi göra minst 4 st momentplaneringar å allt måste man koppla literatur till... aja men det är bara några veckor kvar innan det är sommar ledighet... får bara hopas att man inte har för något efter sig för då får man ju inte fortsätta till hösten..

Nä nu ska jag ut i solen en stund.. helt underbart vilket väder vi haft de senaste dagarna.. känns verkligen att sommaren är på g. mkt ljusare på kvällen å morgonen å solen å allt man blir bara gör glad..
Sen så har jag börjat å köra lite  cross igen.. har kört 4 ggr å de funkar helt oki faktist.. har dock inte riktigt orken att köra så mkt men d ska d bli ändring på.. sm:et i eksjö gick i helgen (20) ja var dock ej närvaradne där men jävlar va jag blev sugen på å va me å köra... men som sagt så har jag kravet på mig sj att om jag ska köra ett sm så ska ja orka köra ett helt heat å helst ta poäng.. annars känns det bara onödigt att åka dit  för det kostar ju trots allt en del att köra tävlingen..
Om inget pissit händer så kanske jag är med å drar på sm:et i tibro 1 juni... men ja vet inte än.. har ju inte kört på den banan sen ja vurpade där 2006..... he shit d e ju 2 årsen men d känns typ som om d va i somras..
Ska till tibro i helgen på sista delen i tränar utb.. d ska bli skoj...

Ha det gött soliga kramar Jennie


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus