Sjukskriven

Publicerat: 2009-07-31 / 16:26:43 | Kategori: Allmänt
Har ju mått rätt kasst den sista tiden och nu orkade jag inte mer.. så efter lite tjat lyckades jag få en läkartid idag..

Å denna doktorn var verkligen super bra och han är nu en av de  som vet om vad jag gjorde för ca ett år sedan.
och han klandrade mig inte utan bara ville hjälpa mig!!!
å han frågade om han fick lov att skriva d i journalen men då frågade jag om pappa kan läsa d.. å då sa han att ja  om han går in å ska kolla ngt hb eller så så ser han ju va som står.. så då sa ja att d e nog dumt å skriva det.... tidsnog måste jag ju berätta för mamma å pappa vad som hände.. men känns inte som om d e rätt läge nu å d e nog inte så bra om pappa får reda på d genom att a läst min journal..
å denna doktorn känns verkligen förtroendefull och han sa att de som jag sa till honom stannar där.. å d fanns inga dolda kameror i rummet =)
känns lite bättre nu!! är sjukskriven fram tills ja ska operera mig.. å jag hoppas verkligen att jag hinner komma i fas tills dess... har inte sovit på en vecka..
 

Idag ska vi äta kräftor... ska bli riktigt gott!!

Ha d gott
Kram

Konstigt väder

Publicerat: 2009-07-30 / 16:12:59 | Kategori: Allmänt
idag har det verkligen varit konstigt väder.. ena stunden e d grått å sen kommer de en riktigt störtregn skur å åskar å sen helt plötsligt är det sol å blå himmel...men d blåser nått förfärligt... mina stolar på altanen har blåst omkull minst 4 ggr....

Å jag som skulle kört cross med min bror idag.. men tror inte att d blir ngt.. med tanke på vädret.. så e nog inte banan så jätte rolig å köra på... å vi skulle ju åkt till varberg å d e ju ändå en liten bit å åka..

Kram


Längtar tills skolan börjar

Publicerat: 2009-07-30 / 16:09:45 | Kategori: Allmänt
Jag vet det låter knäppt.... men jag är så himla trött på jobbet.. å jag längtar verkligen tills skolan börjar igen... (jag är med veten om att jag typ i september kommer skriva att jag avskyr skolan) men det går verkligen i perioder och nu har jag trots allt vant mig vid å studera å d e rätt soft =) åsen e jag ju snart klar oxå bara denna höstterminen å en vår åsen en höst till sen e jag färdig!!





Då har man blivit ett år äldre.. igen

Publicerat: 2009-07-28 / 08:56:52 | Kategori: Allmänt
Jaha då var d visst ens födelsedag igen.. tycker inte d va länge sedan jag fyllde 22.. jaja tidengår fort.
Jag hade ju mitt släktkalas i söndags för jag ska jobba idag å till helgen..
Av mina mostrar å mormor fick jag 2 par örhängen jätte vackra å pengar.. å av farmor å farfar fick jag pengar.. e bättre å få pengar så man kan köpa d man vill ha sj,,, å jag kundeinte komma på ngt spec som jag önskade mig.

Min present av mamma å pappa fick jag idag.. elr ja tror d måste ställt in den igår,, för när jag kom ut i mitt vardagsrum står d en ny TV =) åh vad jag blev glad...för jag hade en sådan gammal tjock liten tv som inte ens finns å köpa längre.. men nu har jag en stor å fin platt tv =) ska ju få tv box  slutet på veckan oxå =)
Jag är förvånad att jag inte såg den igår när ja gick å la mig.. men d e klart d va ju alldeles mörkt...
Nu blir d å äta lite frukost... å sen vila lite innan jag ska iväg å jobba kvällen... å jag vill verkligen inte det för igår va d hemskt rent ut sakt... jag hoppades att jag skullle klara av att arbeta d 3 veckor som e kvar.. men nu vet jag inte längre.....



Örhängen och korten jag fick i söndags




TV:n som jag fick av mamma å pappa

 av mina bröder fick jag en snygg data väska =) å detta fina kortet jag blev verkligen jätte glad


Regnet d öser ner

Publicerat: 2009-07-27 / 10:58:05 | Kategori: Allmänt
Jaha då va det måndag igen... värst vad tiden går fort.
I lördags var jag ju å kolla SM å d var verkligen jätte skoj.... men jag saknar verkligen crossen å att vara ute på tävlingarna.

Usch idag e d inge vidare... trodde jag skulle vara pigg idag..... men tröttheten, illamåendet å värken e fortfarande kvar.... e så himla trött på detta nu..... å gå till doktorn orkar jag inte för d hittar inget ändå.....
Ska jobba kvällen idag (16-21) rätt oki.. får hoppas d går bra har inte jobbat på en vecka... men d ska nog gå bra.. e ju inte så mkt kvar nu.
Ha en bra dag..
Kram

Marleyn och jag

Publicerat: 2009-07-25 / 23:04:50 | Kategori: Allmänt
Har precis sett filmen marleyn och jag... å den handlar om en hund... å jag har gråtit så förfärligt mkt... å jag gråter fortfarande... vet inte hur jag kommer att överleva om de skulle hända min älskade pumba något

ATT EN HUND KAN BETYDDA SÅ MKT.


En annorlunda fredagskväll

Publicerat: 2009-07-24 / 23:47:08 | Kategori: Allmänt

Klockan va halv nio å telefonen ringde, jag satt med lillebrorsan å kolla filmen som börjat kl 20 på trean.. tyckte den verka bra å satt å njöt med min popcorn skål, efter ca fem minuter hör jag att min pappa ropar på mig....
han sa att d vore bra om jag kunde åka till älvängen med bränslefilter för brorsorna (som varit i dalarna å kört mx en vecka) hade fått stopp på bussen... ja visst kan jag väll göra det.. å jag säger inte nej med tanke på att jag fick låna farsans nya cl 600 med v12 i... =)
va lite svårt å köra upp för ja tyckte d kändes väldigt långt åså visste ja inte exakt vart dem va.. bara att dem stod vid en statiolmack och att d nyss passerat lilla edet. d va väldigt mkt väg arbetenoch poliser ute på vägen upp så kunde inte gasa på för mkt,,,

När jag efter ca en mil utanför älvängen ser en statoil mack ringer jag min bror men han svarar inte.. å jag behöver inte fråga vart dem e för strax så ser jag dem ståendes lite halvt vid väg kanten...

De bytte filtrena å börja pumpa fram disel för hand... åså försökte de starta bussen men d gick inte,, å batterit va nästan helt tomt.. så vi besluta att försöka putta iång den.. först framåt... för att få bort den få gräset.. men d gick inte så bra så vi besluta oss rätt fort att försöka backa den ist.. (så vi kunde svänga in på en liten väg) efter mkt slit fick vi puttat in bussen på den lilla vägen.. försökte pumpa lite till men den ville inte starta.. så då va d bara å ringa en bärgare för pappa trodde bränslepumpen gått sönder... storebrorsan ringde å fick tag i en sur bärgare som lova att komma så snart han kunde.... under tiden höll lillebrorsan å hans kompis på å försöka starta bussen.. batterit va ju nästan slut.. men helt plötsligt hör jag hur den kommer å vipps så startade den =) jävlar va gött d va så brorsan ringde till bärgnigs gubben å sa att han inte behövde komma... å han va glad som slapp...
Så då åkte jag hemmåt igen å dem begav sig mot alingsås där de ska träna imorgon.. hoppas nu att inget annat händer =)
Och en jävla tur att d hände när dem ändå va såpass nära hemma.. dem åkte från voxnadalen igår å de e ju en bra bit å åka dit..

Min tur hem gick fint var mindre trafik nu så jag kunde gasa på en del... vid kållered racade jag med en BMW vet inte vilken modell d va men va en sån skåp bil kallar ja d men d e d inte.. en lite högre bil.. men han gav upp efter ett tag... (han insåg väll att han inte kunde hänga med :P) 
när jag svängde av motorvägen vid särö ser jag hur de blinkar massa blåljus framför å hur en polisbil kör i väggrenen på motorvägen.. kommer upp i rondellen å där står en polisbil till å blinkar... å en bit in på 158 stod d en liten bil med rätt buklig fram del åså såg jag att en vägskylt va nerkörd..  så ja undra va som hänt... antingen kan d ha kommit en älg elr så kan d varit rattfylla...
Nu va d riktigt skönt att komma hem så nu ska jag gå å sova...
Får se vad jag hittar på imorgon.. vill gärna åka ner till varberg å kolla på SM:et (tjejernas heat) men har ju ingen bil eftersom lillebrorsan ska köra go cart å då tar de forden.. åsen sa mina andra brosor att ja gärna fick komma upp till alingsås så kunde jag få köra lite cross..
jaja vi får se va som händer imorgon.. nu väntar sängen =)
God natt!!!


Kyckling på fredag

Publicerat: 2009-07-24 / 17:06:44 | Kategori: Allmänt
Idag var jag en sväng nere i fjärås och åt marsipan glass =) den är verkligen super god.. tycker jag va värd det nu.
Har precis kommit hem från affären, blir lite grillad kyckling till middag idag.. får fuska lite ibland =)
Påvägen hem mötte jag min granne och mx kompis, vi snacka lite å d va skoj å jag saknar verkligen crossen nu...... men ska se till å bli bra i axeln nu åsen e ja ju snart klar med skolanså då kan jag köpa mig en egen cross.. för d e lite jobbigt att behöva dela mx  + skydd hela tiden.... (brorsans blev ju stulna å han köper inga nya nu eftersom jag ändå ska opereras å då kan ja ju inte kör ändå)

Har fått en avi att jag har ett paket att hämta på posten. jag fatta inget för jag har inte beställt ngt.. blir spännande å se va det är för ngt =)

Mina helg planer är att imorgon åka ner till varberg å kolla på SM, åsen på söndag ska jag ha kalas för släkten, fyller iofs inte år förrän på tisda men jobbar ju då å till helgen så d fick bli nu.

Ha en trevlig fredag kväll å helg
Kram

3 veckor till operation

Publicerat: 2009-07-23 / 21:35:46 | Kategori: Allmänt
idag är det exakt  tre veckor kvar tills jag ska operera min axel. (13 aug),
tiden verkligen rusar iväg... känns inte som att d va länge sedan jag ringde å ändrade tiden å de var i maj å då kändes augusti som en evighet, men nu känns d som att jag inte kommer hinna gör allt jag vill innan jag ska opereras..
men d ska verkligen bli skönt att få d gjort för den har verkligen levt sitt eget liv nu.. å ja e trött på d.

Annars händer d inte så mkt här.. jobbar för d mesta.. men jag mår verkligen kasst... värken å magen som spökar........ att d aldrig ska gå över elr att ngn ska lyckas komma fram till vad det kan vara.
 
Bara 12 dagar kvar att jobba!!!

*Time may change me but I cant change time*

Drömmhuset är till salu

Publicerat: 2009-07-21 / 12:31:12 | Kategori: Allmänt
Idag när jag kom hem såg jag att d satt till salu mäklar skyltar på vägen... jag tänkte att d är väll grannen en bit in på vägen som ska sälja sitt hus igen.. men icke.. för skyltarna gick upp mot vårt område..... å sen såg jag vart skylten gick å det var in påvägen där mitt älskade "pepparkaks" hus står.. nog för att jag vet att hon som bor där börjar bli till åren.. men jag har verkligen ända sedan jag första gången som 7 åring var där och fick pepparkakor drömmt om att få bo i det huset.
Ja nu e d ju så att man inte kan få allt man vill i världen.. men nu önskar jag verkligen att jag hade ett par miljoner så jag kunde köpt huset....
Får väll hoppas jag hittar ett nytt hus ngn annanstans... men tror d blir svårt... Älskar verkligen detta området.


Lek!!

Publicerat: 2009-07-20 / 17:58:30 | Kategori: Allmänt

"Lek är klok och galen, utforskande, dramatisk, euforisk, dödslängtande, skrämmande, utmanande, insiktsfull, retsam eller livsbejakande knäpp som den tossiga lyckan att bara rusa runt, runt och pipa varandra i magen" - Astrid Lindgren.




bild www.kalvin.se

"Lek leder till gott kamratskap, lek leder till utveckling på alla områden som vi inte ens kan tänka ut.
Lek leder till glädje -  mental hälsa. Lek ger ett rikt 'glad kapital'."
- Tage Danielsson


Mardrömmar

Publicerat: 2009-07-17 / 10:07:17 | Kategori: Allmänt
De tre senaste nätterna har jag haft riktigt otäcka mardrömmar, jag brukar inte drömma så ofta ch speciellt inte hemska drömmar, men nu har jag som sagt de senaste nätterna drömmt riktigt otäckt och de har verkligen kännts som att det var sant, och jag som brukar glömma av vad jag drömmt har svårt att släppa det..... usch riktigt otäckt har d varit.
Denna veckan har jag jobbat tisda kv, onsda å torsda dag å ska jobba nu ikv.. i onsdas å igår var d riktigt slitsamt på jobbet sakades personal å de gammla bara klagade hela tiden... får hoppas d blir lungt ikv.
Har även sprungit två ggr denna vecka och d börjar gå rätt oki nu =)
idag ska jag iväg på spinning å jag hoppas kunna njuta lite av solen oxå innan jag ska iväg å jobba.

Ha det gott
Kram

Ny dator

Publicerat: 2009-07-11 / 17:27:18 | Kategori: Allmänt

Igår va jag å pappa på siba för att köpa en laptop till mig =)
idag har jag lyckats få igång den och det är verkligen jätte skönt att kunna sitta var jag vill och skriva =)
Å den va inte så dyr heller så nu e jag verkligen glad.
Har jobbat hela dagen idag men det gick som tur va bra... har bara d jobbiga passet imorgon oxå 7-21

Ha en fortsatt trevlig helg.,
Kram


första jogging turen avklarad

Publicerat: 2009-07-10 / 13:36:44 | Kategori: Allmänt
Yes jag klarade det.. iofs bara ett varv målet e att orka 2 men får börja lungt.
Det gick faktiskt rätt oki för att vara första gången på typ 2 år... men d kändes så mkt längre när man sprang än i söndags då jag å mamma gick runt... men jag är stolt över mig själv att jag klarade det trots att benen kändes som betong klumpar sen träningen igår. var ju på cirkelgym å sen på kvällen cyklade jag å mamma till friskis för å se hur lång tid d tog så d blev en cykel tur på 60 min oxå.. Men mina nya skor var verkligen super d kändes jätte lätta så dem va d inget fel på.. nu gäller d bara att fortsätta hålla igång så att jag snart klarar av att sprigna 2 varv i slingan
Nu ska jag bara ta d lungt för att sedan bege mig till kba åså ska jag å pappa åka å köpa en bärbar dator till mig =)

Löplabbet

Publicerat: 2009-07-08 / 16:52:29 | Kategori: Allmänt
Idag efter skivstångs passet åkte jag å mamam in till Gbg för att kolla på jogging skor eftersom vi ska börja springa nu då vi hittat ett bra ställe i vallda och eftersom d troligen e den enda träning ja kommer kunna göra förutom spinning och sjukgymnastik efter operationen.
Väl inne i butiken lyckades jag hitta en trevliog expidit som faktiskts oxå hette Jennie =) fick ställa mig på en spegel kupa typ där hon kolla hur belastingen på fötterna såg ut... sen fick jag ta på mig ett par test skor å springa på löpbandet åså filmade hon hur jag sprang.. å d synts tydligt att jag hade inåtlutande fötter... så efter lite letande på lagret kom hon ut med 2 par skor som skulle vara bra för mig.... testa dem båda å dem var helt udnerbara.. men jag tog till slut ändå ett par new balanc för dem kändes trots allt lite bättre och så var dem mkt snyggare =) Rosa!!!
Så nu e d bara att ge sig ut å springa =)
Härligt att det är soligt idag oxå.. å regnar på natten.
Ha det gott
kRAM

Kört cross

Publicerat: 2009-07-04 / 20:11:44 | Kategori: Allmänt
Idag va jag mina två bröder och två killar till på blixås å körde cross.
Var verkligen jätte roligt att köra igen.. även om man blev lite stum i armarna.. fick köra på min storebros 450 å d gick bra, och banan var ritkigt rolig å bra att köra på .. enda nackdelen va att det dammade förfärligt så man såg knappt ngt på vissa ställen.. tillslut så vattnade dem.. men jag körde bara ett pass efter d.. för sen blev d för varmt.. så då åkte vi hem å badade i poolen istället =)
Nu har vi precis ätit gott grillat och jag ska strax köra in killarna till gbg för fortsatt festande.. sen när jag kommer hem så ska jag ta mig ett glas vin och gå upp å sätta mig på berget å se solen gå ner över havet.
 Jag bor i paradiset!!
Ha en trevlig kväll
Kram

Glass

Publicerat: 2009-07-02 / 18:15:18 | Kategori: Allmänt

Ännu en underbar dag som bjöd på soligt väder =)
Var uppe kl 7 idag för kl 9 var det dax för ett cirkelgym pass.. och det var verkligen jobbigt idag.. men riktigt roligt..  =)
Sen åkte jag och gjorde mitt deligeringsprov och det gick prima.. fick alla rätt =) så nu kan man jobba utan att störa andra i sommar...
Kom hem och tog mig ett dopp i poolen som nu e uppe i 26 grader.. åså slappade jag i solen innan det var daxs att bege sig in till dietisten för vikt kontroll.. fick träffa en ny.. för hon som jag gic hos innan var bara vikarie.. men hon som jag träffa nu va helt oki.. ska göra ett nytt försök nu på 1600 kcal och hoppas att tränignen kan flyta på bra nu.. e  ju inte mkt kvar.. har endast gått ner 1 kg sen sist så d e inte mkt å hurra för.. men jag har ju som tur e inte gått upp ngt nu =) så nu ska ja verklgien kämpa så att d kan stå 65 på vågen i oktober!!

Sen mötte jag min bästa vän.. som jag inte träffat på jätte länge.. och vi tog en tripp ner till Fjärås å åt lite marsipan glass.. den e verkligen super god!!
Nu blir d lite lax och färsk potatis med jordgubbar till efträtt.. åså en lite promenad med Pumba får avsluta denna toppen dag =)
Kram


Träning och slappat

Publicerat: 2009-07-01 / 09:38:04 | Kategori: Allmänt
Denna vecka har det blivit mkt träning och det är verkligen jätte roligt att ha kommit igång igen.. visserligen känns d lite dumt att gå in och träna i denna värmen men d e verkligen super skönt efter åt =)
I måndas jobbade jag å det gick bra sen så åkte jag direkt och tränade cirkelgym.. och vi var inte så många så man fick verkligen kämpa på och jag va verkilgen helt slutkörd när passet va slut. Sen hem å hoppade i poolen.. d va 25 grader så d var super.
Igår gick jag å pumba till apoteket å sen låg vi mest å slappade vid poolen tills kl 18.30 då d var dax för ett spinning pass.. å d va verkligen jätte roligt, å jag var verkligen helt slutkörd efter detta passet med.
Nu ska jag strax bege mig iväg för ett body pump pass å d ska bli skoj å se hur d ska gå.. har inte varit på ett sådant pass på över ett år.. men d ska nog gå bra =)

Sen kommer min storebror hem idag oxå.. han  har ju varit i USA =)

Ha d gott i värmen
Kram


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus