Sommarjobbet

Publicerat: 2009-06-23 / 09:26:36 | Kategori: Allmänt
Igår var första dagen på sommarjobbet, var där 7-16 i ute gruppen, var verkligen jätte roligt och jag kände mig mkt välbemöt av de övriga som arbetade där. Hoppas på  en trevlig sommar där.
De e lite roligt ändå, alla frågade mig var ja bodde, om jag hade barn/man, och vad jag annars gjorde. haha visst att man kan vara nyfiken men redan efter en timma =) ja har iofs inget emot att berätta d men ja skulle aldrig fråga en ny tjej d =)
Igår när jag kom hem så la ja mig å sola/sov på altanen, sen kom mormor och moster på besök.. d hade varit med mamma på gekås.
Ända missödet igår var att min axel la sig fel då jag skulle sätta på kopplet på pumba då vi var ute å gick.... å sen i natt vaknade jag å då hoppa den igen... d gör verkligen gör ont...
Idag ska jag jobba kvällen ska bli roligt och jag hoppas verkligen att min axel håller.
Nu ska jag ut å njuta av solen innan d e dax att bege sig å träna lite

Kram

Midsommar på Daftö camping

Publicerat: 2009-06-21 / 15:03:01 | Kategori: Allmänt

´Jag har som sagt spenderat hela midsommar helgen på daftö camping i strömstad.
Det var verkligen jätte trevligt och mysigt.
Vi kom upp vid tre på torsdan och instalerade oss i d vackra stugorna.. var verkligen gör läckra och hade fin standrad. (bilder kommer så fort jag lagt in dem i datan).
Sen grilla vi lite och festa på =) va totalt 18 pers alt som alt som firade och jag kände som sagt endast 2 men d gjorde inget om man har verkligen fått träffa många nya och även en del mystiska människor =)

Midsommar afton var gött väder så sola å tog d lungt hela dan.. ag tog mej även en liten promenade för å kolla hur d såg ut å d låg verkligen helt undrbart vackert med havet =)
Sen på kv va d dax för sill och potatis. Men eftersom jag inte e så förtjust i sill så blev d även en bit kyckling =) vi snapsa och sjöng sånger =) en härlig midsommar afton blev det och den slutade med att jag fick sova i en annan stuga där de inte snarkade så att väggarna rasade.. (hade problem med att kunna sova första natten först pga fylla men oxå att min rumskamrat snarkade fruktansvärt).

Lördagen spelade vi lite minigolf och det var fint väder fram tills vi typ skulle börja spela då kommd ett stort svart regnmoln.. så vi han bara spela 4 hål innnan vi avbröt.. gick upp å tog lite drinkar.. jag tog bara en liten julsnaps.. för jag skulle ju köra hem idag och ville verkligen åka så tidigt d gick.
Efter en stund sluta d regna och vi begav oss och grilla lite middag =)
Sen bar de ner till campingens pub där d va live band som spelade.. d va lite rock stuk över d hela så va en massa goa sköna rock klassiker som man fick njuta av men även lite kärleks ballader =)
Kl 1 stänge puben och vi begav hos mot stugan för att få lite sömn.. men d belv inte så mkt.. för när vi kom hem så hade en däckat inne på toan och d krävdes en norrman för att få upp dörren...
Sen nån gång vid 3 sommnade jag på soffan, för att sedan vakna kl sju idag och vi började städa lite grann så att d var klart =)
 Och kl kvart över 12 begav jag mig tebax mot mitt kära hem =)
Borta bra men hemma bäst.

Jag har verkligen haft en jätte härlig helg. Tack Frida för att du bjöd in mig =) och jag hoppas det blir fler gånger
Kram


Mot strömstad

Publicerat: 2009-06-18 / 10:14:37 | Kategori: Allmänt
Om ngra timmar rullar jag iväg bilen mot strömstadn för att fira midsommar... med förhoppningsvis helt underbara människor.. känner egentligen bara en av dem som ska dit men d gör inget =)
Så jag vill bara önska alla mina läsare en riktgit Trevlig Midsommar och hoppas ni får d super

Kram

Västerås

Publicerat: 2009-06-16 / 10:03:57 | Kategori: Allmänt

Här kommer en lite längre uppdatering om min resa till Västerås.
Åkte med pappa och han körde inte så jätte olagligt.. =) efter ca 3,5 h rulla vi in på parkeringen utanför min lillebrors lght.
Där inne fikade vi lite och jag hjälpte han att packa ner lite i den enda flytt lådan han hade. Å det var mkt grejer som inte var nerpackat.
 Sen åkte vi till hotellet för att äta lite åså, var inte så speciellt god mat.. å dyr va den..

                                 

På fredagen var det å stiga upp kl 8 för att äta frukost. jag verkligen älskar hotellfrukostar =) så jag tog god tid på mig att äta =) Sen åkte vi till min lillebrors skola för att vara med och lyssna då de skulle ha lite stipendium utdelning och tal.
Min grymma bror fick först ett för bästa betyg i klassen =) och sedan fick han även ett idrottsstipendium =) å jag är verkligen så stolt över honom och jag grät då han tog emot d sista för motiveringen var så fin...


Hässlö IF:s stipendium 2009 går till en elev som under sin tid här på skolan visat ett enormt idrottsligt engagemang, Den här eleven har under året deltagit i flertalet aktiviteter anordnade av Hässlö if, samt varit mycket fysiskt aktiv under sin fritid.

Den här eleven har visat en fantastisk vilja och en kämpaglöd som aldrig tryter. Eleven är ödmjuk, en god kamrat och alltid positivt inställd till livet.

Livet är inte alltid så lätt - men den här eleven har visat att allting går bara man vill!



Detta stämmer så väl in på min bror. Och när d kom till meningen livet är inte alltid så lätt... kunde jag inte hålla tårarna borta. För då visste jag vem dem menade.


Sen var det dags för utsprång och de fick gå ut genom helikoptern.


Sen åkte han runt på ett flak två varv runt stan =) å vi andra åkte till hotellet för att vila oss lite och ta sig en drink, innan det var dags för smörgåstårta. Denna var god och kocken gjorde ett bra jobb =)

              
                                                                                                               på sista bilden står det vi är inte fulla vi tål bara inte björk =)


Sen ville vi ha gått ut.. men det fullkomligt vräkte ner, så vi kolla tv på hotellrummet istället innan det var dags för att ge sig av ut på stan för en fika. Vi gick till ett café som heter Gränden. Jätte mysigt oh billigt, fick en jätte stor portion med fläskfilé och ungspotatis med dricka till för 89 kr =)


På lördagen var det efter ännu en god frukost buffé dags att bege sig till brorsan för att städa ut hans lght.

Då han inte hade så spec mkt städ grejer fick vi ta vägen om ICA.

 När vi kom till brorsan  halv tolv var de vakna och hade börjat lasta ut lite grann. Så d var bara att börja å städa. Jag å mamma var de enda som städade och brorsan hjälpte till lite också.. men annars var de inte mkt som de gjorde... stod mest utanför och undrade hur lång tid d skulle ta...

När kl var 3 sa ja att jag var tvungen att åka för jag skulle vara barnvakt i Gbg kl 20.30.. å d tar ca 4 h å åka hem.

Så jag började åka med släpkärran för att senare möta upp pappa och byta bil... de var tvungna att stanna kvar för att besiktiga lägenheten.

 Mamma åkte med mig också.. och vi börjar köra var verkligen segt att ligg å puttra i 90.... Vågade inte köra fortare ifall d skulle vara polis kontroller...


Vi kör på och bensinen börjar ta slut.. mamma ville att vi skulle tanka på en preem mack för de va så dyrt annars.. hon visste att d fanns en i götene och hoppades att vi skulle hinna dit..  Nu kom pappa ikapp oss också å vi bestämde att vi skulle ses där... Nu var de bara så att bensin mätaren visade att vi bara hade 2 liter kvar i tanken... och ännu hade vi inte sett ngn preem mack..... men lillebrorsan ringer och säger att de ligger en om 3 km.. så vi körde på å hoppades hinna fram.. då vi svängde in på macken och precis skulle stänga av bilen visade den att d var 0 liter i tanken.. ja litare verkligen inte på den mätaren.. men d var ju tur att vi han komma till  en mack.

Här köpte vi en korv och sen bytte jag bil å åkte med pappa istället. Nu var klockan halv sju och jag ville helst hinna hem och ta en bil innan jag skulle åka och vara barnvakt.. men pappa sa att han skulle köra mig direkt..

 Han gasar på rätt rejält och ett tag låg vi i 210.. fast d kändes inte så fort... så när kl va 19.30 var vi i Gbg... men ja frågade om vi inte kunde hinna hem då så jag kunde ta en bil.. så då åkte vi hem ist.. så var hemma kvart i åtta..


Var verkligen jätte rolig tripp och roligt att få se min brors lght och hur han har bott de senaste två åren =) och  så skoj att han tagit studenten också


KRAM


koloskopi

Publicerat: 2009-06-15 / 16:18:08 | Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från varberg efter en koloskopi undersökning.
Var inte så hemskt som jag trodde.. visst man kände sig rätt utlämnad. men allt gick bra och med lite lugnande så kände jag inte så mkt.
D enda som var jobbigt var förberedelsen igår.. för då fick ja inte äta ngn fast föda och skulle dricka de äckliga medlet..
Efteråt när jag kom in på rummet igen som jag delade med en annan tjej, så prata vi lite grann och hon va rätt van vid å göra dessa undersökningar... men d e väll som hon sa att man vänjer sig...men det är jobbigt.  
D skulle höra av sig igen om 3 veckor då de fått prov svar så får vi se vad det e... för e verkligen jobbigt att må så här..... och har gjort d ett tag nu.

Nu blir d att äta lite jordgubbar å lappa lite sol på altanen
Ha det gott
Kram


Tillbaka i göteborg

Publicerat: 2009-06-13 / 21:06:56 | Kategori: Allmänt
Nu har jag kommit hem igen efter tre super goa dagar i västerås.
Har verkligen varit jätte roligt och jag är så stolt över min bror =)
Just nu är jag i gbg och sitter barnvakt. Så d blir en mer utförlig rapport om min vistelse i västerås under morgondagen
Ha en go kväll
Kram

Durewall och västerås

Publicerat: 2009-06-11 / 10:08:23 | Kategori: Allmänt

Hej.
Igår var jag på heldags utb inför mitt sommarjobb.. gällande lyft och säkerhet.
Var verkligen super roligt och har fått testa på hur d känns att åka i en sådan lift.

Nu ska jag strax till sjukgymnasten för lite rehab för min axel. och sedan åker vi till västerås till min lillebror.
Ska verkligen bli super roligt att åka dit å så tar han ju studenten oxå. Stor kille nu =)

Ha en skön helg så återkommer jag på lördag kväll
Kram


Deligering

Publicerat: 2009-06-08 / 13:15:45 | Kategori: Allmänt
Har precis kommit hem efter att ha varit i kba på en medecin deligerings kurs, d va inget nytt.. men bra att höra hur d arbetar här =)
blev lite stressigt innan bara.. för 7.15 imorse ringde enhetschefen mig å sa att d visst blivit lite fel, för jag skulle egentlige gått utb kl 13-16 men d var ett möte som ja var tvungen att komma på kl 15.. så d blev ju en liten krock.. så hon undra om ja kunde gå på freda ist.. men då e ja ju  i västerås.. men d va ju en nu på fm 9.-12 så jag fick gå på den ist.. va lite svårt å hitta bara... för hon sa att d skulle va på hålabäcksskolan.. å den vet ja vart den e.. å gick runt den ett varv innan jag tillslut så en liten lapp på dörren in till fritidsgården... va inte bara ja som hade svårt att hitta dit.. va menignen att d skulle vara ca 40 st där men vi va bara 18 som hitta dit...

Så min dag som var inplanead med att gå på cirkelgym kl 10 blev att avboka... å jag som tänkte träna kl 17 oxå.. men får se om jag hinner dit.. vet ju inte hur länge mötet håller på... å om jag avbokar mig nu så har ja ingen plats kvar för passet var fullt å stängt... så ja vet inte om jag ska chansa på att hinna... vill ju gärna träna =)

Nu blir d lite vila i solen som tittat fram innnan d e dax för att åka på ett möte på mitt sommarjobb
tur man får betalt för alla kurser och möten man ska på =)

Kram

SOMMARLOV

Publicerat: 2009-06-04 / 21:18:39 | Kategori: Allmänt
ÄNTLIGEN =). är det slut på allt lNytt inläggäsande av skollitteratur, skrivande, sena nätter, magont över att man sitter i sista stund och försöker skriva ihop något.
Ska verkligen bli så himla skönt att slippa skolan ett tag nu.. d har verkligen varit en tuff vårtermin, men jag har klarat de mesta och hoppas även att denna kursen gått bra, klarade gruppexaminationen idag så det är skönt. Nu blir det inget mer plugg förr än den 24 augusti och då ska jag läsa i Borås. Så mina kära studiekamrater och speciellt grupp 8 tack för en super go termin och tid innan med.. kommer sakna er.. men vi ses säkert ngn gång i höst.. för tror inte att jag klarar av att bara vara i Borås..

 Mitt sommarlov
Vad jätteskönt mitt sommarlov ska bli
Då är man ledig hela långa dan
Och alla människor vill ut på landet
Och nästan ingen vill gå kvar i stan

Mitt sommarlov
Vad jätteskönt mitt sommarlov ska bli
Med bad och sol och jordgubbar och glass
Tänk när man springer barfota i gräset
Och humlor surrar kring i solens gass

Och jag ska önska mig många soliga dagar
Så det blir varmt i vattnet i vår vik

Mitt sommarlov
Vad jätteskönt mitt sommarlov ska bli
Med alla blommorna på grönan äng
Man står och ser på hästarna i hagen
Och vet att inget är som sommaren
Och vet att inget är som sommaren

http://www.youtube.com/watch?v=3XQenCCjkgE#


försenat tåg och shooping

Publicerat: 2009-06-03 / 16:09:07 | Kategori: Allmänt
Igår efter examinationen skulle jag ta 13.35 tåget hem, gick bort till stationen ocg vänta på att tåget ska komma, men det kommer inte och det såtr inget på tavlan och de ropar inte ut ngt i högtalarna. Träffa en dam som sa att tåget hade strulat igår vid denna tiden och att det hade kommit jätte sent. Så jag gick in i vänthallen och där stod d att toget skulle komma 14.15, så jag gick å köpte mig en glass å satt mig för att vänta. Vid tio över gick jag tillbaka till perrongen, då står d att tåget ska komma 14.20 och så håller d på å ändra, tillslut kommer tåget 14.30 nästan en timma försent, så ngn VFU blev det aldrig igår eftersom tåget va så sent.
När ja kom till kba möte jag mamma och så gick vi å kolla i affärer efter klänningar som vi kan ha på lillebrorsans student, vi hittade varsin snygg mamma hitta en röd och jag hitta vit med blommer på. Så nu har man det klart =)

Idag var vi lediga från skolan å eftersom min vfu hade planering hela dagen så kunde jag inte komma dit, ska dit imorgon efter examinationen och sen en stund på fredag åsen e d SOMMARLOV =)

Soligt väder har d varit idag oxå så jag snodde brorsans lapptopp och har suttit ute på altanen och skrivit klart mitt arbete som ska in imorgon.
Nu ska ja strax iväg på spinning, ska bli skönt att få röra lite på sig, ville helst gått på cirkelgym men min axel e inte helt hundra än så känns onödigt att riskera nått.
Kram


Examination och brandlarm

Publicerat: 2009-06-02 / 13:01:52 | Kategori: Allmänt
Idag när vi hade gruppexaminationen så helt plötsligt hör vi hur det börjar att tjuta, det var brandlarmet, så bara att ta sina grejer och gå ut. När vi kom ut så träffa vi lite klasskamrater som sa att det var en popcorn påse som utlöst larmet, lite pinsamt.. men brandbilen kom och brandmännen med å de skrattade när de kom. Tog lite tid innnan de fick stängt av larmet, men när det var gjort var d bara att fortsätta med vårat åtgärdsprogram. Nu är vi färdiga och jag sitter och väntar på tåget som går 35, skulle tagit det som gick 12.35, men eftersom vi inte var färdiga så får jag vänta, lite jobbigt bara för jag skulle börja min vfu 13.30 har försökt ringa, men e ingen som svara. E ju lite pinsamt att komma nästan en timma sent. Men va ska ja göra när tåget bara går en gång och brandlarmet starta?

En spännande förmiddag har det i alla fall varit

Axel lux å näsblod.

Publicerat: 2009-06-01 / 19:57:08 | Kategori: Allmänt
D vaknade jag av imorse, först vaknade jag av att min axel låg fel, men fick lyckligtvis tillbaka den igen, åså vänder jag mig om och känner hur d börjar rinna ifrån näsan... bara å vända sig åt andra hållet och tillslut sluta det att blöda och jag gick upp. =) var rätt trött men hade vfu idag och d var roligt härligt väder åså. Har 2 dagar/em kvar att göra innan jag e klar. Och fick mitt omdöme idag eftersom min handledare kommer vara borta.
Imorgon är d först gruppexamination för att sedan göra lite VFU.

ps. igår doppa jag mig  i poolen.. va bara 20 grader så jag frös.. men hoppas pappa får ordning på solfångarna så d kan bli lite varmare minst 25 c.

Ha en trevlig kväll i solen
kram


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus