Kylig morgon

Publicerat: 2009-09-30 / 13:37:09 | Kategori: Allmänt
Hej
Idag var det riktigt kallt då jag gick upp kl ... termometen visade +2 grader.. så va nästan att jag tog på mig vinterjackan.. men jag å mamma körde med full värme på i bilen så d va ingen fara.
Släppte av mamma på hennes jobb åsen begav jag mig lungt å stilsamt till borås för att ha en föreläsning om koncentrations svårigheter. Då jag körde uppåt borås så blev d kallare termometen visade -1,5 grader.. så fick köra lite lungt ifall d kunde va ngn lite isfläck...men allt gick bra å jag kom fram i god tid.

Tog mig en persika shake åsen köpte jag mig en kop te och traskade bort till vår lektionssal.. å d va en liten bit å gå för höskolan e ju rätt stor å jag tycker att d e lite kringel i krok system att ta sig till d olika sektionerna.. men jag hittade.. å satte mig å läste lite metro å bara var en stund.. sen kom d en tjej till som jag visst läser ihop med.. haha har ingen koll på vilka alla e.. känner typ bara min studiegrupp.. hehe jaja men allti trevligt å prata med lite annat folk oxå.. å hon bodde i lerum så hade visst en bit å åka.
Föreläsningen va intressant men föreläsaren va riktigt tråkig.. så va rätt segt... men klarade av hela föreläsningen för jag var tvungen å få reda på vad vi ska göra för arbete i gruppen imorgon.. å d va ett riktigt stort.. vi ska göra en "broshyr" om hur man kan arbete/tips för pedagoger som möter barn med beteende problem.. åsen skulle vi göra ett schema fär man med hjälp av bilder kan visa hur dagen ser ut.

Nu är jag hemma å ska vila mig lite för att sedan åka till sjukgymnasten å träna lite grann =)

♥KRAM♥

-10 cm

Publicerat: 2009-09-29 / 15:50:24 | Kategori: Allmänt
Det är vad jag har minskat i midjemått på 2 veckor =) 10 cm är ruggit bra!!!
Nu är jag verkligen taggad att fortsätta är ju inne på min sista vecka på soppor nu.


FAN VA GRYM JAG ÄR!!!!!!!1

Återbesök - 6 veckor efter operationen

Publicerat: 2009-09-28 / 09:46:47 | Kategori: Allmänt
Idag var jag på orthocenter för den s.k. 6 veckors kontrollen... d har alltså gått 6 veckor sen jag opererade min vä axel. å som ni kanske läst har d de senaste veckorna börjat göra ont.
Kl 8.27 fick jag komma in å 8.35 satt jag i bilen på väg därifrån.. haha så snabbt gick d =)
Fick göra lite svägningar med axeln åt sidan å rakt fram.. åsen skulle jag ta den så långt över huvudet å ner på axeln (som när man stretxhar triceps.. å d gick inte så jätte bra.. men allt såg mkt bra ut å d att d gör ont "hugger" i axeln va tydligen helt normalt å kunde visst hålla på så upp till ett år efter operationen.. så d e bara å köra på.. å i hans ögon kallades jag visst forfarande som ny opererad... haha d e ja inte i mona ögen.. hehe men bara å jobba på med d sk utåtrotationerna =) sen fråga jag när jag fick börja jobba igen.. å då sa han att inte förr än 3 månader efter operationen så då blir inte förr än i slutet på november.. jaja skönt att allt va bra!!

Har precis kommit hem efter en liten promenad med pumba.. så ska bara dricka upp min "shake" åsen ska jag åka till gymmet å köra lite styrka för mage ben å rygg ( e d enda ja kan/får göra på gymmet än) men bättre å köra d än inget!!
å i em ska jag till sjukgymnasten å köra lite utåtrotation för axeln =)
HA EN BRA DAG
KRAM

Itchy Daza - Monster

Publicerat: 2009-09-27 / 11:18:30 | Kategori: Allmänt
Jag verkligen älskar denna låten!!!!


Tidig Lördag 090926

Publicerat: 2009-09-26 / 13:14:27 | Kategori: Allmänt
Idag var jag på gymmet redan kl 8.30 då dem öppnade.. tycker d är mkt lugnare å komma dit tidigt åsen har man ju hela dagen fri sen.. efter ca en timmes träning så begav jag mig till blixås för å kolla när mina bröder körde mx.. å d va riktigt skoj å träffa lite crossvänner igen... tyvärr så har min närsmat mx vän brytit benet... men bara å kämpa på!! du e snart tillbaka igen!!!
 Va lite smärtsamt att bara stå bervid å kolla... för banan såg grymt fin å rolig ut....menmen e bara 4 månader kvar innan jag sitter på hojen igen.. å då är d snyggare å starkare än jag varit!!
Efter att ha kollat lite då dem kört begav jag å pumba (han va med på banan .. å då han såg mig så kunde han inte släppa mig.. så va bara snällt att släppa in honom i bilen) oss till Rusta för jag va tvungen å köpa mig en ny termos... belv en svart!! riktigt snygg.. så nu kan jag äntligen ha varmt vatten med till mina soppor.

Nu ska jag strax slänga in en maskin med tvätt åsen ska jag stöda lite och försöka börka skriva på hemtentan som ska lämmnas in på fredag.
Ha en skön helg allihop
KRAM

Fredag 090925

Publicerat: 2009-09-25 / 15:14:37 | Kategori: Allmänt
Då var det fredag igen..å jag känner mig äntligen bättre efter att ha varit helt död i nästan 2 dagar.... men nu e man igång igen.
Igår hade vi litteraturseminarium.. så fick åka till borås... å denna gången blev det kollektivt.. visst da va riktigt segt å behöva vänta... å att ist för att åk 11 å komma hem 16 så åkte jag 9 å  kom hem vid 18.15.. men d va ändå riktigt gött å åka tåget =)
Så nu funderar ja på å köpa ett månadskort ändå.. e d enda man kan åka med om man inte har lust å bet 50 spänn enkel resa... jag betalar i nu läget 5 kuponger + 50 kr för tåg biljett dit å lika mkt hemm.. så blir en del pengar,.... men smatidigt så är vi ju som sagt inte så mkt i skolan.. å nu när vi ska börja med enkäterna så är vi ännu mer sällan i borås..eftersom vi då sitter i varberg.. jaja har ett tag på mig till  å fundera.
Idag var jag hos sjukgymnasten.. å idag gick d riktigt bra.. börjar få bort mina ängla vingar...
Nu blir d att testa d nya teet jag köpt-... göta kanal heter de.. lukta riktigt gott!!!
Sen kommer storebrorsan å hans  nya tjej hit på middag... ska bli spännande å träffa henne.. lite synd bara att jag inte får äta "riktig" mat än... e först nästa måndag som e min sista dag på sopporna.. å då hoppas jag verkligen att d har hänt ngt med vikten å midjan =)

Ha en trevlig helg
KRAM

Tisdag 090922

Publicerat: 2009-09-22 / 17:37:44 | Kategori: Allmänt
Idag har jag varit i skolan i borås och haft två föreläsningar och ett grupp arbete.
Fick låna min farfars bil upp, eftersom vi hämtade hem den från verkstaden igår sa pappa att d vore bra om jag kunde köra den för å se så att den funkade.... tyckte den va väldigt slö... men d gick framåt... å när jag kom hem så va felet som vi lämnade in den för tillbaka... så nu blir d å lämmna in den igen.. fast dennna gången på en annan verkstad..trist att bilen ej funkar..
Nu tillbaka till min skoldag.
Började med föreläsning 9-12 som handlade om diagnoser och dilemman mycket intressant, jag gillar hon som föreläste för oss för man fattar vad hon mener och hon är väldigt bra på att ge oss konkreta exempel.
Sen blev sparris soppa till lunch.. men va lite äckligt för vattnet jag hade i termosen va nästan iskallt... e ngt fel på min termos.. trist för jag gillar den.. men funkar den inte så e d ju ingen ide å ha den...Efter att vi ätit så gick vi en sväng på stan å kolla i lite skylt fönster... va riktigt trevligt att bara gå å storsa runt.
Kl 13-14 var d dax för en ny föreläsning å denna gången var det med våran skotska super trevliga julie allan, hade  en föreläsning med henne i våras och den va verkligen super bra och denna va ännu bättre!!!
Efter föreläsningen va det dax för lite grupparbete, vi skulle svara på lite frågor från föreläsningen. Det gick snabbt så kvart i 3 åkte jag från skolan.. sen hem å skriva rent protokollet å nu ska jag strax ut på en promenad... d tar emot lite grann men jag vet att d e så skönt efteråt.. å e väll en dag som denna när man har ont å huvudet e alldeles tungt
Hoppas ni haft en bra dag!
KRAM

Min att göra dag - 090921

Publicerat: 2009-09-21 / 09:29:58 | Kategori: Allmänt

God morgon då var det måndag och en ny härlig vecka igen =)
Idag är behöver jag inte åka till skolan, men de betyder inte att man har mindre att göra utan nästan mer.
Jag ska:

  • Promenera
  • Plugga (läsa klart bok 2 och jämföra med bok 1 till littsemet på torsda)
  • Sjukgymnasten (kl15)
  • Hämta farfars bil på verkstad
  • Posta paket
  • Möte på viktcenter (kl19) + köpa mer mat (soppor)
  •  Yoga (testa dvd skivan jag har)
  • Vila mig i solen å göra lite mental träning

    Detta är min härliga måndag!!
    Så nu ska jag bege mig ut på dagens första promenad
    Ha en härlig måndag
    KRAMAR
     

Uppdate:
Än har det flytit på bra, promenaden klar, sjukgymansten klar, hämtat bilen klar, å jag har vilat mig (dock blev d inne för solen försvann å kört lite mental träning.
Nu sitter jag å läser lite.. för att kl 18.30 bege mig till kba för ett litet gr mötet... spännande å se vad de är för ngt.
Jag var där eftr att jag vart hos sjukgymnaste för täntke d va lika bra å köpa sopporna då för annars hade jag säkret glömt d.... skulle ha 7 persika, 7 blåbär, 8 svamp, 10 grönsak, å 10 sparris.
När jag kom hem så räknade jag dem för tänkte dela upp dem i 2 påsar vecko vis... å då har jag bara fått 5 st grönsak.. så ringde ner å sa d.. så dem lovade å fixa d när ja kom sen.. hehe tur d.. för ja tog aldrig ngt kvitto...


Söndag 090920

Publicerat: 2009-09-20 / 14:51:19 | Kategori: Allmänt

Ja då var det söndag igen å sista den på denna veckan.
Det har varit en omtumlande vecka... men förhoppningsvis så blir det mycket positivt den för med sig.

Igår var jag och mamma å tränade på gymmet å de gick bra.. roligare å ha ngn mer med sig än å gå där sj.
Efter träningen åkte vi till freeport å kollade i höganäs/italla fabriksbutiken efter nya tallrikar till köket.. men hitta inget som vi tyckte kunde passa och som inte va allt för dyrt.. 100 kr för en tallrik blir lite dyrt om man ska ha 12.
Så vi åkte hem å fikade lite.. jag drack sparris soppa å en kopp te.
Sen åkte vi ut till sisjön för jag behövde köpa nya träningsskor.. så vi hittade en outlet som sålde kläder å skor billigt.. så hittade ett par snygga å riktigt bekväma för 275 kr =) vi gick även in på rusta å köte glas dem var riktigt snygga å billigt oxå.. 5 kr st.
Sen begav vi oss till IKEA å där hittade vi snygga mat tallrikar å nya frukost tallrikar.. sen begav vi oss hemmåt igen å renade ur de gamla tallrikarna å satte upp våra nya skåpsluckor å in med det nya porslinet i skåpen.
Så det är riktigt fint i köket nu. Fast än är det lite kvar å göra.. pappa ska sänka taket å lägga in spoottar men mkt snyggt med nylackade skåpsluckor å nya knoppar d gör mkt.
På kvällen kände jag mig inte helt hundra så gick å la mig vid halv tio å läste lite.. sov lite halv kasst i natt...

Gick upp vid nio idag.. drack min persika shake..... åsen begav jag mamma å pumba oss ut på en rask promenad... va riktigt skönt.
Jag känner mig inte alls kry idag..... vet att d beror på den jävla menstrationen.. att man alltid ska må så här kasst i minst 3 dagar varje månad.. jaja bara å bita ihop..
Idag är jag inne på min 6:e dag på sopporna och än går det utmärkt!!! imorgon har d gått en vecka å då har ja bara 14 dagar till!!
KRAM


Hösten är här-090917

Publicerat: 2009-09-17 / 19:52:26 | Kategori: Allmänt

Äntligen.. älskar denna årstiden då det är så här underbart väder å det luktar så gott ute nu oxå=)
Fast imorse va de lite kallt termometen visad 3 + ute kl 6.00 så va på med vinterjacka då jag å pumba begav oss ut på morgonpromenaden. Men d va verkligen riktigt härligt å gå å se solen gå upp.
Är nu precis av klarad med min 3:e dag på soppkuren å än så länge går d bra.. visst jag fryser rätt mkt å känner mig allmänt hänging.. men e bara kroppen som ska komma iform.. imorgon kommer dagen som tydligen ska vara jobbigast... för d e på 4:e dagen som kroppen får börja plocka bränsle från fettdepåerna.

Jag har varje dag gått 1h promenad i rask svettigt tempo.. å tack mamma för att du följer med mig ut på dem så jag verkligen går fort... för märker att jag inte går lika fort om jag går sj som om mamma är med för när hon går fort då får jag typ springa efter henne..
Idag var jag även på gymmet å körde lite ben mage å rygg.. å d gick bra.. men man får bara köra 12*3 på d olika maskinerna... Ska nog bli bra när d e klart. har ju snart gått en vecka å då e d bara 2 kvar...
Å sopporna är riktigt goda... d ända som va riktigt äckligt va chokladen som jag tog första dagen till frukost... den smaka verkligen vidrigt å jag höll typ på å spy... men jag slapp d som tur va... så idag va jag å  bytte ut mina 2 choklad jag hade kvar mot en blåbär å en persika som är godare.. elr ja d går å dricka dem =)
Nu ska jag kolla på Superstars (tror ja d heter d som går på 3:an) är riktigt roligt å se
Ha en fortsatt trevlig torsdag kväll
KRAM


Nu har jag bestämt mig!! - 090914

Publicerat: 2009-09-14 / 11:34:00 | Kategori: Allmänt

Nu får det banne mej vara slut på attt hålla på och pendla i vikt och aldrig riktigt komma dit jag vill
Så nu har jag bestämmt mig!!!! och till min hjälp har jag cocherna på xtravaganza.
Idag var jag där på mitt första individuella möte och imorgon är första dagen på mitt nya liv!!!
Ja vet det kommer vara tufft de första dagarna.. jag ska klara det och JAG KAN!!!! I januari ska jag kunna vara stolt över mig själv och ha självförtroendet på topp!!
Så nu vet ni lite vad jag kommers syssla med de närmasta månaderna.
Det här är bara början på mitt nya självsäkra jennie liv

KRAM


Supercross på ullevi - 090911

Publicerat: 2009-09-12 / 09:52:52 | Kategori: Allmänt

Igår var det återigen dax för det grymma supercross och freestyle cross på ullevi.
Å detta året va d lika bra som förra.. extra skoj oxå att d va 3 svenskar med i finalen å att d blev en svensk på 10 plats.
Vädret var fint å vi hade lite bättre platser än förra året.. nu satt vi typ nästan nere vid banan.. så va grym känsla då man satt å kolla när dem körde.
Å jag blev åk sugen oxå.. för banan såg lite roligare ut i än i år å jag tror jag skulle kunna köra lite på den =)

Efter vi vart på ullevi lämmna mamma mig i kba där pappa va på kräftskiva så jag fick köra hem honom

Så  det var en riktigt härlig dag =)

KRAM





Torsdag 090910

Publicerat: 2009-09-10 / 17:01:13 | Kategori: Allmänt
Idag var d uppstigning 5.45.. lite segt men upp kom jag haha körde mamma till jobbet åsen begav jag mej mot borås för vi skulle ha litteraturseminarium.
Seminariet gick fint.... fast de är stora frågor vi diskuterar.
Sen hade jag lite bråttom... så 11.50 åkte jag från borås.. å  rulla in på gården här 12.32 hehe ja jag körde lite väl fort kanske.. men hade vädligt bråttom hem.. så jag han bara vända bilen sen kom pappa å pumba så körde jag dem in till kungsbacka åså traskade jag å pumba bort till bilverkstaden för att hämta hem pappas bil.

Nu är jag vädligt trött å seg.. så ska gå å vila en stund åsen ska jag se om jag kanske ska ta å börja läsa lite litteratur infrö seminaret nästa vecka... Längtar till imorgon då kommer mina brorsor hem åså ska vi alla gå å kolla på supercrossen på ullevi.
Ha en fortsatt trevlig torsdag
KRAM

Onsdag 090909

Publicerat: 2009-09-09 / 20:54:44 | Kategori: Allmänt
Idag är d onsdag "lilllördag" haha jaja min dag idag har varit oki lite stressit bara ...men d e så ibland. idag var jag i varberg för vi hade grupparbete där så var skönt att slippa åka till borås.
Sen kom jag hem å gjorde ett snabbt byte för att sedan bege mig till min bästa vän som fyller 23 år idag =)
GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN!!
Nu har jag precis kommit hem å ska strax läsa igenom lite mer inför littsemmet vi ska ha imorgon åsen ska jag gå å sova,,, e rätt trött nu.. vet inte vf.. menmen.. e nog så ibland.
Tur jag kolla min almenacka trodde jag började kl 13 imorgon men d va visst 9-12 haha tur att man kolla innan =)
Vilket underbart väder vi har haft idag <3
Ha det gott
KRAMAR

Lördag 090905

Publicerat: 2009-09-05 / 11:22:57 | Kategori: Allmänt
Hej =)
min att göra lista denna helgen (helst idag) är;

*PLUGGA;
- översätta färdigt Brodin eng, artikel
- läs & sammanfatta 2 kap i boken relations kompetens
- skriv kommpletteringen om var 2 olika politiska partier anser/står om/i gällande utb fokus barn med funktionshinder
- börja skriva litt sem 1


*STÄDA;
- plocka ner tvätten & lägg i skåp
- damsuga & torka golv (hela lght)
- städa min soffa & skrivbord (fixa alla papper)
- i mina pärmar
- få ordning på mina papper som gäller axelskadan till försäkringsbolaget

* TRÄNA;
- cykla (e ju motionscykeln som gäller.. så får se till å sätta på en bra film)
- promenera
- göra mina övningar för axeln (minst 4 ggr /dag)

* ÖVRIGT;
-VILA
- lära mig hur jag gör för att sälja grejer på Tradera - lägg ut M-K sakerna för försäljning


Jag vet inte vart jag ska börja ngnstans.. inget känns sådär jätte lockade att göra... men får väll börja med tväten kanske.... ska bara leta upp lite bra musik å slå på högsta volym så kanske orken /motivationen kommer

Män som hatar kvinnor

Publicerat: 2009-09-04 / 22:36:40 | Kategori: Allmänt
Har precis sett filmen män som hatar kvinnor.
Å jag måste säga att den var riktigt bra å spännande!! så har ni inte sett den så tycker jag ni ska göra det.
Extra skoj var d å se filmen oxå för tjejen som kör stuntmotorcykeln har jag kört sm ihop med =)










Min dag har varit oki.. ont som vanligt.. börjar vänja mig nu.. å vädret har väll växlat lika mkt som min värk..
Har pluggat idag.. så nu e ja nästan klar med översättningen på den första engelska artikeln.
Sen så har jag sålt lite gammal kurslitteratur.. så tjänat 1000 kr..
Så jag firade det genom att åka till skopunkten å köpte mig 3 par skor.. elr 2 par å ett par tofflor som jag kan ha när jag e klar med utb sen.. bilder kommer så fort jag hittat sladden till kamerna..
Ha en fortsatt trevlig kväll
KRAMAR

Torsdag 090903

Publicerat: 2009-09-03 / 16:03:47 | Kategori: Allmänt
Hej.
Min dag igår var riktigt jobbig.. axeln krånglat.. men va ingen fara som tur va.
Idag var d bara att gå upp när klockan ringde kl kvart över sju.. för kl 8.00 skulle jag vara hos sjukgymnaste för att hon skulle känna lite på axeln.. Å efter en natt med väldigt lite sömn tog det emot väldigt mkt när klockan ringde.. Men gick bra hos sjukgymnasten.. nu gör d dock rätt ont i axeln.. åfr väll börja äta de där smärtstillande tabb.. men känns onödigt för d hjälper ju inte ändå....
Efter att jag va hos sjukgymnasten åkte jag hem å tog mig en kopp te å sen gick jag å vila lite.. sen satte jag mig å tänkte börja kommplettera debbatten jag missade igår.. ska jämföra 2 partier ett rött å ett blått å analysera å jämföra deras syn på utb, med fokus på barn med funktionshinder... men d va inte alls roligt.. så jag hoppade snabbt över till de 2 engelska artiklarna vi ska ha läst till på onsdag. Är nästan klar med den första.. å jag tackar så mkt för googels översättare =) 
Vid 14 tiden ringde min bästa vän H, och sa att hon va på väg å hämta mig för vi skulle åka å äta glass.. Så jag byte kläder åså begav vi oss mot Fjärås och vårt kära glass ställe.. men när vi kom in stod d en skylt att d hade fel på frysen så d serverades ingen glass idag.. vi blev rätt besvikna,... men vi köpte varsin chokladbit ist å begav oss hemmåt igen. Var verkligen jätte roligt å få träffa min vän igen...D går ett tag mellan stunderna vi ses.. men när vi ses elr pratar så känns d som om d va igår.. Å du vet att jag finns här för dig!!! precis som du alltid finns där för mig. Hon är verkligen än riktig vän som man verkligen kan lita på!!! TACK FÖR ATT DU FINNS GUMMAN

Nu ska jag fortsätta å plugga lite.. hade tänkt gå ut på en promenad med pumba.. men regent d öser ner... vart tog sommarvädret som utlovades denna vecka??? sommarväder e sol för mig.. inte regn..
Har mina okända och kända läsare gjort idag??
KRAM

Behåll dagmammorna

Publicerat: 2009-09-02 / 09:20:17 | Kategori: Allmänt
Nämnden för Förskola och Grundskola på Kungabacka Kommun måste spara 50 miljoner. Av dessa ligger det som förslag (beslut tas 9/9-2009) att man skall spara 25 miljoner genom att ta bort kommunens alla 53 dagmammor (familjedaghem).

Att likrikta baromsorgsformen och slussa in alla barn, oavsett behov, på förskolorna (som dessutom får större grupper...) är något vi måste förhindra. Det finns andra alternativ som besparingarna kan göras på.

så va snäll å gå in och skriv ditt namn, det går snabbt
http://www.namnlista.se/behall-alternativet-dagmamma-i-kungsbacka/

Gått vilse

Publicerat: 2009-09-01 / 14:22:10 | Kategori: Allmänt
Idag var det föreläsning i borås mellan 9-12, kom in i rätt byggnad.. men sen hitta jag inte så ringde min studiekamrat å hoon sa att ja skulle till våning 6 (visste att d skulle vara i D) så jag tog hissen till våning 6 men där stod d bara c å va aldeles öde.. så jag kände på en dörr men den va låst... så ringde min kära kamrat igen å hon sa att jag skulle stanna där jag va så skulle hon försöka hitta mig.. jag gick ner en våning å lyckades få upp en dörr.. gick in i en korridor.. å följde efter lite studenter.. allt ser verkligen likadant ut vart man än går.... gråa väggar å bruna gamla fula dörrar.. haha medans jag gick å letade efter D så kom min kära studiekamrat.. å lotsade mig den sista biten å d va en bit å gå så ja sa att ja aldri skulle hittat dit sj..
Fatttar inte hur jag ska fixa å hitta till salarna.. men d e klart vid jul då jag sak tebax till varberg igen hittar jag säkert överallt i borås =)
Föreläsningen va rätt intressant handlade om specialpedagogikens historia. väldigt intressnat.. å vi fick läsa en skrift från 1930 talet.. å d va lite intressant för de som stod där e typ d som vi blir inpräntade att sträva efter,.. att se barnen som en individ, att ha en lustfylld miljö och att man som pedagog är mer en vägledanade bollplank för eleverna inte en som vet allt.
D enda som va jobbigt va att föreläsaren bröt ltie på tyska så jag hade svårt att fatta allt han sa å så va han så snabb med sina powerpointar.. haha men lite har jag nog allt fått in.
Nu ska jag sola lite åsen blir d att börja med middagen.. för att lite senare ikväll försöka sammanfatta föreläsnigen idag
HA D GOTT
KRAM 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus