Söndag 2011-03-27

Publicerat: 2011-03-27 / 20:55:13 | Kategori: Allmänt
Hej!
Hoppas ni alla mår bra och att ni haft en skön helg!
Jag ligger just i soffan å plågas av den förbaskade smärtan i axeln. men e  bara att bita ihop!
I torsdags då jag kom hem hade jag fått brev från orthocenter där det var planerat operation tisdagen den 12 april. jag fick lite panik... för e ju fortfarande provanställd och sen vill jag ju kunna njuta i sommar.
Så fick ringt så ska få operarera mig i augusti istället. Känns bättre.. även om jag just nu önskar att smärtan kunde försvinna nu.

Händer inte så mkt här.. letar lägenhet för fullt så är det någon som har en tvåa eller etta ledig i kungsbacka så får ni gärna höra  av er!!

Åh jag trivs super gott på mina jobb =)  d ända som saknas nu är kärleken men den kommer väll snart hoppas jag

Hoppas ni får en underbar vecka

KRAM

Lite Update

Publicerat: 2011-03-04 / 20:18:03 | Kategori: Allmänt

Hej!
Ja då var det fredag, vi är inne i Mars månad och ja det var länge sen det skrevs ngt här =)
På veckorna jobbar jag och efter jobbet blir d träning jag älskar verkligen mitt jobb har verkligen fått mitt dröm jobb och jag har helt underbara arbetskamrater =)

I slutet på januari var jag hos ortopeden då min axel inte riktigt e bra än.... han kände på den och sa att den inte känns ok och att detta inte va resultate han väntat men att jag skulle få en kortisonspruta och så skulle det göras magnet röntgen.
Så han ringde mig i tisdags och det var som han befarat inte helt.. så nu väntar en ny operation där han ska fixa det "trasiga" igen. så  är lite kluven vet inte om jag vill göra en operation i nuläget men samtidigt så kommer den ju inte bli bättre utan snarare sämre... vi får väll se när jag får operationstid.

Idag var jag hos vårdcentralen... har fått byta läkare då min "vanliga" läkare slutat.. men det kändes ok och jag tror d kommer bli bra... blev lite ändring i mina mediciner så vi får hoppas att d kan bli bättre...

Imorgon är det  lördag och jag ska äntligen till frissan å fixa håret =) även här blir d å träffa en ny men d ska säkert gå bra =)

Nu önskar jag er alla en underbar helg!!

KRAM



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus