Ny klippt

Publicerat: 2009-05-29 / 17:56:08 | Kategori: Allmänt
Idag har det varit en härlig dag, har varit på min VFU och vi har bara varit ute hela dagen helt underbart väder ju =)
Efter praktiken idag så gick jag till frissan och klippte mitt hår så nu e d kort igen e verkligen jätte härligt.
va ju över 2 årsen jag klippte mej hos frissan sist...
Nu så ska jag strax åka in till götebrog och sitta barnvakt, ska bli skoj och ja tänkte försöka plugga lite oxå så att ja bara kan vara ute och njuta av solen resten av helgen =)
 Kram

Mentorsträff

Publicerat: 2009-05-27 / 14:37:59 | Kategori: Allmänt
Nu sitter jag i skolan och väntar på att våran mentorsträff ska börja.. segt att behöva åka ner till skolan idag bara för den.
Innan var jag och gjorde lite VFU och det var roligt, barnen bakade idag inför vårfesten de ska ha om två veckor.. och så sjöng dem sånger som handla om barnkonventionen.
Härligt väder har det varit idag med även om det blåste en del i morse

Kram

full storm

Publicerat: 2009-05-27 / 07:01:04 | Kategori: Allmänt
D e vad det blåser ute, men som tur e är det uppehåll å solen tittar fram =)
nu ska jag öfrst iväg å ha lite praktik för att sen bege mig till skolan och ha mentorsträff..

SKönt att min rygg känns bättre, men d där uppe vill inte bort... jaja förhopnningsvis kan jag träna ikv oxå.. beror på hur sent ja kommer hem från skolan. men d skulle vara skönt att få sig en genomkörare...
annars får ja väll vänta tills imorgon då kommer brorsan hem så då ska vi köra cross *längtar*

Ha en trevlig blåsig dag
Kram

Jaaaaaaa fick jobbet

Publicerat: 2009-05-26 / 16:23:28 | Kategori: Allmänt
jag ringde chefen för hemtjäsntne i särö, och hon var jätte glad att jag ville komma och jobba.. så jag får bara den tjejens schema och ska få gå utb för deligering åså.. ååå vad härligt... hon skicka mitt schema och anställningsavtal så jag får d på torsdag =)
oki d skiljer 5 kr i h lön mot vad jag skulle fått om jag jobbat i mölndal.. men d sparar ja på att ja nu slipper bensinkostnader..
ÅH JA E SÅ GLAD

Hoppas

Publicerat: 2009-05-25 / 21:34:48 | Kategori: Allmänt
Idag var d skola hela dagen föreläsning och studiegrupsarbete om varannat... men d va väldigt intressant handlade om Åtgärdsprogram... kändes dock lite "luddigt" men ja hoppas d går bra ändå.
Idag var jag verkligen trött och  min rygg har verkligen inte alls varit med mig idag.. ska bli riktigt skönt att få gå till sjukgymnasten imorgon... tror nog den jobbiga helgen tog hårt på mig, för jag e fortfarande hur trött som helst, men helt oki annars =)

Å i em hade jag ett missat samtal på min mobil å de va från hemtjänsten i särö, som undrade om jag ville komma och jobba där vecka 28-33 i sommar.. klart jag vill.. e  ju bättre å ha ett som jag slipper dyra bensinpengar till för att åka... e ju inget fel på mölndal men får man ett i särö så klart man tar d.. så nu ska ja ringa henne imorgon å hoppas verkligen att jag får d .. för vore super... e ju fram till vecka 33 ja kan jobba oxå =)

Nä nu blir d sängen för upp tidigt imorgon för två littsem å en examination/uppföljning på åtegärdsprogrammet..
Kram

Usch..

Publicerat: 2009-05-23 / 11:13:43 | Kategori: Allmänt
Mår verkligen kasst.... magen börja strula redan igår... hade hoppats att d skullle vara bra idag.. men icke... jaja e väll bara å ta d lungt å försöka bli bra..
känns extra trist idag eftersom jag skulle åkt å kört cross med lillebrorsan.. ja hade verkligen längtat efter å få köra.... men d går ju inte en dag


Fika i varberg

Publicerat: 2009-05-21 / 21:29:23 | Kategori: Allmänt

Efter att vi ätit middag.. åkte vi ner till min farmor och farfar i varberg för att fika lite och så skulle vi byta bilar oxå...
Var trevligt å träffa farmor å farfar igen =) å farmor sa att jag gärna fick komma och sova över hos henne i lght i Borås om jag ville då jag ju till hösten ska läsa min specialisering i Borås.

Nu är jag rätt trött så tror jag går å lägger mig å läser klart min skönlitterära bok som ska va klar på tisda.. jag läser johanna nilssons flickan som uppfann livet.... tror ja den heter... den e verkligen bra och som blivande pedagog kan jag ta till mig i boken att de finns vissa barn som bara är osynliga.
Usch d kliar så förfärligt i näsan å jag börjar känna mig lite krasslig... nä inte nu när jag äntligen kommit igång igen.
Ha det gott


Spinning

Publicerat: 2009-05-21 / 11:11:18 | Kategori: Allmänt
Nu ska jag iväg på spinning =) ska bli skoj å hoppas ja överlever haha e ju gör länge sen ja träna sist.. 
hej svejs

Väntar

Publicerat: 2009-05-20 / 23:39:53 | Kategori: Allmänt
Ja d e precis vad jag gör.. jag väntar på att min lillebror ska ringa så jag kan hämta honom... han e ute å ränner ngnstans....
e lite segt för jag e rätt trött... men om jag går och lägger mig e d kört.. så d e bara å sitta å vänta ja sa att senast kl 1.. för sen måste jag sova.. ska ju på spinning imorgon =)
Ha en trevlig kväll
 kom på att jag nog får flytta mig från datan för har ingen mottagning här.. e ju inte så smart om han ringer å ja inte ser d =)

Lång ledigt

Publicerat: 2009-05-20 / 15:25:36 | Kategori: Allmänt
Ja då va man precis hem kommen från skolan.. idag handlAde det om utv psykologi.. intressant.. men jag va väldigt trött så vet inte hur mkt som fastnade...
Nu e man ju ledig ända till på månda. ska bli skönt =)
Idag ska ev ja å lillebror åka å köra lite cross beror på om d slutar regna
 annars blir d rätt lungt ... ska grilla åså njuta av att va ledig.. sen måste ja ju plugga lite oxå.. har två littsem nästa vecka å en komplettering å skriva...
Ha en skön helg.. å hoppas solen vill titta fram  lite mer än den gjorde idag
Kram



kalas

Publicerat: 2009-05-17 / 20:54:36 | Kategori: Allmänt
Japp idag var jag hos min moster som fyllde år.. så det var god mat å tårta =)
blev väckt kl 8 av hunden..... ja va inte sugen på å gå upp men efter att han kommit två gånger å tittat på mej emd en blick som att hur länge hade du tänkt ligga där.. så gick jag ändå upp... åt lite frukost åsen en härlig morgon promenad till havet med pumba.. efter d tog mamma å jag bilen till kungälv för å hälsa på min moster, där va även min mormor å min andra moster.
När vi skulle parkera så fick vi göra d vi en förskola... å jag blev förvånad då det stog parkering Barnstuga.. shit tänkte ja undra om den skylten har suttit där sen sjuttio talet.. elr när bytte vi till dagis/förskola?? jaja ja tycker d va häftigt i varje fall.. hade tyvärr ingen kamera med mej så blev inget kort... men lovar att ta ett när ja e där nästa gång.

Nu blir d en liten kvälls promenad åsen sängen för att imorgon bege mig till skolan och en föreläsning
Ha d gott
kram



Solig helg

Publicerat: 2009-05-16 / 13:29:31 | Kategori: Allmänt
Tjohop..
hoppas ni mår bra =)
jag mår super!!! e ju soligt å jag har lyckats genomföra alla littsem vi haft denna veckan!!
Igår va det ju fredag, dagen skulle beståt av en föreläsning och sen ett littsem.... men när jag vakande så låg jag och funderade på att föreläsningen börjar ju kl 10:00 vilket innebär att jag måste ta tåget som går kl 9.. och bussen från särö som går 8.15.. å den bussen e alltuid fullproppade med skolungdomar.. så mitt beslut blev att sova enstund till.. åsen ta 11 tåget till skolan ist... 
så det gjorde jag,, seminariet gick kanon bra, sen blev d lite stressat bara för jag skulle va hos sjukgymnasten kl 15 å tåget e i nne 14.57.. men jag kom fram till sjukgymnasten 3 mintuer över så va ju inte så illa... sen hade jag tur att hon va lite sen oxå... men var riktigt skönt att hon tryckte på min rygg.... så nu hoppas jag att den kan få vara smärtfri ett tag till =) 
sen hem för att ta d lite lungt... då mamma var borta å pappa ätit lunch ute så ville han ej ha middag.. så jag gjorde mej lite gröt... haha mysig fredagsmiddag.. havregryns gröt.. men jag va inte sugen  på  å ställa mig å laga mat igår.

Idag har jag rensat min gardrob och städat hos mig så nu e d rent å fint igen... både på golvet å i garderoben =) 
så nu ska jag ut å lägga mig vid poolen med min iskalla öl å bara njuta av solen.. för det e jag värd nu.
Ha en super helg 
kram 

Blir inte alltid som man tänkt

Publicerat: 2009-05-13 / 15:32:03 | Kategori: Allmänt
Va ju hos läkarn igår för att jag behövde ny smärtlindring för min axel.. trodde d inte skulle va ngra problem.. men då ja träffa doktorn sa hon att d inte va så bra å äta sådana tabletter... ja fatta nada elr jo ja vet att d inte e bra å äta dem under lång tid..... å hon börja fråga hur d va med magen åså..  å ja sa att den e som vanligt.. elr att d blivit lite bättre men d går i peroider.... å hon sa bara att ja skulle få en annan medecin... jaha tänkte jag ja fatta absolut ingenting.. va fan snacka hon om min mage när d e axeln som e kass nu....
Ja gick till apoteket å där för  å hämta medecinen.. å där sa dem att den e för magen.. tugg tablett... va fan tänkte ja e ju inte d ja vill ha.....  så nu vet jag inte hur/vad jag ska göra för att få smärtlindring då axeln krånglar... d e ju inte så att ja käkar de tabletterna varje dag utan vi snackar om max 3 dagar var elr varannan månad.. beroende på hur mkt den hoppar...
Nu är den rätt lugn.. men då jag tog de sista tabletterna jag hade i förra veckan då den krånglade vet ja inte hur ja ska  lösa d.. för d funkar inte med de receptfria tabletterna...
jaja får väll gå till närakuten igen nästa gång den krånglar då.. men e inte så förtjust i å sitta där å vänta... e trist när d blir så här...

Ormar...

Publicerat: 2009-05-13 / 15:24:39 | Kategori: Allmänt
Hej..
ja skulle klippa gräset förrut å klipper så fint.. å hlet plötsligt ser jag en stor orm ringla.. å jag fick fulkomligt panik... så bara släppte gräsklipparen.. tur den inte går av sig självt... å rusa av gräsmattan med hjärtat i halsgropen å fullkomplit skakis... ja har ju sagt att ja e livrädd för ormar.... nu va d ju bara så att våran gräsklippar stänger inte av sig självt utan jag måste pilla bort en ståltråd innan den stänger av sig.. men jag vågade inte gå på gräsmattan eftersom den stod längstbort dit ormen ringlat.. men tillslut tog jag mod till mig... efter lite uppbackning av min älskade hund som gick före... och rusas fram peta bort tråden å rusa av gräsmatan å in igen... nu är jag lugn igen.. men shit va skakis jag va...  nu dröjer d  nog ett tag innan ja klipper gräset där... ja vet ormen e borta å den e lika rädd som jag e.. men d hjälper inte..

kram

Ostbågar

Publicerat: 2009-05-11 / 12:02:32 | Kategori: Allmänt
Sitter å pluggar för fullt.... å helt plötsligt blev jag väldigt sugen på ostbågar, tur att vi inte har ngra hemma.. hahha å va ja just fick ostbågar ifrån har ja ingen aning om... e ju inte så förtjust i de produkterna... jaja tur man inte alltid e sån här =)

Måndag

Publicerat: 2009-05-11 / 08:41:22 | Kategori: Allmänt
jaha då va det måndag igen... skönt att det är fint väder.. men usch å fy för värken jag har idag.... jaja bara å bita ihop...
idag blir d å  plugga hela dagen..måste bli klar med alla littsemen vi ska ha denna vecka... e ju bara 3 st..

Ha en bra dag...
förresten måste bara meddela att jag såg en levande ORM förrut när jag va ute med pumba.. å jag skrek inte... haha ja avskyr verkligen ormar å gastar så fort ja ser en oavsett om den e levande elr död.. haha men ja kanske har övervunnit min rädsla lite,,, för ja skrek ju som sagt inte..... bara gjorde ett litet skutt..

kram

Härlig helg..

Publicerat: 2009-05-10 / 18:15:43 | Kategori: Allmänt
skönt att det goa vädret har kommit tebax igen =)
har inte gjort så mkt i helgen.. mest vilat mig då jag fortfarande är dödstrött...  har grillat både igår och idag... igår va d god flintastek med klyftpotatis å ett glas rött till d.. å idag blir d lax å ris.. e verkligen super gott...
ha d gott

Struligt

Publicerat: 2009-05-07 / 14:09:02 | Kategori: Allmänt
för över en månad sen skicka ja in via nätet till min husläkare att ja ville ha förnyelse på smärtstillande för min axel... å då ja fortfarande inte fått ngt så ringde jag dit idag för å höra vad problemet vad....
Efter ca 15 min va d nån som svarade.. å hon sa att doktorn ville träffa mig först.. eftersom d inte va dem som skrivit ut de första gång.. jaha ja vi får väll boka en tid då sa jag...
ssk som jag prata med fråga hur "akut" det var elr om ja kunde vänta till 5 juni.... ja tveka lite... för 5 juni e ändå ett tag.. å den har redan krånglat 2 ggr denna veckan... så hon fråga om jag kunde komma imorgon kl 14.20... men d går ju inte eftersom vi har obligatoriskt moment i skolan...
så ja ska ringa på tisdag morgon å boka en sk "akut tid" ....  men vi får väll se om d går då har ju ett littsem på tisda...

hej svej 

Gratisnöje.se

Publicerat: 2009-05-07 / 09:22:00 | Kategori: Allmänt

Den här sidan samarbetar  med SF, McDonalds och Ticknet.
du kan lösa in dina poäng till biobiljetter, hamburgare eller varför inte till  konserten..

Som vanligt, får du 50 poäng när du blir medlem, och du får även poäng för att värva folk. Andra sätt att tjäna ihop poäng är genom att göra erbjudanden eller besöka hemsidor.

Bli medlem du med

Kram



Uppdrag barn

Publicerat: 2009-05-07 / 09:12:22 | Kategori: Allmänt

Childhood och vattenfall har gått ihop och skänker 20:- till Uppdrag Barn för varje blogginlägg som länkas till dem! Verkligen super bra, klart att jag länkar! Gör du det med?!

Skriv ett inlägg på din blogg med, länka till Uppdrag Barn och pinga din blogg hos Twingly



Sjuk....igen

Publicerat: 2009-05-07 / 08:49:19 | Kategori: Allmänt


God morgon.... jaha idag vaknade man å d regna igen.. konstigt väder va ju jätte fint igår em å kväll.. elr d blåste rätt mkt en d regna ju inte..
Föreläsningen igår som var på engelska va super å inte alls svår, d enda som va lite trasslit va att ja inte visste om ja skulle skriva på engelska elr svenska i mitt block.. haha för ibland så sa hon ngt å då översatte jag d i mitt huvud åså skrev jag på svenska.. så i mitt block så e d lite blandning av engelska å svenska. ämmnet spec ped, känns verkligen jätte intressant och jag är glad att jag ska få ta till mig detta ämne en hel termin till hösten.

Igår när jag kom hem var jag helt död.... så jag gick å la mig för att vila en stund.. sluta med att jag sov i 3,5 h....
sen va ja tvungen å gå en promenad med pumba å efter det va ja lika trött igen så då gick ja å la mig för natten.. har sovit till å från  i natt.. haft sån värk i kroppen å fryst å vart varm ena stunden.. uscha e verkligen inte roligat att inte må bra.
Så idag blir d bara å vila, har feber igen... å så ont i min rygg hela tiden med.... hoppas d går över snart!!

Ska försöka plugga lite oxå.. vi har ju tre littsem nästa vecka... å dem e inte små...
Ha en härlig regning dag
kram

Regnet öser ner

Publicerat: 2009-05-06 / 06:31:54 | Kategori: Allmänt

god morgon...
elr om den e så värst god vet jag  inte... vaknade med feber å jag avskyr detta..............
hm funderar på å ringa min läkare å höra om hon kan  skynda på dem nere i varberg lite grann.. för detta e verkligen jobbit å må så här... å d går ju upp å ner vissa dar känns d inte så mkt å andra dar som denna vill man bara dra täcket över huvudet.
Men d går inte idag.. för vi har en obligatorisk föreläsning i skolan idag på engelska.. haha jaja de komemr säkert gå jätte bra.. verkar som att jag får vänja mej vid engelska föreläsningar och litteratur då det mesta i ämnet spec ped är på det språket..
Nä nu blir d å tvinga i sig lite frukost åsen ut i regnet till skolan.
Ha en bra dag
kram


Ny operationsdag

Publicerat: 2009-05-05 / 16:37:57 | Kategori: Allmänt
Hej..
då jag fick mitt brev från orthocenter där tiden för min axel operation va den 2 juni kl 9.30, kände jag att d inte riktigt va så bra å ha den dagen.. dels har vi gruppexamination den dagen.. åsen så e d ju minst 6 veckor som jag måste va lugn.. å d e ju inte så bra att jobba i hemtjänsten då.. å eftersom jag blev lite orolig hur min inkomst skulle bli så bestämde jag mig för att ringa å fråga om d gick å flytta den..

Så idag så fick jag tag i dem så Torsdagen den 13 augusti kl 07.00 ska ja operara min axel ist... känns mkt bättre å ha den dagen för då kan ja ju jobba lite i sommar åså e d ju innan skolan börjar igen.

Livet känns lite lättare.....

Ny kurs.. specialpedagogik

Publicerat: 2009-05-05 / 16:21:44 | Kategori: Allmänt
Jaha då va d en ny kurs som startade idag.. specialpedagogsika perspektiv... verker intressnat men är mkt.. känns som om ämmnet är väldigt stort... å vi har ju sommarlov snart.. elr ja om en månad (5 juni).
Idag har jag som sagt vart i skolan och haft kursintroduktion.. och d var skoj...
var å hämtade min hemtenta och den var godkänd.. jippi... så nu har ja inget efter mig...

Vilket underbart väder det är oxå.. solen skiner verkligen super... elr ja d ösregna då jag gick till skolan idag.. men nu e d ju sol igen =)



Operation 2 juni

Publicerat: 2009-05-01 / 16:31:05 | Kategori: Allmänt
Igår låg brevet som jag väntat på sen januari... nämligen datum för när min axel ska opereras.
Öppnade det å där stod d att jag ska vara där tisdagen den 2 juni kl 9.30
titta i min almenacka å såg att vi har en gruppexamination då... å d va ju inte lika roligt....
Samtidigt som jag måste få ordning på axeln så känns det lite som att hela min sommar kommer att bli utan jobb.. för e ju inte så lätt å jobba i hemtjänsten när man inte får lyfta.
Ska nog ringa å fråga dem hur ja ska göra... för ja måste  ju kunna jobba så ja kan betala min hyra i sommar...

e verkligen inte lätt att vara glad å se framåt då man bara får massa negativt och skit från d runt omkring..

Kram




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus