bara en dag kvar på praktiken sen åker ja =)

Publicerat: 2008-10-14 / 18:49:28 | Kategori: Allmänt
Hej.
ida va andra dan på min praktik.. å visst va d väll rätt oki.. men ja gillar d inte... när jag vaknade imorse så var ja tät i hela näsan å lite små hostig... usch å fy.. vill verkligen inte bli sjuk nu när jag ska åka på semester...
hade prakitk mellan 8-16 ida å har samma tid imorgon.. ida när ja kom hem så va ja helt död.. världens huvudvärk å ja vill bara sova.. å näsa ska vi inte tala om.. va fan kommer allt snor i från?? blä..

Nä nu ska ja packa d sista inför min resa å sen tar ja nog tåget å sover hos mina föräldrar inatt så slipper ja behöva komma en halv timma tidigar till min vfu plats.. d e ju inte så att om ja kommer en halv timma tidigare får gå tidigare.. så snäll kan man ju inte va..
Ha d gott nu så hörs vi när ja e hemma igen..
kram

tentan över...

Publicerat: 2008-10-10 / 20:03:48 | Kategori: Allmänt

Jaha då va man nere i skolan förrut å skrev den förbaskade tentan i denna kursen.. jag vet inte hur d gick.. fatta inte riktigt frågorna..... kände att jag nog blanda ihop rätt mkt när ja skrev med va nog inne på lite fel grejer ibland med.... men vi får väll se när jag får tebax den om tre veckor om d va bra eller ej...
När jag skulle ta tåget hem idag var d inte alls skoj.. först så var tåget 10 min försenat å sen var det så fullsatt att folk fick stå å trängas längs gångarna i tåget.. å d va inte alls skoj...trött som man va ville man gärna suttit ner... så ja gick av i kungsbacka å tog pendeln till mölndal istället.. för jag kände att ja inte pallade å stå å trängas hela vägen till möldnal..

När ja kom hem låg det fina brevet från ortopeden som jag väntat på sen jag var hos doktorn å hon skicka en remiss dit.. tyvärr så var det inget positivt brev alls... d enda som stod va att dem mottagit remissen å att dem för närvarnade ej kunde erbjuda ngn tid inom 3 månader (som är vårdgarantin i halland), så då blev ja lite nedstämd.. hade ju iofs mina aningar om att d skulle ta tid men att inte ens få en tid för att få komma dit än kändes lite trist... men d e väll bara å vänta till februari å se när man får ngn tid för ett litet besök där.. D som är lite komsikt är att jag inte ens tillhör landstinget i halland utan i och med att jag bor i möldnal så tillhör ja ju västra götaland.. men ja har inget emot å gå i kungsbacka d är trevligt där =)

Nu har jag precis gjort klart alla papper inför måndag då jag skall ut på praktik igen... denna gången i skolan, får väll se hur d går... men ska ju bara vara där i tre dagar för på torsdag åker ja ju till egypten å kommer inte tebax förr än den 31/10 =) ska bli så jävla skönt att bara få komma bort.

Imorgon blir d jobb hela dagen.... ska jobba både dag å kväll... först 7.00-14.00 å sen 15.00-22.00 kommer nog va rätt död imorn kv.. men d får ja stå ut med.. behöver ju pengarna så då e d bara å jobba =)
ha en trevlig freda kväll..
nu ska ja nog ta å göra mig en god kopp te å kurra upp mig i soffan å fortsätta läsa på min nya bok..... å nej d e ingen skol literatur utan en kärleksroman =)


bestiktning av lägenheten

Publicerat: 2008-10-09 / 08:19:29 | Kategori: Allmänt
igår kv ringde tjejen som jag hyr av och sa att mölndlas bostäder skulle komma å beiktiga lägenheten klockan 8 idag.. shit jag fick lite panik.. så fick ändra mina planer lite.. hade tänkt gå åträna på morgonen men de sket ju sig nu... tur för henne att jag inte skulle till skolan idag eller så..

Det kom en jätte trevlig kille och besiktningen gick bra..... han frågade mig vart jag skulle hammna nu å då sa ja att ja inte visste för nån ny lght hade ja ju inte... men då sa han att just den som jag bor i kanske var svår att få med tanke på att dem på andra sidan gatan ska riva lght å dem som bodde där hade tydligen för tur.... men så sa han oxå att dem lght där va nästan helt ny renoverade i kök å badrum och de skulle ju inte rivas de närmsat året.. så han tyckte ja skulle fortsätta å söka via bo plats... får väll hoppas man får napp nån stans... 

När ja vaknade idag kände jag mig febrig å är hostig i halsen.. inte alls skoj.... nu får ja ta å fortsätta plugga lite till tentan imorgon...  ha en bra torsdag.. kram 

egypten 16-30 okt... vill åka nu...

Publicerat: 2008-10-07 / 20:36:23 | Kategori: Allmänt
Är så jävla omotiverad till skolan nu.. orkar verkligen inte.... tentan alla jävla paper man ska skriva... blä...
Egentligen borde ja ju ligga lite före med tanke på att ja missar 2 veckor i skolan då jag åker till El gona i egypten nästa torsda... Ska bli undebart att bara komma bort till solen.. roligt att alla syskon oxå åker med... var typ 4 årsen hela familjen åkte nånstans... Så d passar bra nu när vi ska fira mammas 50 års da där med.

Har skickat in papret om dagens föreläsning i varje fall.. så nu e d bara å försöka läsa till den jävla tentan på freda... men boken e så jävla tråkig å svår att läsa.. vem har lust att sitta med en ordbok bara för att författarna inte kan skriva på vanlig svenska utan nån jävla akademisk svenska.... ..så jävla trötttttt-......................

SM poäng + en axel som hoppa igen...

Publicerat: 2008-10-06 / 10:11:03 | Kategori: Allmänt


Igår körde jag SM igen efter 2 års uppehåll.. blev en lerig premiär då det regnade en hel del.

Lördagen: Anmälan och besiktning av hojen.. gick bra.. kom dock lite sent för att kunna gå banan de var beck svart ute så då kändes d onödigt att gå .. Har ju kört där rätt mkt. Åkte hem å gick å la mig vid nio ihop om att vara utvilad dagen efter.. men somna gjorde jag inte.. kändes inte som om jag sov så mkt för det blåste och regnada så mkt ute att det knaka i hela huset..


Söndag: Gick upp halv sju... var meningen att vi skulle åka ner till banan senast halv då jag skulle träna 8.20... Jag är klar att åka kvart över sju.. men då har inte min brorsa gått upp ens... blir lite smått stressad... kvart i åtta kommer vi iväg från särö..

Var rätt stressad nu då jag ville vara på banan då. Och typ skulle träna 30 min senare..

Det regnar rätt mkt hela vägen ner.. Och jag snitta 180 hela vägen typ.. för när jag precis skulle svänga av motorvägen ringde min klubbkamrat å sa att dem flyttat fram tidsschemat en timma... Det var meningen att första träningen skulle startat 7.30 men d var ju mörkt ute då så d gick ju inte..

Kom fram till banan och han varva ner lite innan det var dags att ge sig ut på 20 min träning.


Träningen; gick kanon bra.. trodde banan skulle vara tung och svår körd.. men det var de inte.. utan den va rolig och lite spårig.. men inte alls som jag väntat mig. Hade 18:e snabbaste tid. Var skoj då jag typ brukar ha 28 tid elr nått på träningen.


Tidskval: Då det endast var 30 tjejer där så var det endast om placering på grind vi körde.. men jag försökte köra på så gott jag kunde. Men det kändes inte så bra.. Då banan nu inte alls var sig lik.. nu var det typ kvicksand på vissa ställen på banan och man visste inte vart man kunde köra utan att köra fast.. Hade problem med att min koppling låg på hela tiden.. Fick 24:e tid... Är nöjd med tanke på att vara jag... men jag vet att jag kan bättre... men jag har aldrig kört bra på tidskval innan.. men denna gången hade jag i varje fall fler efter mig än jag brukar..


Till heatet hade mackan satt på nytt bakhjul å nya bromsar då jag inte hade ngt kvar alls sen kvalet.. Tyvärr så kunde han inte vara kvar så jag fick klara mig lite själv.. men d gick bra ändå..

Heat 1. Fick börja med ett mastervarv då d kortat av banan lite. Ställde sedan upp på grind.. fick en plats långt till höger.. Gjorde ingen bra start alls. Hade jätte spårigt och lerigt efter grinden.. men jag körde på så gott ja kunde hade ingen aning om vad jag låg på för placering men anade att d va bland dem sista med tanke på min urusla start.. efter några varv känner jag att handtaget på vänster sida är löst... lite jobbigt att köra med det då jag fick kramp i armen när jag spännde mig för att inte tappa handen från styret...

Jag gick i mål rätt nöjd ändå då jag tycket att det var ett skoj heat.

Hörde i högtalarna att jag kom på 20:e plats dvs sista poäng plats.. så d blev 1 poäng.. Shit vad glad jag blev trodde verkligen inte jag lyckats med det. Har inte tagit några poäng alls i sm sen 2005 (körde ju 2006 också).


Heat 2. tänkte denna gång välja en plats utan spår framför.. så då tog jag en rätt långt till vänster.. fick ett rätt bra utsläpp men d blev lite trångt i kurvan.. försökte plocka lite folk.. men alldeles innan platåhoppet kom de en tjej å körde typ in i mej så jag fortsatte rakt ut i staketet...slog i huvudet lite.. kom iväg absolut sist med ett snett styre.. men tänkte d e bara att köra på och ha skoj... Efter ungefär 5 varv när jag är längst upp på banan och landar efter ett hopp känner jag bara hur min axel ligger fel.. får stanna å försöker få tebax den.. Lyckas men d gör rätt ont.. fortsätter å köra men så fort jag kör i en håla kände ja hur jävla ont d gjorde.. Så beslutade att bryta då jag ändå vad så långt efter och d kändes dumt att fortsätta då jag inte kunde fokusera på körningen.


Kom hem och tvätta hojen.. slängde in en maskin å sen beslöt jag mig för att åka hem till Mölndal igen.... Väl hemma tog jag mig ett varmt bad och var nöjd med min insats i helgen. Detta var ett av mina personliga mål i år att om jag lyckats gå ner 10 kg och behålla det så skulle jag köra SM i Varberg. Och nu har jag gjort både och.. har nu endast 3 kg kvar till min målvikt.. och nu vet jag att jag fortfarande kan vara med och köra.. Så förhoppningsvis är jag med å kör nästa år igen! =)

Idag har jag som vanligt när axeln krånglat ruggigt ont.. har även lite träningsvärk.. så idag blir d en lång promenad i det mysiga vädret som avlutas med en lång härlig stretch..

Ha en fortsatt trevlig måndag   



laddad inför SM i helgen...

Publicerat: 2008-10-02 / 20:57:33 | Kategori: Allmänt
Hej.
Hoppas ni mår bra.
NU är det äntligen klart jag skall vara med och köra sm:et i varberg nu ihelgen den 5:e oktober. SKa bli gör skoj att vara med å köra.. senast jag var med var på sm:et i Tibro 2006 å det slutade ju med ambulasnfärd å hjärnskakning mm.. Å de va ju inte så skoj.. Men något sådant ska vi inte gör i helgen.
Har lyckats låna en skåbil som jag kan få in  hojen i åså kommer lillebrorsan hem denna helgen å hjälper mig en stund på söndagen.. Har inte sagt ngt till morsan å farsan än å kommer inte göra d förr än möjligtvis när ja ska åka på lörda om de undrar vart ja ska... Denna gången ska ja klara mig själv... Känns gött att ha lillebrorsan med oxå för han är bra på å peppa å kan fixa hojen bra med. =)
Var å hämta mina tröjor idag oxå som ja lämmna in på ett tryckeri igår.. dem blev grymt snygga å kosta inte så farligt å trycka dem heller.. 100 spänn för 2 tröjor.. lätt att ja kommer dit fler gånger. Nedan kan ni se en bild på en va dem.. mitt namn står med glittriga bokstäver.. =)
Imorgon är det skolan hela dagen sedan till särö för å fixa  i ordning d sista på crossen ska kränga på ett nytt däck på mitt reservhjul.. men jag fick inte riktigt av d.. så får nog be lillebrorsan om hjälp när han kommer imorn.
Ha en fortsatt trevlig kväll
kramar


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus