Midsommar helgen 2010

Publicerat: 2010-06-27 / 20:49:06 | Kategori: Allmänt

Hej!
Hoppas ni mår bra och haft en trevlig midsommar helg.

Det har i alla fall jag och vädret har ju varit helt fantastiskt.

 

Midsommarafton firade jag hemma tillsammans med mina bröder å deras respektive, å alla hundar. Vi åt jätte god mat grillade revben å färskpotatis och mkt annat gott. Min storebrors tjej är grym på att laga mat!! Till efträtt blev det en supergod rulltårta med jordgubbar å vitchoklad.

Vi spelade även kubb och d va riktigt roligt å mitt lag vann!! Jag har aldrig spelat det förut men d va som sagt riktigt roligt att spela.

 

Igår åkte vi ut till skärsjön lite utanför fjärås, där badade vi men d blev bara ett dopp för d va riktigt kallt i vattnet, ist satt vi på klipporna å njöt av solen blev även lite grillad korv  å jordgubbar!!

Väl hemma blev det avslutning på dagen med att tittat på filmen Farsan tillsammans med vaniljglass och jordgubbar =)

 

Idag har det som sagt också varit strålande sol =) jag å mamma började dagen med att cykla till mitt jobb för att se hur lång tid det tar, gick riktigt fort. Sen åkte vi alla ner till min farmor å farfar, där fick vi god mat å tårta, vi gick även ner till havet och vadade ut med hundarna till en ö… va helt oki i vattnet i alla fall d man kände upp till knäna :P å hundarna, Dexter, Pumba å Stella hade riktigt roligt å simmade runt i vattnet. Bra motion för dem!! =)

Nu har jag precis kommit hem å ska fixa lite lunch inför jobbet imorn, imorgon börjar jag på mitt riktiga schema på jobbet.. ska bli skoj å jag tror d kommer gå bra!! Jobbar 7.30-16.30 imorgon

Ha det gott
KRAMAR


Sommarjobb!!

Publicerat: 2010-06-24 / 07:03:20 | Kategori: Allmänt
God morgon!!
Hoppas ni mår bra och kan njuta av den vackra solen som lyst de senaste dagarna.

Här har d hänt lite grejer sen sist jag skrev... i fredags gjorde jag klart min vfu och blev godkänd!! skönt...
Sen i måndags var det dags för lite förberedelse inför mitt sommarjobb.. så dagen bestod av arbteknik osv... i tisdags var förmiddagen utb inför deligeringen och 16.30-22.00 gick jag min första brevidgång på nya jobbet... å d kändes riktigt bra!! personalen verkar jätte snälla och underbara och hon som jag gick brevidmed var jätte trevlig... igår gjorde jag en dag 7.30-14.30 å idag ska jag gå brevid min sista gång 7.30-16.30 idag är det en ny tjej som jag ska gå brevid men det ska nog gå jätte bra!! Igår såg jag smågrisar och i tisdags kossor på nära håll =)

Efter jobbet idag e d mitt favorit pass core bosu e sista gången nu innan sommar uppehållet...

Jag vill önska er en bra dag och trevlig midsommar om vi inte hörs innan

KRAM

Lördag 10-06-12

Publicerat: 2010-06-12 / 21:43:00 | Kategori: Allmänt
God kväll!!
Hoppas ni mår bra!!
Har haft vfu måndag-fredag denna veckan så har varit väldigt trött då jag kommir hem, eftersomdet är rätt långa dagar.
Har en vecka kvar och nu hoppas jag att jag blir godkänd.
Har varit vädligt ostadigt väder denna veckan, å idag med.. ena stunden ösreganr d nästa blå himel å blåser kalla vindar.

Idag har jag varit på crossbanan hela dagen, det var guldhjälms tävling så jag räknade varv.. va extra skoj idag eftersom det kom en till tjej som jag lärde upp lite, å hon fixde det mkt bra.

Väl hemma efter en lång dag ute var jag rätt blöt å frusen så var det riktigt gott med en varm dusch å god mat å nu sitter jag med ett glas rött å bara njuter, har precis kollat på film på svt 1 Kim Novak badade aldrig i genesaressjö.. var en helt oki film...
Så fort vinet är uppdrucket kryper jag nog ner i sängen med förhoppningar om en god natts sömn innan klockan ringer imorgon bitti för att åter bege mig mot crossbanan och ännu en varvräknar dag!!

Hoppas ni har en bra lördag kväll

kram

Lördag 10-06-05

Publicerat: 2010-06-05 / 16:01:52 | Kategori: Allmänt
Hej!
Hoppas ni har det bra i det underbara vädret!! =)
Igår var jag hos min kusin i stenungsund som tog studenten! Grattis!! Va rikitgt trevligt med god mat å dricka =)
va hemma vid åtta tiden å då va d bara att byta om till träningskläderna för att bege sig  ut på en lång/rask promenad med hundarna (stella &Pumba. Kl 22 kröp jag ner i sängen å då var jag verkligen gör trött.. sommnade gott men vaknade vid halv tre av att pumba gnydde så gick ut å han behövde visst kissa.. sen in å fortsätta sova lite.. fram till 6.30 då han skulle ut igen.. gick upp kl 9.00 å åt en god frukost tillsammans med hela familjen (båda mina brosor e hemma nu!!)
Sen åkte jag å min lillebror till blixås för att köra cross, då vi kom till banan va de bara en massa enduro förare där å banan såg inte ut att vara körning för mx.. så vi åkte till hisingen ist å där körde vi 2 pass, var rikitgt skoj att köra dammade lite bara.

Sen skynda sig hem för att ge Dexter (min storebror & hans tjejs hund), dem är inne i gbg för de ska kolla på green day så jag ska vara hundvakt tills imorn. 
Men d ska nog inte va ngra prob.. d ända e att Detxer inte rikitgt fattat än att man inte behöver leka med de andra 2 (stella å pumba) hela tiden.

Hoppas ni har en bra lördag!!

kram 


Min första dag på sommarlovet

Publicerat: 2010-06-02 / 09:54:09 | Kategori: Allmänt
God morgon!!
Hoppas ni sovit gott har iofs varit uppe sen kl 8 men skönt att kunna ta d lungt på morgonen =)

Idag bjuds det på strålande sol å riktigt gott väder ute så ska nog bara ligga på altanen hela em... för ska strax in till sjukhuset för ett litet besök åsen blir d nog gymmet en stund innan d e dags att bege sig hemmåt å slappa =)
Hoppas ni får en bra dag

KRAM

Sommarlov!!!

Publicerat: 2010-06-01 / 16:02:50 | Kategori: Allmänt
Hej!!
Nu har jag precis kommit hem från skolan och haft den sista examinationen för denna terminen!!!
Fast rikitgt än har jag inte sommarlov.. för på måndag börjar 2 veckors vfu... men jag behöver inte åka ner till skolan mer denna terminen så d känns skönt!!!

Hoppas ni har det bra i det underbara vädret

KRAM




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus