Tenta

Publicerat: 2010-05-26 / 12:41:49 | Kategori: Allmänt
Hej!
Kl 9.00 idag hade jag en salstenta, i kursen did-men, den handlade om svenska och matematik.. det kändes som det mesta gick bra.. va typ bara en fråga som jag inte fattade alls va med multiplication å d e inte alls in grej... jaja vi får väll hoppas d går bra ändå.
Nu e jag hemma å ska strax åka ner till däckverkstan å sätta på nya däck på vår nya bil en cheva pick up =)

Ha de så gott i solen

Våren snart här

Publicerat: 2010-05-18 / 08:50:42 | Kategori: Allmänt
I alla fall vissa dagar...
händer inte så mkt här.. d går bra med stella å pumba nu.. dem börjar vänja sig vid varandra. Å jag har väll oxå kommit in i att gå ut med två hundar samtidigt.
Nu sitter jag i skolan å väntar på att föreläsningen ska börja.. vi har tre veckor kvar i skolan å man börjar bli lite trött på att behöva läsa.. jaja vi har en tenta nästa onsdag (27) å ja har knappt läst ngt.. jaja d får gå som d går.

Blir inte så mkt bloggande nu för har inte riktigt orken till å skriva nu.. Men jag uppdaterar när jag känner för d.. å nu verkar d bli en hel del dagar mellan inläggen :P
Hoppas allt är bra med er!!!
KRAMAR

Kärlek!!!

Publicerat: 2010-05-09 / 21:15:01 | Kategori: Allmänt


Stella & Pumba

Within Temptation - Forgiven

Publicerat: 2010-05-09 / 14:48:53 | Kategori: Allmänt

Ny familjemedlem

Publicerat: 2010-05-08 / 18:13:39 | Kategori: Allmänt
Välkommen till oss STELLA!!!




Sur kärring

Publicerat: 2010-05-06 / 11:28:45 | Kategori: Allmänt
God förmiddag!!
Hoppas ni mår bra!!
VI har ju i alla fall strålande sol sken ute så d gör att man blir lite glad =)
Jag är på väldigt dåligt humör... å just nu avskyr jag att vara tjej.... har gör ont å mår illa hela tiden åsen att d e niagara fall gör inte saken bättre.... å d allra jobbigaste av allt e nog att den har blivit så himla oregelbunden vilket jag stör mig väldigt mkt på.. förr visste jag precis när den skulle komma men nu... nä.. från dec-feb hade jag ingen.. å i mars fick jag den 2 ggr om å i april ingen alls... åså igår brakade d bara loss..... jaja får hoppas den stabiliserar sig lite grann snart...

Fast e väll iofs bra att den kommer för då funkar ju allt som d ska..men d e som sagt väldigt jobbigt... å jag vet jag klagar men jag vill verkligen inte vara tjej nu!!

Har precis skrivit ut den nya kurshandboken som börjar gälla på måndag.. å så står d att vi ska läs amassa kap i en bok.. jag leta efter boken men den finns bara å låna i sthlm.. å kostar 351 kr... å d betalar jag inte för en bok jag ska ha i 3 v... sen när jag läste lite noggrannare i texten i början på kurshandboken stod d att vi skulle få litteraturen vid kursintro.. tur hade jag där... men blev som sagt vädlgit förbannad under tiden jag letade efter boken.. å jag osm tänkt läsa lite i helgen.. jaja blir väll å läsa lite inför tentan vi sak ha den 27 maj ist....
Jag å min skriv kamrat e förresten klara med vårt PM så d känns skönt.. har bara bett min älskade bror att se över så vi  inte gjort för många missar gällnade särskrivning åsånt.. jag expert på särskrivning som ni kanske märkt :P

Jag undrar va d e för vovve min storebror å hans tjej skaffat sig.. dem gjorde sig av med stella.. vilekt jag tycker va väldigt synd för hon va helt underbar men krävde som sagt vädligt mkt tid.. å dem kände väl att de inte hade den.. Jaja hoppas hon har d bra på sitt nya ställe =)

Nu ska jag försöka ta mig ut på en promenix med min älskling, pumba, som förtillfället ligger i soffan å snarkar förfullt =)

HA EN BRA DAG


Underbar Valborgshelg.

Publicerat: 2010-05-03 / 07:42:25 | Kategori: Allmänt
Hej!
Hoppas ni haft en bra valborg och 1 maj helg!!
Det har i alla fall jag =)
i torsdags kom min storebror, hans tjej å deras hund hit å stannade tills i fredgas, så torsdags kvällen bjöd på middag, öl drickande å prat i solnedgången.
 I fredags åkte jag, m, p å min minsta lillebror upp till töreboda och mariestad för min kusin tog studenten. va trevligt å god mat. Kom hem vid nio på kvällen.. gick en promenad med pumba innan d va dags för sängen.

I lördags va d ingen sovmorgon kl 8 gick jag upp för att sedan bege mig ut mot crossbanan... d va tävling å jag skulle vara varvräknare.. d gick fint men va väldigt kallt!!
Väl hemma igen vid halv fyra så klöv jag lite ved åsen va min äldsta lillebror hemma så vi drack lite öl ihop. Gott =)
 
Igår tog jag mig en härlig sovmorgon å vaknade 9.30 av att solen lös in i mitt rum riktigt gott!!
Efter frukost va d dags att hjälpa lillebrorsan städa hans bil, då vi ska sälja den. Sen körde jag honom till centralen för han skulle ta tåget "hem till västerås", då jag kom hem igen så va d dags att klyva ännu mera ved.. å d va faktist riktigt skönt i solen.. å har fått undan de mesta utav veden nu!! Sen på kvällen va d som vanligt dags för core bosu å d gick rätt så bra idag.. lite ofokuserad va jag ibland...

Nu ska jag strax bege mig till Frida åså ska vi opponera på ett PM,

Ser ut att bli en härlig dag idag med!!

KRAM


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus