Lördag - 091128

Publicerat: 2009-11-28 / 09:53:40 | Kategori: Allmänt
God morgon
Härligt med lördag och extra skönt att det är blå himmel å sol =)
igår kv tänkte jag att jag skulle åka i gymma kl  halv nio idag men då pumba mådde dåligt i natt (jag vakanade kl 5 av att han låg å hostade å spydde) så kände jag att det va dumt å nu känns det nog bra att jag inte gick dit för känner mig lite tät i näsan igen.
Idag hade jag behövt städa - har behövt göra det i två veckor men har inte fått orken att börja... men nu känner jag att d e lika bra att börja.. måste ju börja ngnstans å idag passar ju sovrummet bra eftersom jag ändå måste byta sängkläder pga hundens lilla incident.

Hoppas kunna komma ut lite idag oxå =) blir nog en lång promenad vid lunchen idag .
Då jag gick upp på vinden för att leta fram mina ljusstakar så såg jag fullt med musskit överrallt åså började pumba å låta som han gör då han ser ngt som han vill ha å då rusade jag ner för trappan vågade inte ens leta efter lådan då jag verkligen avskyr möss... sen kan jag ju tala om att det i veckan har bott en mus i bilen med..

Ha en trevli lördag =)
♥kram♥

Morgonpromenad -091125

Publicerat: 2009-11-25 / 08:08:25 | Kategori: Allmänt
God morgon, har precis kommit in efter 1h promenad med pumba.. kunde inte sova så va lka bra att gå ut =)
idag är det onsdag - jag trodde det var onsdag hela dagen igår men va som sagt bara tisdag.
Kl 10 ska jag till sjukgymnasten åsen åker jag nog till bibblan å pluggar lite.. vi ska ha litt sem imorgon å jag behöver förbereda mig lite mer inför det. Sen kl 17 ska jag på info möte på jobbet.. inte så spännande men man får ju betalt =)
usch jag vet inte om jag håller på å bli sjuk elr så för igår kv börja min näsa rinna å den e jätte tätt idag..
blir nog vila från träningen (räknar inte sjukgymnasitken för den måste jag göra ändå)

Ha en härlig onsdag
♥KRAM♥

Tisdag

Publicerat: 2009-11-24 / 15:10:50 | Kategori: Allmänt

Bio & utgång

Publicerat: 2009-11-22 / 11:30:27 | Kategori: Allmänt
Igår åkta jag in till gbg för att träffa en crosskompis, vi gick till gamle port för att käka lite.. men d skulle vi nog inte gjort för d va riktigtt trist och personalen var otrevliga å maten va dyr å inte spec god.. sen traskade vi bort till bergakungen för att hämta ut våra biljetter, vi hade tänkt ta en öl i baren men d va verkligen jätte mkt folk så vi traskade över till scandic ist å där va d lungt å trevligt å vi träffade arvingarna oxå =) sen gick vi in till bio:n å vi va lite sena så vi kom precis när filmen börja.. å vi satt i mitten så vi va tvugna å gå in lite fint :P filmen va riktigt bra och rolig så jag rekommenderar den varmt att ses -BRÖLLOPSFOTOGRAFEN-
efter filmen traskade vi ner åt avenyn för att se om vi kunde komma in ngn stans.. vi gick förbi en hel del pubar men de flesta ställen såg ut att ha en medelålder på 50 bast så vi fortsatte att gå.. kom fram till rokbaren å där kom vi in.. men vi kändes oss rätt gamla för de flesta v nog i 18 års åldern.. jaja vi satt där ett bra tag å snackade med ngra killar har ingen aning om va dem hette elr nått men en av dem va datanisse... rockbaren va riktigt trevlig men d va äckligt varmt... d luktade svett å man kände då man reste sig upp att man va alldeles blöt... efter ngra timmar tröttnade vi så då gick vi till donken å åt åsen va d dax för spårvagn hem... så jag va hemma strax efter 3 va länge sedan jag kom hem så sent.. haha men jag hade verkligen en jätte trevlig kväll!! så tack hilda för att du drog med mig ut!!

Idag regnar det å jag e allmänt seg.. tur man inte ska göra så mkt


Lördag - 091121

Publicerat: 2009-11-21 / 13:58:21 | Kategori: Allmänt
♥Hej.
Skönt med lite sol ut idag =)
Jag har inga biverknigar alls från sprutan, utom att d ömmar lite grann där sticket va.. så d känns skönt =)
Idag har jag köpt den första julklappen för i år.. den blir till min lillebror så jag skriver inte va d e här men jag kan avslöja att den e ngt snyggt =)
Nu hjälper jag mamma å pappa läggaa nytt tak i köket å sen ikv ska jag in till gbg för att käka midda å kolla bio, bröllopsfotografen, med en vännina som jag träffat genom crossen
Ska bli skoj att träffas utanför banan oxå

Vad ska ni göra idag?
Ha det gott
KRAM♥

Svininfluensa spruta

Publicerat: 2009-11-20 / 20:09:21 | Kategori: Allmänt

Då har jag tagit den -svinis sprutan - pappa ger ju sprutor å han hade en över (dem håller bara i 24h) från d att man öppnat dem så då fick jag den.. skönt att slippa köa i 2,5 h timme :P
kändes inte så mkt..så får bara hoppas att jag inte blir sjuk nu då.. alltså av biverkningar för d har jag inte tid med.
Nu blir d doobidoo =)


Fredag - 091120

Publicerat: 2009-11-20 / 12:54:52 | Kategori: Allmänt
Då var det fredag igen =)
Imorse åkte jag ner till campus å fixade lite literatur till kursen.. sen åkte jag till spinningen å körde ett pass.. var riktigt skönt å skoj =) å den alltid lika härliga spinning ledaren berättade att många brukade komma fram till honom efter passet å "klaga" på att de hade ont i ryggen.. så han hade åkt hem å forskat lite i det.. å kommit fram till att det beror inte på spinningcykeln utan att man har haft för mkt sex!! haha ingen kommer nu å komma å säga att man har ont i ryggen.. jaja skönt att få skratta å vem vet kanske e d sant?! =)
Nu ska jag strax iväg på brand utbildning ska bli spännande =)
Ha en bra fredag
♥KRAM♥

091119 - Torsdag

Publicerat: 2009-11-19 / 12:48:48 | Kategori: Allmänt
Hej.
Hoppas ni mår bra!! här är det som d har varit d senaste året.. å inga förändringar.. förutom att jag fått sån förfärlg huvudvärk på hö sida vid ögat typ.. kan komma titt som tätt så d e riktigt jobbigt.. spec om d dyker upp då jag kör bil för d e svårt att fokusera när d bara trycker så hårt..jaja får väll se vad farbror doktorn säger den 17 dec.
Idag har jag varit hos sjukgymnasten å det gick bra roligare med de nya övningarna jag får göra.. även om dem e svåra.. när ja skulle gå hem komm jag knappt ut från omklädningsrummet för entren var full med föräldrar å barn som skulle vaccinera sig mot svinis... fattar inte att människor vill trängas så bara för att få en spruta.

När jag kom hem så fråga min lillebror om jag kunde köra honom till skolan.. så d gjorde jag.. tog med mig pumba oxå så vi gick en timmes promenad i skogen.. va skönt att komma ut.. men nu är jag helt död igen.. så ska vila lite åsen får jag se om d blir lite träning ikv.. d e så härlgit under sj träningen men sen två h efter så mår man kasst igen.. men d får d va värt för den 1h som jag känner mig bra.

Hade tänkt åka till biblioteket å plugga.. för sitter jag här hemma blir d inget gjort... men huvudet orkar inte med det idag.. så tar d imorn ist.


Tisdag - 091117

Publicerat: 2009-11-17 / 07:03:32 | Kategori: Allmänt
God morgon.
Usch jag har verkligen sovit kasst i natt har haft så ont i kroppen å inte alls kunnat slappna av... har bara vridit å vänt mig hela natten... Nu har jag precis skrivit ut mitt paper som jag ska ha på Litt semet idag.. så ska bara försöka få i mig lite frukost (mår förfärligt illa), åsen tar jag bilen upp till borås för att ha seminarium 9-12 å sen åker jag till min farmor å ska hjälpa henne att städa.

Hoppas verkligen att det blir en bra dag idag.. men som sagt sovit uruselt å har ont i kroppen yr å mår apa.

Ha det gott
♥KRAM♥

091115 - Söndag

Publicerat: 2009-11-15 / 22:02:24 | Kategori: Allmänt

Jaha då var denna veckan slut.

I fredags kom som  sagt mina föräldrar hem igen, blev lite strul när vi skulle hämta dem.. för bilen startade inte… men vi kom fram ändå =) tog det mest lugnt, åkte in till kba å handlade lite med mamma… sen på kvällen så kollade vi på Johan Falk filmen – näktergalen… den var helt oki jag gillar verkligen Frank Wagner.

Igår så hade min storebror 25 års kalas så då va d middag å tårta =) på kvällen kollade vi på filmen som killarna gjorde då de va på MX semester i dalarna… å jag är glad att jag inte åkte med, stå å bli duschad av högtryckstvätten med iskallt vatten å spöregn är inte min grej..

Idag har jag inte gjort så mkt.. tvättade av fälgarna till mina vinterdäck, så nu ska jag bara till däckverkstan så de kan balansera dem  åsen e d bara å byta.

Har inte mått så bra i ett par dagar nu… sen i torsdags har värken i kroppen kommit på ett annat sätt e svårt å förklara men det gör mer ont å jag är så förfärligt trött… va iväg på ett spinnig pass förut… va ritkigt skönt att träna.. men usch å fy vad ont jag hade under träningen å nu efteråt.. får väll se hur jag mår imorgon… ska till sjukgymnasten kl 7.30 åsen hade jag tänkt försöka gå på cirkelgymet… vill så himla gärna gå å träna där.. har inte varit där sen innan jag opererade mig (11 aug)…

Nu ikväll har vi sett den sista Johan Falk filmen – De fredslösa, å den va bra också men ja tycker d va ett tragiskt slut… nu e d dags för kudden.. å jag hoppas få sova gott i natt.

♥KRAM♥


Torsdag - 091112

Publicerat: 2009-11-12 / 22:44:00 | Kategori: Allmänt

Hej!
Nu är jag hemma igen efter att ha varit hos min farmor å farfar sen i söndags, roligare att vara där, både för mig å Pumba.
I tisdags var jag i skolan i borås och hade föreläsning på förmiddagen och sen va vi i datasalen på eftermiddagen där vi skulle söka lite på nätet för att se va d fanns för utbud om man ville ha hjälp med material för att hjälpa barn som behöver extra stöd. Var väldigt givande och e ju inget som man annars sitter å gör å vi hittade många bra och roliga sidor, en del saker var gratis medans andra fick kostade.

Då jag skulle åka hem från skolan så snöade det.. å d va stora flingor som föll men som tur va så la d sig inte… men ja vill ju inte ha snö nu…

Igår var jag å besiktigade pappas bil å den gick igenom utan problem, men besiktnings gubben gjorde sönder bagage luckan så nu krånglar den… man får inte stänga den för hand utan man ska trycka på en knapp.. så när jag skulle in ta ut en påsa från bagaget då jag skulle gå å handla hade jag problem.. när väll luckan gick upp å jag skulle ta ut påsen så stängde den sig igen.. så jag fick den i huvudet.. å d gjorde ont… men tillslut fick jag ut min påse….Sen va jag hos sjukgymnasten å jag gjorde mina nya övningar å d va riktigt roligt å jobbigt =)

 Idag har jag inte gjort så mycket mest umgåtts med farmor å  farfar…. Försökte plugga lite till littsemet på tisda men va inte så motiverad så la snart ner det.. men jag hjälpte farfar å byta till vinter däck på bilen så lite har man allt gjort.

Imorgon kommer mamma, pappa å lilla lillebrorsan hem igen efter en veckas sol å dykning i hurgharda. Så då kommer jag va en riktig blekfis jämfört med dem.. jaja snart så ska ja ju åka också bara 2 månader kvar =)

 

Ha det gott


091109 - Måndag

Publicerat: 2009-11-09 / 07:11:13 | Kategori: Allmänt
God Morgon.
Igår åkta jag å pumba ner till farmor å farfar  å hälsade på vi åt god mat å massa efträtter (är lite orolig över hur pumba kommer se ut då han kommer hem på torsda) :P gick lite promenader å spelade bingolotto.. var riktigt trevlig söndag kväll =) tyvärr så var d ingen vidare vinst på lotterna... men farfar vann en julkalender..
Nu ska jag strax åka till skolan för lite föreläsningar 9-14.30, men eftersom jag ska till läkarn kl 14 får jag gå lite tidigare... sen så är det dax för sjukgymnasten i em oxå ska bli spännande att få se va det blir för ny övning för axel =)
Ha en bra dag!!
♥KRAM♥

En lista

Publicerat: 2009-11-08 / 11:22:24 | Kategori: Allmänt

Här kommer ännu en lista =)

du heter:
jennie maria
smeknamn: -

vad tror folk om dig? D flesta tycker jag är snäll å tror visst att jag inte kan bli arg.

stämmer det? Att jag e snäll stämmer, men arg kan jag absolut bli

vad får du oftast komplimanger för? Ögonen, håret,

brukar du skratta för dig själv? Ja då ofta

vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Mercan till däckbert innan besiktining. Vaccjournalerna på skrivbordet till mia på husläkarna TACK"

var bor du? SÄRÖ

trivs du där: ja då

äger du några converse: nix 

brukar du bli för full: nix

är du blyg? Ja ofta, men beror på situationen.

vill du hellre ha mail än brev: Brev – känns mer personligt
tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja, fast har iofs aldrig upplevt d..
har du spytt offentligt: nä d tror jag inte

är du nöjd med ditt liv: ja,

är du bortskämd: lite… får ju köra cross å låna mammas å pappas bil ibland om man nu kan va bortskämmd då :P

vad gör du i morgon: kursstart å föreläsning i skolan (borås), sen sjukgymnasten å middag hos farmor å farfar

vad är det värsta du vet? Falskhet å lögner

hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? olika men när pengarna kommer slösas det oftast för mycket, sedan e man pank.

vilken kändis tycker du är en bra förebild?  -

vad längtar du till? att få börja köra cross igen, åka på sol semseter

är det okej att gråta: absolut!

när grät du senast: i torsdags hos psykologen..

vad skulle du göra om du vann en miljon: köpa mig en ny cross, buss, resa å dela med mig till familjen 

bär du glasögon eller linser: har glasögon som bör användas.. men jag gör inte d…

tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: näpp räcker med hela å rena kläder, bryr mig inte om märket.

vill du gifta dig: ja

vill du ha barn: ja

är du bra på att laga mat: Japp =)

är du musikalisk? Nja inte längre men kan spela lite piano.

tror du på ett liv efter döden: ja

bor dina föräldrar tillsammans: ja

har du tandläkarskräck: nej

har du någon gång gråtit dej till sömns: ja många gånger

biter du på naglarna: inte längre.. men gjorde d förr då jag var nervös inför crosstävling.

Låt som när du är ledsen sörjer till: Rufus?? – Halleluja (den spelas i Shrek filmen)

Vad säger du för att imponera på någon? Är bara mig själv

Hur imponerar man på dig? Var trevlig, va dig själv, ödmjukhet, om du vet vad cross är =)

Är du allergisk mot något:
kvalster

Har du haft sex idag: Nix

Nästa mål i ditt liv: Ta examen, skaffa jobb

Hur svarar du i mobilen: Hej det är jennie

Vem ringde du senast? Min pappa

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Bra att du kommer lagom till middagen"

Antal timmar sömn inatt:
För få, kanske 4-5h

Sov du ensam:
Nej, hade pumba som knör, eftersom han ska ligga på mina fötter

Brukar du komma i tid: Alltid!  Hellre för tidig än sen!!

När mår du bra: När jag umgås med familjen å Pumba å kör cross

När blev du fotad senast: På pionjärs km 091017

Hur känner du dig nu: Rätt kass… ont i huvudet å ryggen å hö fot.. Men glad över att åka å hälsa på farfar

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad saknar du: Kärleken

Hade du en bra kväll igår: Jadå, lugnt å skönt 

Favoritdryck på morgonen: varm choklad elr mjölk

Rakar du benen: Japp

När brukar du oftast gå och lägga dig: 21.30-22

Sysslar du med någon idrott: Japp - MOTOCROSS

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja

Vad använder du för shampoo? Respons nektar

Du samlar på: Minnen, dagböcker, almenackor

Gröna eller röda äppeln: Röda på sommaren, hösten å gröna på vintern

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Helena elr mamma

Gillar du golf: Nix

Vilken tid gick du upp idag: halv åtta

Har du sovit i din egna säng inatt: Japp

Har du strumpor på dig nu: Ja å tofflor  

Solar du ofta:
På sommaren, ja

Är du flygrädd: Nej, men avskyr locken man får för öronen som sitter i en vecka efter att man landat..

Hur vig är du: haha ingen aning.. men inte så speciellt.

Vad dricker du helst när du är törstig: bubbel vatten typ loka

Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn

Senaste låt du hörde: Itchy Daze - Monster


Söndag - 091108

Publicerat: 2009-11-08 / 08:50:03 | Kategori: Allmänt
Hej.
Då var det söndag igen =)
Igår efter frukosten åkte jag å pumba till kba skogen för 45 min promenad.... de gick inte fort men va skönt att komma ut.. sen när vi kom hem så började vi kratta lite på gräsmattan, men fick snart ge upp...
Kvällen spendenderades med ett varmt bad, glas vin å sen kollade vi på singing bee å körslaget - sappade, sen kl nio gick jag å la mig... för va helt slut.. men sommnade inte förrän kl halv fyra... jaja har ivarje fall fått sova lite i natt. 4 h
Sitter å lyssnar på Ronan Keating - If tomorrow nerver comes å väntar jag på att ugnen ska bli varm så jag kan grädda mina baugetter åsen blir d varm choklad till det... jag behöver det nu!!
Kl 12 beger jag å pumba oss mot varberg för att besöka farmor å farfar - trevligar å vara där än att behöva sitta här i detta stora hus sjäv.

Ha en trevlig söndag
♥KRAM♥ 
 

Fredag

Publicerat: 2009-11-06 / 16:56:25 | Kategori: Allmänt
Då var det fredag och idag åket min lillebror. mamma å pappa till egypten för en veckas sol och dykning.. å jag hade så gärna velat åka med..... men måste va hemma å fixa skolan... hoppas jag å mamma kan komma iväg i februari som vi bestämt.
Idag har jag inte gjort så mkt... känner mig likadan som igår om inte tröttare för sov inget i natt heller...
Nu ska strax jag å pumba fixa lite mat... men vet inte vad.. för e inte sugen på nått.. blir väll chipsen jag hittade i skåpet :P
Vad ska ni göra ikväll??
Ha det gott
♥KRAM♥


Torsdag -091105

Publicerat: 2009-11-05 / 14:58:48 | Kategori: Allmänt
Hej.
Idag har det varit en jobbig dag... har inte sovit en blund i natt pga värken.... har precis kommit hem efter att ha varit hos terapeften och pratat och det känns skönt efteråt.. å hon å jag gick upp efter samtalet och bokade in en läkartid till mig så att jag kan få svar på vad ja ska gör/inte göra för att bli av med smärtan.... så i december ska jag dit.. e jobbigt att behöva byta läkare hela tiden pga att dem slutar.. jaja får hoppas jag kan få en ny (igen) efter nyår då min ordiarie slutar....
Som sagt jobbigt idag å därför händer det inte så mkt.. ska försöka skriva klart min komplettering till den missade matematik föreläsningen som vi hade i våras...

Hoppas eran dag är bra!!
♥KRAM♥

091104 - Onsdag

Publicerat: 2009-11-04 / 12:24:23 | Kategori: Allmänt
Hej.
Nu har jag precsi kommit hem från sjukgymnasten... å idag gick det bra för min axel jag kom 143 grader =) (tror d e max)... sen så försökte hon fixa min rygg lite genom att dra i den (kom inte ihåg va d heter).. men d funka inte så bra.. elr d hjälpte snarare inte...
Nu ska jag strax åka ner till varberg för Mentorsträff mellan 14-17.. jaja skönt att få d över stökat.

Ha en bra dag
♥KRAM♥

Tisdag - 091103

Publicerat: 2009-11-03 / 14:37:07 | Kategori: Allmänt
Hej.
Då var det visst redan november månad... tiden bara rusar iväg ju....
Här har d inte hänt så mkt.... mer än att min rygg har blivit värre... denna värken tar kål på mig..... har haft konstant värk i lederna (speceillet rygg, vä höft, händer å knän) sedan mitten på november förra året..... de är i varierad form ibland känns det lite bättre å ibland e d som idag minsta lilla gör ont... orkar inte gå till läkarn längre för d hittar ju inget ändå..
Jaja e väll bara å leva vidare.. nån gång måste de ju bli bra
Idag har jag gjort lite kompletteringar som jag haft... har iofs bara skrivit klart en å de va den för missad enkät redovisning... sen har jag att skriva 2 sidor å utb politik där jag ska jämföra 2 partier.. åsen har jag att skriva om en missad föreläsning om svenska (från i våras) och om matematik (från i våras), ska verkligen fixa detta.. för e jobbigt att ha grejer efter sig..
Men nu e jag inte alls sugen på att skriva så får vila mig lite åse om orken kommer tillbaka sen.. tänkte skriva klart allt tills söndag för på måndag börjar nästa kurs å då vill jag gärna va klar med allt ja haft efter mig.
 
Nu i em ska pappa hjälpa mig att laga forden... e tydligen ngt vajs med batterit så han ska sätta ngn strömbrytare å när jag parkera bilen längre än 30 min så ska jag slå av den å sen på när jag ska hem.. för annars laddar batterit ut under tiden.. skönt att kunna ha en bil imorgon då jag ska ner till varberg på mentorsträff....

Ni får ha en fortsatt trevlig dag
♥KRAM♥




¨
Denna trevliga familj var och besökte oss för ngra veckor sedan... och vår ♥ Pumba stod i fönstret och ylade för han ville ut å "leka"


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus