trevligt kalas å utflykt

Publicerat: 2008-07-29 / 21:49:56 | Kategori: Allmänt
Hej.
jag fyllde som sagt 22 år igår.. och pumba, min mor å far å mina bröder samt farmor å farfar  kom vid sex tiden och fick lite kafffe å tårta, gjorde en tårta med vaniljvisp emellan å toppade med grädde, vindruvor å riven mintchoklad... dem tycktet tårtan var god så d va ju tur.. hehe.. fick lite fina presenter oxå.. av farmor å farfar fick jag lite pengar, ett lakansett å en fin väggbonad med en rosa blomma på.. av mamma pappa å äldsta lillebrorsan fick jag en elvisp (he som jag behöver då jag fick låna mammas igår) och ett nytt axelskydd.. gör snyggt, EVS.  kändes bra å e inte alls lika stort som mitt gamla.. å av min storebror å minsta lillebror fick jag en fin servis för likörglas.. jätte coola.. å två st fina ljus hållare som man kan hänga i fönstret. Det var trevligt litet kalas..
VId halv åtta så kände familjen att det var dax att dra sig hemmåt.. jag fick då skjuts in till kungsbcka där mina underbara vänner Hebbe å Ia väntade på mig vid rumpan bar.. där blev jag bjuden på god middag bestående av vitlöks bröd å iskall cider till förrätt å god kyckling med potatis klyftor till varmrätt å en super god sommarfrukts dessert till efträtt.. tack så mkt tjejer var super trevlig å mysig present =) var även skoj att min gamla skol kamrat hanna kom förbi å va med å tjöta å drack lite öl.. fick en jätte härlig bok som visade recept på glass =).. vid tolv tiden kände jag mig rätt trött.. hade ju jobbat hela dagen med.. så då kom min lillebror å hämta mig åså sov jag i särö..

Idag väckte pappa mig klockan åtta för vi skulle åka å titta på nya elfsborgs fästning.. det var jätte trevligt och när vi kom dit så fick man se ett fint teater spel =) gick runt å tittade å sen käkade vi en god lunch i resturangen.
Åkte tillbaka med båten som gick vid 14... åså fick vi varsin mjukglass vid cafet vid lilla bommen.. var jätte trevligt att sitta där å äta lite glass å se på båtar =)
sen åkte vi tebax till särö å badade i poolen å lata mig på altanen.

Min storebror körde precis hem mig till mölndal igen.. så nu ska jag strax gå å sova.. ska ju upp å jobba imorgon igen.. jobbar fram till lörda nu.. sen e jag ledig på sönda.. SKa åka å köra cross på blixås imorn efter jobbet.. ska bli skoj å köra lite igen..synd bara att crossen krångölar så..
Ha det gott ås mält inte bort  av vöärmen =) kramar


födelsedag

Publicerat: 2008-07-28 / 17:22:37 | Kategori: Allmänt
Jaha då har man precis kommit hwm frå jobbet.. å sitter å väntar på att släktningarna ska komma å käka tårta..
sen ikv så ska jag ut å käka lite med mina 2 närmsta vänner.. ska bli trevligt.
kan inte fatta att man redan är 22 år.. tiden går ju fort.. ..
Vilket udnerbart väder jag har lyckats få oxå =)
nä nu ska jag fortsätta njuta av min dag
kram

semester..

Publicerat: 2008-07-15 / 18:17:18 | Kategori: Allmänt
Hej.
Hoppas ni mår bra!!
själv har jag fått ngt konstigt virus i kroppen.. vet ej vad d e.. är helt slut å ont överallt... å e alldeles yr.. men får hoppas d går över snart.. vill ju inte vara sjuk på min enda lediga vecka.

Var iväg på en liten tripp med min väninna idag.. hon kom å hämtade mig åså åkte vi ner till braumgithams.. elr va d nu heter i fjärås.. å köpte vår favorit glass.. marsipan å mariann.. sedan åkte vi ut till en sjö som heter skärsjön och gick runt lite åså.. var trevligt.. efter d åkte vi  in till kungsbacka för att spela lite mini golf.. å vi hade trevligt åt att ja e fullkomligt urusel på å skjuta bollen rakt.. :)

sen va jag helt död så va tvungen å å ka hem å vila mej lite.. sov i ca en timma men känner mig fortfarande helt borta..

Nä nu ska ja umgås lite med pumba.. var ett tag sedan jag träffa honom sist..
Ha det gott
 KRAM

sjukgymnast å röntgen

Publicerat: 2008-07-10 / 18:16:14 | Kategori: Allmänt
Hej.
hoppas ni har det bra å njuter va solen medans den tittar fram mellan regn skurarna =)
  Jag har jobbat varje dag hela veckan.. å ska jobba hela helgen med.. men sen så väntar en veckas ledighet vilket ska bli super skönt!!. ja ska bara ta det lungt.. blir ev en sväng till danmark.. me vi får se.

Idag var jag hos sjukgymnasten för att få lite tips på hur ja ska träna upp min axel. Jag visade vilka övningar jag gjorde med mitt gummiband åså sa han att jag ska fortsätta med dem + några andra övningar som han visade mig. Sedan så får jag ej lov att göra armhävningar längre och så sa han att jag skulle ta det lungt när jag kör cross.. hehe men d kan jag ej lova att jag gör.. för när jag sätter mig på crossen så kan vad som helst hända.. även om man kör lungt =). Han var jätte trevlig och han e den första som gick rakt på sak när han såg mina märken på armarna.. han frågade om jag fortrafande gjorde d.. en då svarade jag att jag slutade med det för ett halv år sedan.. på ngt konstigt sätt så kändes d så himla lätt att prata med honom och han klandra eller ifråga satte ej varför jag gjort det.
Nu åter till min axel.. vi gorde lite olika vrid övningar så han fick känna och se var och i vilka lägen det gjorde ont i axeln. och kom fram till att det är något knasigt med mitt nyckelben. så han ville att jag skulle gå å röntga den.. så han fixade så att en läkare skickade en remiss till röngen.. så istället för att åka hem så traskade jag  upp till sjukhuset/röntgen och satt typ å väntade i en kvart sedan fick jag komma in å röntga den. Och det gick bra, sedan var det bara å sätta sig på bussen ut till särö igen. Väll där så var det inge hemma.. och de hade låst alla dörrar och min nyckel låg inne i huset.... hittade till slut ett fönster som jag kunde få upp och gå in igenom.. d va minnsan inte lätt.. men jag har gjort det fler gånger.. senast var när jag kom hem efter att jag tagit studenten.. =) 
 
Var förresten i vågerse och körde cross igår.. banan var väldigt stalpig och så men roligt att köra.. tyvärr körde jag bara tre varv på min 250.. för sedan så lånade min lille bror den å när han kom in å jag skulle ut å köra igen så hade ena bromsklossen bak lossat.. så då va d färdig kört för den dagen.. Men jag fick låna storebrorsans 450 å köra några varv på.. kände ovant.. men de gick bra.. blev dock väldigt slut i armar och rygg.. men d var skoj  å få köra den med.. för den gick snabbt...

Nä nu ska jag ut i solen å sätta mig en stund.. inna brorsan kommer å kör hem mig till mölndal igen.

HA DET SUPER!!!

axeln krånglar igen =(

Publicerat: 2008-07-01 / 18:13:06 | Kategori: Allmänt
Hej.
hoppas ni har det bra!!!
igår när jag var å tränade så när jag skulle göra armhävningar så va axeln på väg å hoppa ur igen =( va lite otäckte men d gick tebax igen...  idag har jag väldigt ont i den.. å d e surt....
men har i varje fall fått bokat in en tid hos en sjukgymnast som jag ska till den 10 juli.. så kanske han  kan försöka hjälpa mig å träna upp den.. för d e riktigt jobbigt när den håller på så här.. å d sista jag vill e ju att den ska hoppa ur helt..
Ha de gött
/jennie


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus