Lördag 10-01-30

Publicerat: 2010-01-30 / 21:22:51 | Kategori: Allmänt


God kväll!!
Hittade en bild på Pumba då han gosat ner sig i sin fåtölj... tycker han ser ut  lite som bagera haha..

Hoppas ni mår bra och har en trevlig lördag kväll =)
Idag har jag börjat städa lite grann.. tänkte rensa ut mina gadrober..
Kl 14 åkte jag till kvarnbyskolan för klubbens årsmöte.
Var inte så mkt folk där men jag träffade en trevlig crosskompis så vi hade ett trevligt årsmöte trots allt d trista som ska hinnas med å väljas innan det var dags för prisutdelning.
Jag blev förresten invald i valkommiten för detta året... jaja vi får väll se va man ska göra.... haha tur jag inte e ensam va nog minst 6 pers till som skulle vara med.
 Fick i alla fall hämtat min nya tränar licens samt mina bröders 2:a pokaler för Km.et dem blev ju 2 i sin klass... så va trevligt.
Då mötet drog ut väldigt på tiden va jag inte hemma förrän vid 18 så då tog  jag mig en soppa åsen stekte jag upp lite kött å köttfärs åt mamma.. eftersom hon å pappa e i gbg å bowlar.

Min lillebror kom för en timme sen å frågade om vi kunde åka å köpa en film.. så vi begav oss til coop å han köpte en film som heter District 9 .. jag började kolla på den men den va inte alls ngt i min smak.. handlade om aliens å jag såg iofs bara början men d kändes som en typ dokumentär film..

Strax ska jag bege mig ut i kylan termometen visade -13 usch.. med min älskade pumba.. hittade en bild på honom då han gosat ner sig i sin fåtölj... tycker han ser ut  lite som bagera haha..

KRAM




Fredag 10-01-29

Publicerat: 2010-01-29 / 09:18:56 | Kategori: Allmänt
God morgon!
Hoppas ni mår bra.... jag känner mig sisådär... e väll nervös inför läkarbesöket bara...
idag ska jag till sjukhuset för att ta nya prover å röntga mig igen..... vet inte va som hände me d jag gjorde innan nyår.... får hoppas d går bra... sen i em ska jag väga mig spännande å få se vad vågen visar även om jag inte e klar med mitt mål än... men jag kan avslöja att jag i helgen kommer börja byta ut min gadrobe då lite av d nya kläder jag fått passade igår =)
Hoppas ni får en bra dag så skriver jag kanske mer senare
KRAM

Torsdag 10-01-28

Publicerat: 2010-01-28 / 14:52:48 | Kategori: Allmänt
Hej!
Vilket underbart väder vi har ute!! tog fram min solstol å satte mig på altanen å njöt en stund mitt på dagen..
Idag har städar å tvättar jag.... skulle behöva rensa mina gadrober oxå men orkar inte d nu.. å bättre å vänta tills jag nått min målvikt innan jag börjar kasta bort allt för mkt...så jag får plats med alla d fina kläderna jag fick av min brors tjej.

Skulle gärna pluggat lite idag.. men har ingen motivation till d så får bli i helgen i stället.



Igår fyllde min älskade lillebror 20 år =)
han bor ju i västerås men jag pratade med honom igår ändå! Så GRATTIS PÅ DEN STORA DAGEN!! nu kan du gå till systemet själv =) Jag älskar dig å du är guld värd!!





Hoppas ni har en bra dag å passar på å vara ute i solen

KRAM

Måndag 10-01-25

Publicerat: 2010-01-25 / 21:02:05 | Kategori: Allmänt
Ja då var det början på en ny vecka.. tiden bara springer iväg!!
Idag har jag gjort följande:
6.00 morgonpromenad med pumba
7.00 Frukost (persika shake + 1 kopp te)
7.30 sjukgymnasten
9.00 tåget till vbg för att fixa lite litt... å när jag kom till skolan öppnade bibblan först 10.00
11.30 Tåget hem igen (missade precis 10.30 tåget,s å blev 1h väntan på perrongen)
12.17 Bussen hem (ist för 15 min tog det 30 min pga att bussen stannade å pep hela tiden)
13.00 Lunch (grönskassoppa samt en kopp te) sedan promenad med Pumba
Plugg... skrev ut schema å lite info inför kursintro vi ska på imorn
16.45 Spinning
18.30 Middag (grönsakssoppa + 1 kopp te)
19.30 TV (halv åtta hos mig)

Nu känner jag mig rätt sleten så ska gå å lägga mig... hoppas verkligen att jag inte e på väg å bli sjuk... men känner mig lite kass... jaja e nog bara sömnen... skönt att kunna sova ut imorgon ska vara i skolan först 15-16 å om jag orkar går jag på ett spinning pass kl 12

Hoppas ni haft en bra måndag
KRAM

Hero of war

Publicerat: 2010-01-24 / 12:21:33 | Kategori: Allmänt

Jag gillar denna låten å den har verkligen ett budskap.


Fredag 10-01-22

Publicerat: 2010-01-22 / 21:26:55 | Kategori: Allmänt
Hej.
Då var det fredag =)
Förmiddagen spenderade jag i skolan med en föreläsning som skulle handla om läs och skriv utveckling men det blev bara läs utveckling för föreläsaren hade missat totalt att hon bara hade tid mellan 9-10.30 så hon han bara med en del av föreläsningen... efter det va d studiegrupps möte å d gick bra... kändes som man upprepade sig mot föregående protokoll.. efter mötet tänkte jag fixa ett kap till en bok så jag kan skriva klart en komp... men d va så himla lång kö till kop.. att jag valde att avstå.. lillebrorsan å hans tjej stod utanför å väntade på mig så jag hade ju inte all tid i världen.
Kom hem å drack min grönskassoppa till lunch å sen begav jag mig mot mölndal å biblioteket för att låna lite... sen åkte jag även till viktcentrat å bytte ngra soppor.. dem e alltid så himla trevliga där å man känner sig så glad då man går ut därifrån =)
Hem å skrev rent föreläsnings anteckningarna å d va en del å skriva för jag va inte klar med onsdagens föreläsning men nu e allt renskrivet å förhoppningsvis har lite fastnat.
Idag åt dem räkor här... men jag va inte ledsen för det.... nu e d inte mkt kvar 8 kg sen e jag nöjd!!
Nu har jag precis sett klart på spåret å d va svårt idag... tv programmet avnjöts tillsammans med en vanilj shake som jag kryddat med lite kanel.. så d e min nya favorit =)

Nu har även min storebror å hans tjej samt deras hund kommit hit så d e full fart.. å pumba e en riktigt fegis.. han ska ju visa att han e äldre men icke..
Så nu blir d en promenad med fegisen åsen sova.. imorgon bitti e d dax för gymmet åsen ett spinning pass åsen hem för lillebrorsan ska ha 20 års kalas

Hoppas ni har en trevlig fredags kväll
KRAM

Torsdag 10-01-21

Publicerat: 2010-01-21 / 11:35:38 | Kategori: Allmänt

God förmiddag!!
Idag snöade det då jag gick upp... vill ha vår nu!!
Har inga föreläsningar idag så d blir hemma plugg ist skönt att kunna sova ut lite... elr pumba väckte mig kl 8 men lite sovmorgon fick man i alla fall.
Idag hade jag behövt städa och fixa mina papper så d tror jag kommer ta hela dagen sen ska jag läsa lite inför föreläsningen imorgon samt börja lite på den engelska artikeln som ska va läst till onsdag

Vad ska ni gör idag?

KRAM


Onsdag 10-01-20

Publicerat: 2010-01-20 / 06:24:57 | Kategori: Allmänt
God morgon!
Va lite trött i ögat då klockan ringde 06.00 idag.. är inte van vid att gå upp så här "tidigt" nu för tiden...
Fick mitt CSN idag så va tvungen att betala räkningarna så skönt att det är gjort nu även om d blev väldigt tomt på kontot...
Idag blir det föreläsning 9-10.30 åsen gr arb på d... efter skolan ska jag nog fixa lite litt... för jag ska inte va hos sjukgymnasten förr än kl 15.... jaja återstår att se vad klockan blir... kan inte va hos sjukgymnasten för länge för 16.30 ska jag på spinning å jag måste gå bort till träningen å d kan ta en liten stund.

Nu blir d en kopp te å en halv persika shake =)
Jag hoppas ni får en bra onsdag
KRAM

Måndag 10-01-18

Publicerat: 2010-01-18 / 17:10:47 | Kategori: Allmänt

Hej
Idag har jag först varit hos sjukgymnasten där det gick bra ska få lite nya övningar på onsda åsen e jag snart färdig rehabad med min axel känns riktigt skönt!!
 Hem å drack en soppa för att sedan bege mig förbi verkstaden å lämna in Forden så nu hoppas jag att kille kan fixa den så den går igenom besiktningen.
Sen åkte jag å mamma å tränade idag var d cirkelgym med en ny ledare.. d gick bra men måste säga att jag saknar Peter väldigt mkt. så hoppas han kommer tillbaka!
Efter träningen åkta vi till IKEA å köpte lite mer tallrikar ljus å annat krafs.... åsen blev det en tripp för att inhandla veckans mat... jag går ju på soppor fortf.. men resterande familjemedlemmar behöver ju mat =) ja jag blev lite sugen under tiden vi gick i affären men nej här ska ingen mat in förr än d sista 9 kg är borta!! så bara att kämpa på!!

Imorgon börjar skolan igen å äntligen har jag kommit med på kursen å är reggad för denna terminen krävs lite arga mail för att d ska gå men nu e d klart!!
Kollade precis schemat oxå å d har ändrat en del dagar vilket jag tycker e trist nästan alla mina onsdagar försvinner nu ( vanligtvis går jag på skivstång 10.30-11.30) men d går ju inte nu då d lagt föreläsningar å stgr arb 9-12.. men d ska i varje fall bli skoj å träffa alla igen jag läste ju i borås förra terminen...

Nu ska jag göra lite mental träning innan det kl 19 e dax att bege sig in till kba för gruppmöte med xtravg ska bli skoj e första träffen för i år =)  synd bara att jag missar halv åtta hos mig.. jaja man kan inte se allt.
Hoppas ni haft en bra start på veckan!!
KRAM

 




Söndag 10-01-17

Publicerat: 2010-01-17 / 14:27:55 | Kategori: Allmänt
Hej
då var det söndag igen, dock en väldigt grå sådan men d kan ju inte alltid vara sol jämt.
Imorse var jag på mitt andra indoor walking pass för denna veckan.. å d va riktigt roligt idag igen.. skönt att kunna ha ngt mer konditions givande träning förutom spinning.
Min helg har varit väldigt lugn i fredags tittade jag lite på tv åså åt alla andra räkor.. men jag har bestämt mig nu nu kör jag tills jag har min målvikt!! 
Igår var jag å mamma ute på kvälls promenad så d va skönt det... 
Nu ska jag strax åka å jobba kvällen.. hoppas d e lugnt för jag känner mig lite trött... 
Å nu har jag klarat 2 v på helfart å jag mår hur bra som helst så bara att köra på nu vågen visade - oxå vilket år positivt...
Hoppas ni får en bra söndag
KRAM 

Trött på högskolan

Publicerat: 2010-01-15 / 11:50:51 | Kategori: Allmänt
Jag är verkligen trött på att allting ska ta sån tid...... jag är fortfarande inte registrerad för att läsa nästa termin och kurs...
Är verkligen jätte jobbigt att inte kunna komma åt kursen på pingpong eller att jag får mitt csn... jaja hoppas innerligt att det är fixat på måndag

Idag är jag seg.... får se om d kanske blir jobb ikv.... om inte så går jag nog på ett spinning pass

Hoppas ni får en bra dag
KRAM

Termin 5 av 7 avklarad!!

Publicerat: 2010-01-14 / 13:32:43 | Kategori: Allmänt

Hej
Då var jag klar med min 5:e termin och min specialisering - specialpedagogik!
Denna terminen läste jag ju i Borås.. å d va inte så jobbigt som jag först trodde va riktigt trevligt faktist.
Å skönt att man e klar med allt får bara hoppas d sista gr arb vi redovisade idag blri godkänt!!
Det har verkligen varit en jätte bra termin och jag har lärt mig otroligt mycket nya saker och tanke sätt

Nu blir d lite vila från skolarbetet innan det på tisdag är dags för ny kurs å termin.. läser då min näst sista så om ett år e jag klar =)

Idag är jag väldigt trött men försöker vara glad ändå... ska städa lite å sen ska jag in å testa vårens nyhet på träningscentrat nämligen indoor walking.. så får vi se hur det går

Ha en fortsatt trevlig torsdag
KRAM


Träning

Publicerat: 2010-01-13 / 09:47:00 | Kategori: Allmänt
God morgon
Hoppas ni mår bra!! för det gör jag jag är fortfarande glad
Nu ska jag strax iväg å träna igen, idag blir det ett skivstångs pass ska bli riktigt roligt å jag får hoppas d går bra har inte varit på ett sådant pass sen i början på augusti förra året.

Det är verkligen jätte skönt att träna visst jag får fortfarnade jätte ont efteråt.. men d bryr jag mig inte om nu för jag mår så himla bra inombords å psykiskt när jag får träna

Hoppas ni får en bra dag!!
KRAM

Jag mår underbart 100112

Publicerat: 2010-01-12 / 09:45:43 | Kategori: Allmänt
God morgon.
Åh jag känner mig verkligen helt underbar visst jag har fortfarande ont men d orkar jag inte bry mig om längre nu ger jag järnet =)
Fick på mig lite av d nya kläderna jag fick förra veckan så d känns jätte härligt...
Idag ska jag iväg på ett spinning pass ska bli skönt å solen skiner oxå så blir säkert en promenad med min  lilla älskling oxå.

Nu ska jag bara dricka upp mitt super goda te som jag köpte igår d är med smak av hallon å lakrits å d smaka inte så sött som jag trodde super gott å bra att dricka nu när man inte får äta =)

Å jag har fått godkänt på min hemtenta oxå så nu e d bara fördjupningsarbetet som ska reodivsas på torsda som jag hoppas går bra =)
Hoppas ni alla får en underbar dag
KRAM

Söndag 10-01-10

Publicerat: 2010-01-10 / 20:49:38 | Kategori: Allmänt
Hej.
Idag åkte pappa å min lillebror in till svenska mässan å kollade på My dog.. var riktigt roligt! såg svenska landslaget i freesytle som hade uppvisning va jätte bra nummer sen såg vi även polis hundar som oxå hade uppvisning. var trevligt å mkt hundar =) så nu ska lillebrorsan öva lite övningar med Pumba haha får väll se om d går å lära honom å rulla runt.

Min rygg gör fortfarande ont dock inte lika mkt som i fredags.. idag följde jag med mamma på ett core bosu pass d va riktigt roligt men fy vad svårt de va med balansen... å ryggen gjorde sig påmind på vissa övningar oxå.
 
Nu har jag klarat 7 dagar på VLCD kuren så bara 3 veckor kvar =) men som jag tidigare nämnt så är varje dag jag klarar är en seger!

Imorgon ska jag till varberg för jag  å min studiekamrat ska gör klart d inför vår redovisning av projektarbetet på torsdag vi ska göra det med hjälp av ngt estetiskt... jaja får se hur d går.
men innnan jag ska ner dit är det ett besök hos sjukgymnasten!! å d känns verkligen som det behövs extra mkt nu..

Nu ska jag bar adricka upp mitt te åsen blir det nog sängen så jag orkar gå  upp imorgon

Ha det gott
KRAM

Lördag 10-01-09

Publicerat: 2010-01-09 / 13:41:33 | Kategori: Allmänt
Hej
Nu har vi precis kommit hem efter att ha gått en timmes promenad på isen =) var riktigt roligt att man kunde gå så långt ut så vi gick över till vallda sandö.

Igår när jag jobbade så helt plötsligt kände jag hur d högg till i min rygg.. å efter det har jag haft jätte ont... idag känns d lite bättre men gör fortfarnade mkt ont... ska jobba ikv så hoppas d  e lungt å jag slipper lyfta för mkt... e min vä disk som flyttat på sig...jaja får se om sjukgymnasten kan få tillbaka den på måndag...

Ha en bra lördag (jag har blivit lite vilsen med dagarna igår trodde ja d va lörda å ida känns d som söndag)
KRAM

Fredag 10-01-08

Publicerat: 2010-01-08 / 12:56:10 | Kategori: Allmänt

God lunch

Var en riktigt kylig dag jag å pumba vaknade till idag… vi gick ut på vår morgon promenad å d va riktigt kallt… när vi kom hem såg vi att termometen visade -15 .. inte konstigt att mitt hår som stack utanför mössan var alldeles vitt..

Då vi kom hem åt vi frukost,,, jag min persika shake samt 1 kopp te..

Idag känns inte som ngn bra dag.. mår verkligen kasst… e denna tiden i månaden då jag avskyr att vara tjej…. Har verkligen haft en helvetes natt rent ut sagt… har knappt sovit nått.

Ska jobba kvällen idag… känner absolut inte för det.. men behöver verkligen pengarna!!

Nu ska jag vila mig lite innan d e dax att åka till jobbet

Hoppas ni får en bra fredag

Förresten så har jag fått erbjudande på en lght i mölndal, 33 kvadrat på tempelgatan… får  se hur den ser ut innan jag bestämmer mig

 kram


Torsdag 100107

Publicerat: 2010-01-07 / 12:51:12 | Kategori: Allmänt
Hej
Vilken underbar dag det är ute idag =) kom precis hem efter en liten 30 min promenad med Pumba..
Imorse när jag skulle åka till sjukgymnasten kom jag inte ut med min bil.. den bara spann... som tur va stod lillebrorsans bil kör klar så jag tog den ist... kändes lite säkrare å köra den då hans bil är tyngre och har bättre däck på.. hos sjukgymnasten gick det bra.. var alldeles ensam i tränings salen fram tills ca 5 min innan jag va klar då kom d 2 st till.. sen när jag kom upp till kassan för att hämta mitt kvitto sa hon att jag visst va inbokad hos 2 sjukgymnaster.. haha dem slåss om mig när min ordinarie har semester =)
Sen gick jag upp till centrat å bytte ngra av mina soppor.. dem frågade hur d va å om allt går bra.. sa att jag fick ett litet bakslag men e igång igen nu.. hon sa att jag skulle få en uppföljning innan nästa gr möte så ledaren ska ringa mig å boka in en tid..

Är inne på dag 4 i kuren nu å än så mår jag oki.. visst är lite frusen å man känner att orken inte är där helt.. men jag mår mkt bättre nu ändå jag i dec skulle börjat men fick avbryta den pga förförlig yrsel.

Ska strax ta min grönskassoppa å sen vila mig lite innan det ikv är dags för ett spinningpass.. får se hur d går men får ta i så gott d går... är ju from idag som kroppen kommer in i den sk keton fasen.. som uppstår efter 3-4 dagar och som bildas då  kroppen förbränner fett.. detta märker man bla på att doften på andedräkt å svettet ändrar sig.

Ha en bra dag
KRAM

Mycket snö 100106

Publicerat: 2010-01-06 / 21:38:48 | Kategori: Allmänt
Hej
Oj vad mkt snö det har kommit riktigt roligt =)
igår på fm var jag å  mamma å tränade härligt... sen åkte vi å handlade lite lakan åså, mina två lillebrorsor var med oxå.. åså va vi på kungmässan.. å där va d dax för lunch/fika.. men eftersom jag äter mina soppor så blev det bara kaffe för mig.. men d gick ingen nöd på mig ja va riktigt nöjd med min kaffe =)
Kom hem vid fem tiden å då gick jag å pumba ut i snön.. å han riktigt dök ner i snödrivorna

Idag ver det jätte mkt snö ute då vi gick upp kl 10 så va bara att ta på sig å gå ut å skotta... d va iofs inte lika skoj.. men nu e d gjort..
sen kom grannen över å frågade om jag kunde sitta barnvakt en stund så d gjorde jag.. å d va riktigt lungt för barnet sov hela tiden under d 2h ja va där!!
När jag kom hem hade farmor, farfar, min storebror å hans tjej kommit å d va dax för middag oxfilé.. men inte för mig jag fick ta min soppa.. men d gick bra det med.. va faktist inte så jobbigt.. d ända va sen när efträtten kom fram mammas goda äpplepaj å alla satt runt bordet å sa typ hela tiden att åh vad god den är ...mmmm vad gott osv..
Min storebrors tjej hade massa kläder med sig som hon undrade om jag ville ha annars fick jag slänga dem.. d va riktigt fina kläder... med märken som jag aldrig skulle köpa själv... som typ gina å rip curl.. var inte så mkt som passade perfekt nu,, men snart så ska dem sitta fint... va bara bra att jag fick lite kläder som jag kan ha å testa mig fram på hur dem passar.. så nu ska det gå!!!
Sen tog jag, pumba å mamma oss en härlig promenad va riktigt mysigt att pulsa fram i snön.

Nu ska jag gå å sova... ska upp tidigt imorgon för att åka till sjukgymnasten å jag är rätt trött nu så e bättre att gå å lägga sig lite tidigare

Ha det gott
KRAM

Måndag 10-01-04

Publicerat: 2010-01-04 / 13:12:34 | Kategori: Allmänt
Hej
Känns konstigt att skriva 10 ist för 09 jaja man vänjer väll sig snart =)
 Min morgon började inte som jag ville... igår när jag gick å la mig satte jag alarmet på 6.00.. jag måste ha sovit väldigt djupt för jag vakande 7.30 av att pappa startade bilen (har garaget percis under mig) fick lite panik å hoppade ur sängen.. loggade in på datan å som tur va fanns det platser kvar till cirkelgymmet imorgon så bokade in mig å mamma ( brukar va så att efter nyår så ska man helst gå upp mitt i natten å boka in sig på passen annars blir dem fullbokade), fick i mig en kopp kaffe å brummade iväg till sjukgymnasten skulle vart där kvart i åtta men kom in springandes kl 8 tur att man börjar träna sj så d inte gör så mkt om man e lite sen..
Efter sjukgymnasten begav jag mig till bilprovningen för besiktning av forden.. å trist nog så gick den inte igenom.. var ngra lager som va trasiga... känns jävligt surt faktist.... har precis bytt ruta i den.. men dessa fel som e nu kommer väll kosta skjortan å d e inte värt å lägga ut mer pengar på skrothögen.. så får köra den 1 månad till sen blir d körförbud..

Idag började jag på VLCD kuren igen.. å nu ska jag minnsan fixa det hela vägen!!! då jag började i september gick jag ner 10 cm i midjan å 7 kg på vågen... men sen hände d så mkt annat å jag tappade allt... men nu ska inget stoppa mig!! vet sen innan att d kommer bli tufft å jag ser varje dag jag klara som ett steg närmare seger!!
Ska strax ta min lunch blir svamp soppa... sen ska jag å pumba in till kba å gå i skogen =)

Bjuder på ett kort från nyår som jag firade med min bästa vän som oxå syns på kortet  
kram



2010-01-01

Publicerat: 2010-01-01 / 11:26:10 | Kategori: Allmänt
Hej
Då var det ett nytt år igen =)
min nyår firade jag hos min bästa vän och hennes sambo, det började med att vi spelade nintendo 8 bitars trodde inte de fanns å få tag i nu men det gjorde de så vi spelade super mario å shit va kul d va =)
då de andra gästerna var över 1h försenade så man va rätt hungrig då till förrätt fick vi en god avokado med räkröra... till varmrätt blev det god kyckling gryta å ris =) till detta serverades det cider som tur va utan alkohol eftersom jag skulle köra hem sen...  Eftermiddagen hände de en lite otäck sak... de va en hund med som ägaren skulle visa för barnet som va med att hunden inte va farlig så dem var vid hundens korg å helt plötsligt så hoppade hunden på den lilla å bet henne ovanför läppen.. så d blev att köra in till sjukan... så de slutade med att det bara var jag å värdparet kvar men vi tittade på filmen zombiland d skulle va en komedi men d tcker jag inte att d va så efter halva filmen å efter att efträtten en supergod chees cake så traskade vi ner till deras grannar där det var lite mer livat.. så vi spelade sing star riktigt roligt åsen va d dax för raketerna å dem va vackra =)
När klockan va halv två va jag rätt trött så tackade för mig å körde hemmåt.. va vädligt mkt trafik ute för att vara kl 2 på natten.. väl hemma så pratade jag lite med mamma å frågade hur d gått för pumba då d skjutit raketer hemma.. mamma sa att pumba hade suttit inne i klädkammaren.. dit in har han aldrig gått förut... men kändes skönt att han inte va så orolig...

Idag snöar det =) å jag börja på soppan igen nu ska jag fixa det!!!!
Hoppas ni haft en bra nyårsafton  å får en bra nyårsdag
kram


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus