Tusen bitar

Publicerat: 2009-10-31 / 21:42:41 | Kategori: Allmänt



Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå,
Men det kan va svårt att tro när man inte ser den.
Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen,
men det hjälper sällan dom som har blitt våta.
För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det.

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker,
och tron är ofta den som ger oss styrka.
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
när ångesten och ensamheten kommer.

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du säkert det.

Onsdag - 091028

Publicerat: 2009-10-28 / 12:33:33 | Kategori: Allmänt
Hej.
Just nu sitter jag i skolan i varberg, vi har precis gjort klart vår powerpoint inför enkät redovisningen på fredag. känns inte motiverande alls.. men får hoppas redovisningen går bra.. ska verkligen bli skönt att slippa detta med enkäten nu.. för d har verkligen varit jätte trist och kännts meningslöst.. jaja vi har iofs lärt oss lite..

Idag ska jag mamma å lillebror åka till gekås... ja ja vet att d är höstlov å den värsta veckan man kan åka.. men vi måste åka nu för annars blir d aldrig av.. å förhoppningsvis e d lite lugnare då vi kommer dit vid fyra tiden. Så jag sitter här å väntar på att klockan ska bli tre för då kommer mamma å hämtar mig.. känns onödigt att betala 50 spänn för en tåg billjet när d bara e ngra timmar kvar.. å d ändå åker förbi här.

Vi lämmnade in en av bilarna (forden) på verkstad förra veckan för den startade inte....... å igår kv när brorsan släppt av mig för att jag skulle hämta bilen så startar den inte...å jag blev riktigt sur... å lite stressad.. för jag hade ingen mobil med mig å där satt jag alldeles ensam på macken.. jag visste att brorsorna skulle in på coop.. så jag sprang dit ligger typ 1 km från macken.. jag såg nog rätt rolig ut.. för jag va tvungen å hålla upp mina byxor med ena handen åså hade jag rosa foppatofflor på mig.. haha.. men jag kom fram till affären å såg att bilen stod kvar så gick in å väntade.. Vi   åkte tebax till macken för brorsan skulle testa att starta å den starta fortfarande inte.. så då ringde vi till pappa för å höra vad vi skulle göra.. om vi skulle koppla mellan bilarna.. men han va uppptagen så vi fick göra va vi ville.. så då lät vi bilen  stå å  begav oss hem igen för vi va trötta allihopa..
Så nu vet jag inte hur d blir med bilen.. hade hoppats att den skulle funka så jag kan ta den på fredag.. men hur kul e d å ta en bil som kanske inte startar när man ska åka hem??

Nä nu får jag fortsätta att läsa lite... lånade en bok som handlade om hur man berättar berättelser... alltså utan bok hoppas jag kan göra det inom en snar framtid.. hade en kollega då jag jobbade på en fsk som kunde berätta å barnen va helt fascinerade.. vi andra vuxan oxå =)

Ha en trevlig onsdag
♥KRAM♥

Måndag 091026

Publicerat: 2009-10-26 / 09:44:15 | Kategori: Allmänt
Hej.
Nu har jag precis kommit hem efter ett träningspass hos sjukgymnasten.. gick inte så jätte bra idag.. för va lite stel och öm i axeln ( den krånglade ju i lördags kv) :( men bara å kämpa på ... känns som att d går lite tillbaka nu å d e inte bra...
I natt har jag knappt sovit ngt vaknade kl 2 av att jag hade sån värk i kroppen å ont i ryggen å sen dess va jag vaken fram tills jag gick upp kl 6 imorse... jaja ibland e d jobbigt.. å d har tyvärr varit så sen i torsdgas jag börja sakna att få sova en hel natt..
Nu blir d lite te å macka åsen duschen åså beger jag mig mot borås för handledning av enkäten mellan 13-14.
Ha en bra dag!!
♥KRAM♥

Lördag 091024

Publicerat: 2009-10-24 / 20:07:58 | Kategori: Allmänt
Värst vad tiden rusar iväg!!
Har inte gjort så mkt i veckan förutom tränat.. dels spinnig och sen har jag även varit hos sjukgymnasten å nu kommer jag 130 grader med axeln vilket är mkt bra =) men jag vill köra cross nu!!!! jaaj inte så långt kvar nu tills det blir februari.
Idag har det varit en regning dag.... men nu får jag ta å gå ut med Pumba.. he han avskyr å gå ut när d regnar så han har bara gått ut å in igen.. men får nog ta ut han på en riktigt promenad nu..
Va gör ni denna lördag??
Förresten glöm inte å vrida tebax klockan en timme =)
♥KRAM♥

Tisdag 091020

Publicerat: 2009-10-20 / 10:55:00 | Kategori: Allmänt
Hej.
Igår var jag i skolan hela förmiddagen och vi gjorde klart vår powerpoint till enkät redovisningen.. sen gick jag till biblioteket i kba en stund å läste lite.. sen traska jag bort till husläkarna för jag skulle åka med pappa hem.. men då sa han att han inte sluta förrän kl 18 (å kl va halv tre) (va meningen att han skulle slutat 15) så d va bara å ta bussen hem.. å vila sig lite för att sedan låna en bil å först hämta lillebrorsan som va hos ngn kompis som bodde mitt ute i skogen.. ¨å där mötte jag en förvirrad Älg.. heh tur jag satt i bilen för jag e livrädd för älgar.. sen åkte jag till kba och hämtade pappa.. hem å åt fisk å potatismos.. å d va riktigt gott med mos (hemmagjort) har verkliogen längtat efter det... ( jo jag vet att ja skrev i söndas att jag skulle börja på sopporna igen men jag fixa inte d nu)
Igår va oxå en sådan dag som va väldigt jobbig.. riktigt trött å ont i kroppen.... d jobbigaste  nog att jag får sånn förfärlig huvudvärk som inte går över.. kommer å går ibland blir den jätte intsiv och då e d jobbigt...

Nu sitter jag i skolan och väntar på att ta tåget hem. vi har fixat klart ppt åså fixat lite litteratur till nästa kurs =)
Ha d gott
♥KRAM♥

Söndag 091018

Publicerat: 2009-10-18 / 21:02:20 | Kategori: Allmänt
Sista dagen denna veckan.. så här kommer en liten summering av min vecka... Den började med yrsel och illamående som höll i sig till torsdagen.. (troligen kristallsjukan). Var i skolan på torsdagen då vi har Enkätupgiften.. så under onsdagen delade jag ut mina enkäter blev i väntrummet på vårdcentralen =) å under torsdagen sammanställde vi i gruppen enkäterna.. I fredgas åkte jag ner till min farmor & farfar för att byta bil åså fikade jag å hjälpte farfar med hans data han är så stolt för han kan komma ut på internet alldeles själv nu!!
Lördagen spenderades hela dagen på crossbanan och det var en helt underbar dag å jag saknade faktist att själv få vara med.. men tiden går fort å d är över 2 månader sen jag opererade mig så bara 4 månader (februari) tills jag får gasa lite igen.. Idag har jag inte alls gjort mkt varit väldigt trött å seg.. så har bara varit och njutit av d fina vädret.

Imorgon ska jag ner till skolan och fixa klart inför enköt redovisningen om 2 veckor (täntke göra klart allt nu så  man kan va "ledig" sen). Har förresten bestämmt mig för att börja med sopporna igen.. tänkte i varje fall köra hela nästa vecka åsen se om jag fortsätter en vecka tilll.. tänkte komma ner till min "målvikt" å där sedan börja äta.. tror d e lite lättare att skärpa sig med maten då... för jag har slarvat och syndat jätte mkt dessa 2 veckor    =( men nu är det nya tag!!!

Idag berättade jag för min lillebror vad jag gjorde för "dumt" förra sommaren...  ska ÄNTLIGEN få träffa någon proffesionell och prata med på torsdag om de som hänt.. min lillebror blev lite chockad.. men han klandra absolut inte mig utan sa bara att jag kunde ringa å prata med honom när som helst å att han förstod lite varför. Kändes skönt att ha berättat d för honom. Och jag älskar verkligen min lillebror du betyder jätte mkt för mig och jag LOVAR att aldirg göra om det igen!!

Nu ska jag ta mig en kopp te å kolla lite TV ha en fortsatt trevlig söndag kväll!!
♥KRAM♥




KM på Blixås - 091017

Publicerat: 2009-10-18 / 20:43:11 | Kategori: Allmänt
Igår var d dax för "lilla vm" dvs Klubbmästerskapen =)
I år fick jag agera varvräknare.. så ist va d dax för mina bröder D & M att köra.. å i år var första gången som de båda stod på samma startgrind.. å första tävlingen för M sen han skada sig (trafik olyckan).
Det var en helt underbar dag solen sken å alla va glada =) lite synd bara att d va vädligt försenat tidsmässigt.. men d gick ändå.. å jag var ensam varvräknare idag igen.. men nu gick d bättre än sist (lisebergsracet) då jag oxå va ensam å transpondersystemet svikta å jag vette sjutton hur mina varv blev.. hehe men igår gick d som sagt mkt bra.. var lagom antal i heaten (som mest 18 st å i ett heat va d 4 st) hehe å d gick "lagom" fort oxå så jag han få med alla.
I första heatet blir D 3:a å M blir 6:a... å i andra hetaet blir D 2:a å M åter igen 6:a vilket resulterade i totalt en 2
:a plats för D å en 6:e plats för M. Var riktigt roligt att d gick så bra för dem =)


Bild 1: Jag "in action" hehe jag ser vädligt koncentrerad ut.. men ska sanningen fram så sitter jag nog bara å målar :P
Bild 2: Lillebror M


Storebror

♥KRAM♥



Fredag 091016

Publicerat: 2009-10-16 / 10:08:11 | Kategori: Allmänt
Hej.
Då var det fredag igen.. tiden bara rusar iväg =)
Idag är det en regning och grå dag.... jag känner mig inte alls på topp heller... skulle nog behöva sova lite mer.. men går d inte så går d inte.
Igår var jag i varberg och vi samanställde våra enkäter så nu e d klart bara förberedelsen på hur vi ska redovisa d i powerpoint som ska fixas på måndag.
Igår mådde jag rätt så oki spydde i varje fall inte.. men yrseln, huvudvärken och tröttheten finns där hela tiden..... fick ju en tabblett mot illamåendet som faktist hjälper riktigt bra!

Idag kommer min storebror hem oxå så nu e hela familjen samald igen.. (lillebrorsan kom igår) imorgon är det km på blixås så då ska mina bröder tävla mot varandra ska bli skoj att se dem köra =)
Nu har jag precis druckit min kopp the och ska nog strax krypa ner i sängen  igen.. för vid lunch ska jag åka ner till min farmor och farfar för lite fika och hjälpa dem med deras data.

Å ikväll blir det räkor och ett glas vitt *mums* vad gott var länge sedan vi åt räkor så nu ska d bli riktigt gott

Ha en bra dag!!
♥KRAM♥

Sjuk - Måndag 091012

Publicerat: 2009-10-12 / 13:37:07 | Kategori: Allmänt
Ja då va d måndag och ny vecka.. som kunde börjat bättre för mig.... i helgen har jag kännt mig lite små hänig, ont i kroppen å lederna.. å idag va d inte bättre.. haft yrsel å mått för färligt illa.... va till å med tvungen å spy å  d gör jag inte fri villigt.. jaja får väll hoppas att d går över snart... å jag hoppas att d inte e magsjuka för d avskyr jag att ha...
Skulle gått till sjukgymnasten idag.. men d vågar jag inte med tanke på att jag mådde så dåligt förrut..
Hoppas ni får en bra måndag
♥Kram♥

Om mig

Publicerat: 2009-10-11 / 09:28:43 | Kategori: Allmänt

Vad heter du: Jennie Maria
Vägde du när du föddes?: 560g
Född:1986
Barn: inte än men inom snar framtid hoppas jag
Brukar du läsa horoskop: Nej.
Har du körkort: Ja (b)
Favoritdjur: Hund
Hatdjur: Ormar, råttor/möss
Jobb: student (till förskollärare), vårdbiträde – hemtjänsten, barnskötare
Din last: choklad
Festar du mycket: perioder
Sprit, cider, vin eller öl: vin/cider
Brukar du bli för full: nä d tror ja inte
Antal kuddar i sängen: 3
Äger du ett busskort: Ja (ett 100 kort)
Vad åt du till frukost: 1 dl kessela med blåbär/hallon och linfrön å en kopp göta kanal te
Har du haft sex idag: om d ändå vore så bra
Nästa mål i ditt liv: nå min målvikt, bli klar med utb, skaffa man, barn, hus
Hur svarar du i mobilen: Hej
Antal timmar sömn inatt: 4-5 h
Sov du ensam: Nej, Pumba (hunden) i fot ändan
Din hobby: Motocross
Vad är det för veckodag?: Söndag
Vad åt du senast: Frukost =), dvs kesella, å bär
Vem fick du sms av senast: Tobias
Vem ringde dig senast: Lillebror (Marcus)
Godaste ölen du druckit: Jag dricker inte öl.
Vilka hårfärger har du haft: Blond (är d naturligt), Svart, rött, brunt
Vad såg du senast på TV: Efterlyst
Vad läser du för bok just nu: Enkät i praktiken (en kurs litt)
Saknar du någon?: Ja
Längd: 168 cm
Skostorlek: 38,5
Hårfärg: brunett
Bloggar du läser: Mina vänners
Är du kär i någon: Kanske
Favoritmusik: Rock
Vad gör du om ett år: Går min sista termin på utb…
Dricker du: Citron vatten
Vilken parfym använder du: Lacost touch of pink
Vilka skor använder du: vanliga ”gympa dojjor”
Favoritklädsel: Jenas, kjol
Älskar: hunden, motocross, min familj


Onsdag - 091007

Publicerat: 2009-10-07 / 09:01:15 | Kategori: Allmänt
God morgon =)
Idag blev jag väckt utav min läkare, hon ringde kvart i åtta... å jag fatta inte att d ringde utan trodde d va alarmet så jag trodde jag tryckt av men i själva verket svarade jag visst... haha lite pinsamt men hon förstod nog =)

Igår var min första dag som jag skulle börja äta.. å d va riktigt gott.. men d gäller å hålla fingrarna i styr för d e väldigt lätt att ta sig en kaka eller bulle..men d får man inte!! så nu e d bara å fortsätta kämpa har ju ändå gått ner 10 cm i midjan och vågen visar en 6 ist för 7 (på första siffran).
Åh d va visst min namnsdag igår.. min farmor å farfar hade ringt.. men jag hörde inte d så när jag lyssnade av mitt mobilsvar så sa farfar att de va min namnsdag och att d bara ville grattulera.. jag blev verkligen glad av det med =) d förgyllde min kväll

Idag ser d ut att bli en fin dag - blå himmel =) ska ute med pumba på en promenad åsen ska jag å mamma gå å gymma åsen åka å handla. Skoj att komma ut lite

Ha en bra dag
♥KRAM♥

Måndag - 091005

Publicerat: 2009-10-05 / 09:26:47 | Kategori: Allmänt
Då var det måndag igen.. å jag är ledig fram till ikv då jag ska på föreläsning.
Då jag inte fått utbetalt ngn lön för aug månad blev jag lite fundersam (var ju iofs sjukskriven hela aug) men man ska ju få lite grann.. så jag mailade chefen..  å hon svarade att d visst glidit mellan stolarna... jaja tur att jag upptäckte det sj då.. blev lite paff för jag lämnade ju in ett läkarintyg.. men sen har jag inte hört ngt.. så nu fick jag till svar att de skulle ordna detta redan idag... skönt d.. kanske kan få lite extra på kontot.

Idag e jag som sagt ledig från skolarb.. skulle verkligen behöva städa!!! men e inte spec sugen.. får bli en promenad med pumba först så får vi se sen.. e ju gött när d e färdigt =)
Förresten idag e sista dagen jag äter soppa =) å vad skönt d ska bli å få börja äta lite mat igen!! Å jag är jätte stolt över mig själv
♥KRAM♥

Första helgen i oktober

Publicerat: 2009-10-04 / 16:41:19 | Kategori: Allmänt
Min första helg denna månaden spenderade jag hemma med mamma.
I fredags kollade vi på Johan Falk filmen - GSI styrkan.. å den va bra dock tycker jag Jacob Ekwall e rätt monotom som skådespelare.. men filmen i sig va riktigt bra!!
På lördagen åkte vi in till kba för lite shooping.. jag köpte inget men vi tittade på lite vinterjackor åså skor =)
på em gick vi en lång promenad å precis när vi har ungefär 1 km hem så öppna himlen sig å d kom en riktig hagel/regn skur.. som tur va hade vi regn kläder på oss.. men vi va fullkomligt dränkta då vi kom hem. men va skönt att komma ut å vi han ju nästan hem innnan d börja regna.
Till middag åt jag grönsaks soppa.. å d e helt oki å dricka när d e sånt ruggit väder ute.
Kvällen avslutades i soffan där vi kollade på den andra johan falk filmen - vapenbröder å jag tcker att båda filmerna va riktigt bra så nu längtar jag tills i slutet på nästa vecka för då skulle de 2 fortsättnigarna komma =)
Idag har det blåst väldigt mycket så jag har mest varit inne.. skrev klart min hemtenta.. så ska posta den imorgon.
Nu i em skulle jag å pumba gå ut.. å när vi kom ner till asfalten så har de blivit översvämmning på vägen.. illa för nu kommer man inte ut.... än så gick d å vada igenom men d kommer nog blåsa mer.. usch jaja vi får väl hoppas d mojnar snart så att vattnet rinner undan. Känns som om d e en stor gudrun påväg igen....

Nu blir d svamp soppa å en kopp te
KRAM

Redovisning koncentrationssvårigheter

Publicerat: 2009-10-02 / 13:22:45 | Kategori: Allmänt
Idag hade vi redovisning vi var halv klass så gr 1-4 redovisade för varandra. vi hade fått i uppgift att beskriva något som kunde utmynna i koncentrationssvårigheter åsen skulle vi göra en broshyr där vi gav lite tips åså om tex relationen pedagog-elev, miljön inne å ute osv... åsen skulle vi göra ett visuellt schema över hur en dag i förskola/skolan kan se ut.
Å redovisningen gick jätte bra!! vi fick mkt beröm för att vi hade gjort en bra broshyr som man lätt förstod.... å vårat visuella schema var fint de med.. var vädligt intressant att lyssna på d andra gr för alla hade haft så olika utågnspunkt en del hade missbruks familjer medan andra hade barn från andra länder.. å vår gr hade inget spec utan bara beskrev allmänt en elev som uppfattades "stökig".
Härligt att ha de avklarat.. nu e d bara hemtentan som jag ska skriva klart i helgen (å sedan skicka med posten på måndag) så nu är vi klara med allt i denna kursen är bara enkät uppgiften kvar men den startar först om 2 veckor

Nu ska jag ut å njuta lite av den udnerbara solen får passa på =)
Ha en trevlig fredag
♥KRAM♥

Torsdag -091001

Publicerat: 2009-10-01 / 07:05:45 | Kategori: Allmänt
God morgon
Idag är det torsdag och första dagen i oktober =) idag är även den dagen som min kära morfar skulle fyllt 75 år om han levt... men är mer än ett år sedan han gick bort nu... tiden går fort men saknaden finns där ändå.

Idag ska jag till varberg för vi ska ha studiegrupps arbete hela dagen idag... får hoppas d går bra!!
Ni får ha en bra torsdag så kanske jag skriver mer sen när jag kommer hem
♥KRAM♥


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus