lite bilder från helgens tävling i hallsberg

Publicerat: 2008-05-26 / 15:50:56 | Kategori: Allmänt
image18






image19
starten i kvalet jag är andra i från vänster.. fick som sagt inget vidare bra utsläpp.


image20
hoppar ej över detta, var den livsfarliga trappan.. var en sån konstig nergång att jag ej vågade testa.. fast på kortet så ser den ju ej så hemsk ut =)

image21

serien i örebro och hallsberg

Publicerat: 2008-05-26 / 15:02:27 | Kategori: Allmänt
Hej.
 I helgen som var körde jag serien div 1  både lördag och söndag.
Då det saknades förare i laget fick jag snällt ställa upp och köra i laget.. vilket jag inte kände mig så glad över då det går ruggit fort.. men d gick över mina förväntningar ändå !!

Fick hjälp av en klubbkompis som var snäll och ställde upp som chafför och mek å husmor .. under helgen jätte tack! då pappa ej hade tid att föja med.
Vi åkte från särö vid fyra tiden på freda em och körde uppåt.. ungefär vid lerum så kom en lagkamrat/klubbkompis ikapp oss å vi körde följe.. hände mkt skoj på vägen upp .. d börja med att min chaffis hittade tutan på bussen å blev helt frälst över den å tutade på allt å alla under väge upp.. vi stannade på donkan i skara å käkade där satt även några andra från klubben... sedan drog vi vidare.. efter ett tag hörde vi hur det kom en massa motorcyklar.. å jag skojar inte d va säkert 20 st mc hojar som kom.. å d stod red devils elr nått på skinn jackorna så vi slog av lite då de kom farandes i en fil som gick ihop till en.. å man vet aldrig vad som hänt om vi gasat på å ej släppt förbi dem..
När vi kom till ett ställe som heter laxå så stod det helt plötsligt på en skylt flygfält och motorbana så då sa ja är det inte där vi ska in?? då vi visste att banan skulle ligga vid ett flyfält och att vi var ju nästan i örebro.. så vi svängde in på en mack för att vända å ja ringde till lagledaren för å fråga han om de var där vi skulle svängt av.. han sa nä d är långt kvar.. så då fick vi fortsätta åka.. vi kom fram till banan runt nio tiden och då slog vi läger och gick banan.
 vi var tre som sov i våra crossbuss och jag tog sovloftet för mig själv... jag sommnade nästan direkt för jag var gelt slut.

Nu till själva tävlingen.
första tävlingen gick som sagt i örebro, och jag gillar den banan mkt.. en hårdbana med trevliga hopp åså..
dagen startade inte så bra men det löste sig tillslut.. då min väska med min transponder låg kvar hemma så hade jag ej ngn och det måste man ju ha.. så jag sa det till coachen och jag trodde att han hade några extra med sig då den som var det förr alltid hade med sig extra utifall att d skulle hända en sådan här sak.. men det hade han som sagt inte.... fick tillslut lånat en av arrangörs klubben..
träningen gick bra men jag kunde inte rikitgt fokusera då jag kände att coachen var arg på mig pga transpondern.. men jag försökte släppa det.

Jag fick köra i kval heat 2 i samma heat som espen blikstad.. så d gick fort.
fick ett kanon släpp av grinden men i kurvan gick det inget vidare kom en kille och klippte mitt framhjul så jag stöp... kände när jag skulle resa mig att axeln var på väg ur led.. (igen) sjukvårdarna kom och frågade hur det var och som tur var åkte axeln tillbaka i rätt läge igen så jag började köra igen.. gjorde lite ont och kändes väldigt äckligt men det brukar det ju göra.. var ju absolut sist men jag körde på så gott jag kunde..

Till b-finalen fick jag en sämre start men kom genom kurvan utan att ramla försökte plocka så många förare jag kunde i de första kurvorna och sedan körde jag på så gott jag kunde.. jag slutade på en 22:plats och drog in 9 poäng.. jag blev inte sist utan hade 5 killar bakom mig.. så jag är skitnöjd med det heatet.. det gick ju ändå rikitgt fort och är div 1.. =)
Tyvärr så gick det inte rikitgt lika bra för laget då vi blev sist denna dag.
Sedan packade vi och lastade för att dra vidare till hallsberg där vi skulle köra på söndan.

När vi kom fram gick vi banan har varit där en gång innan och kört och det är en sandban och jag visste att den skulle bli spårig och svår körd.. men banan såg rikitgt rolig ut ändå.. var bara ett trapphopp som såg livsfarligt ut...
  
På kvällen grillades det käkade gott hade trevligt  och kollade lite på eurovision men de va inget å ha.. gick å la mig vid elva hade ruggit ont i axeln nu... så d va lite svårt att sova...

Söndan: blev lite struligt med att få tag i en transponder då arrangörs klubben ej hade ngn att låna ut...
 träningen gick bra försökte testa å köra i lite olika spår åså..
Fick köra i första kvalet.. fick en kass start men körde på hela heatet.. var lite äckligt då jag när jag landade efter ett farthopp kände hur axeln var på väg ur så jag stanna lite i en kurva åså gick den tillbaka... gjorde lite ont men jag fullföljde heatet..
i pausen gjorde det rejält ont i axeln men jag vågade inte säga ngt till coachen utan bet ihop och körde b finalen..
fick ingen vidare start men jag försökte kämpa på så att laget kunde få i varje fall något poäng.. vet ej vilken placering jag kom på och jag tror nog ej att jag vill veta... för det gick inget vidare alls..

Kollade starten i a-finalen och sedan lastade vi och begav oss hemåt.. va ju bara en 30 mil hem.. men det gick rätt fort ändå.. he ja sov visst halva vägen men ändå.. så vi va hemma runt sju tiden..

För laget så gick det lite bättre denna dag vi hade fler förare i a-final, tyvärr så var det en  förare som ej kom i mål så vi tappa rätt många poäng.. vi blev näst sista totalt .... får hoppas att de kommer fler förare till nästa serie tävling i alingsås 16 aug så att vi kan plocka mer poäng.
Var roligt att min lillebror som bor i västerås kom och kollade och hjälpte mej lite under båda dagarna.
tack brorsan!!

Idag tar jag det bara lungt har fortfarande ont i axeln är stel och öm men det går nog över.

HA DET GOTT!
KRAMAR JENNIE

image15

go cart

Publicerat: 2008-05-18 / 13:07:37 | Kategori: Allmänt
hejsvejs.. nu har jag precis kommit hem efter att ha varit med min lillebror på go kart skolan i torslanda... är meeningen att han ska ta nån form av licens där så då måste man gå i en skola på 4 söndagar.. han kör riktigt bra och d va han å en kille som körde rätt lika.. he d körde ifrån alla de andra.. men d va skoj å se att han hade kul.. känns bra att han hittat ngt som passar honom då han inte tyckte d va så skoj å köra cross...

Igår tog jag det lungt gick å la mig vid halv tio å sommna som en stock.. har ingen feber längre men jag har fortfarande ont i bröstet åså.. jobbigt att d inte vill släppa....

Idag ska jag maila min momentplanering till hon som ska komma och besöka mig från högskolan imorgon kl 8.30.... egentligen så bryr ja mig inte så mkt att hon kommer för hon ska ite betyg sätta mig ändå.. 

sen imorn ska jag på mitt första besök hos logopeden (käns lite pisnamt) men jag vet ju varför jag ska dit och det är huvudsaken.... så nu hoppas jag att dem kan hjälpa mig lite så d går lite lättare att andas å att jag kanske kan få lite tips på hur jag ska göra när jag känner att "andnöden" kommer.. he

 Annars så har jga inte så mkt in planerat idag.. ska fixa i ordning crossbussen lite bra inför helgen.. å om jag har tur kanske pappa kan hjälpa mig lite med crossen så jag kan få ordning på den. men vi får väll se om han orkar...
mamma å pappa har ju som sagt varit i tyskland på semester hela helgen så d är därför jag fått vara i särö  å passa pumba å anden..  kan ju alltid hoppas att d har med sig en liten flaska vin till mej.. men d tror ja inte.. men man kan ju alltid önska =)
ha en god dag 
så hörs vi
kram 

hmm

Publicerat: 2008-05-17 / 09:00:01 | Kategori: Allmänt
hej hopp..
ber om ursäkt för att det var ett tag sedan jag skrev ngt sist.. beror främst på att det har hänt en del knasiga saker, ni som känner mig vet vad jag menar....
Men nu lämmnar jag det bakom mig och vi blickar framåt =)
sJUK IGEN... då jag den senaste tiden gått omkring och varit lite små krasslig, ont i bröstett å rygg å lite mså feber så var jag hos läkaren i torsdags och fick reda på att jag har fått halsfulluss och ngt konstigt virus som satt sig på ena lungan..... men men d e bara å vila å försöka bli frisk.. ja har ingen feber idag..än så länge men jag har ont...

Är som sagt fortfarande ute på vfu har dock bara en vecka kvar, hade nog varit roligare om man kanske fått ngn krona extra för jag är ju där och gör pecis samma sak som när jag jobbar där.. fast nu gör jag det nästan gratis.. får iofs csn.. men hur mkt är det denna månaden da 5 tusen elr ngt.. hur hade dem tänkt att man skulle klara sig på de?? men jag har några dagar att ta igen pga sjukdom åså.. men det löser sig alltid.. längtar som bara den till sommarlov nu.. måste iofs jobba men ändå, slippa sitta halva nätterna med uppsatser som ska skrivas och böcker som ska läsas....

Med crossen går det upp och ner, jag har farten, men inte rikitgt orken.. har anmält mig till sm.et i tibro 1 juni men får se om jag ska vara med och köra, jag vill men samtidigt så har jag ju det kravet på mig att orka köra ett helt heat.. för jag vet att jag kan ligga topp 10 om jag bara har orken, för farten finns!
Ska till örebro och hallsberg 24-25 maj å köra serien div 1.. det värsta är nog att ja troligen får vara med och köra i representations laget.. å de vette sjutton om ja e så sugen på det för de går mer än dubbelt så fort där mot vad det gör i reserven.. men men man får ju ställa upp på sin klubb å kamraterna :D.. känns iofs lite pissigt att vi är den enda klubben i serien där klubben ej vill betala ut reseersättning till de som är med och kör serien..

Jag ska snart bege mig ut till crossbanan för att ge några killar mx licens.. är skoj att ha sådana kurser, men det känns inte så motiverande idag då det precis har börjat att ösregna utanför mitt fönster.. dde va ju sol för bara nån timam sen..  

Nä nu är det nog snart dax å äta lunch för jag vaknade kl 5 idag å va klar vaken.. va lite segt för ja ville gärna sovit ett litet tag till.. men d e klart jag sov ju rätt mkt igår på dan så d kanske va så att jag sovit ikapp mig.. 

Ha det gott så ska jag försöka att uppdatera här lite oftare.....

KRAM 

Lerig premiär

Publicerat: 2008-05-02 / 09:28:42 | Kategori: Allmänt
Hej alla.
hoppas ni haft en bra valborg och 1 maj.. min valborg tog jag det lungt på eftersom jag skulle köra serien i varberg 1 maj.
När jag vaknade vid 6 så såg jag att det regnat under natten, men nu var d uppehåll, gött tänkte ja då är ju säkert banan perfekt... när jag sedan åkte mot särö för att hämta min cross så började det regna en ehel del.... å ju närmare ja kom varberg ju mer regnade det... ajaj tänkte ja d får gå som det går... när ja kom fram så gick ja å anmälde mig å kolla lite på banan.. banan såg helt ok ut trots regnet... körde första träningen å det gick bra dock var det väldigt svårkört uppför startbacken.. jdupa spår å man körde fast om man kom på fel sida.. men ja körde hela träningen å när ja kom in så va ja hur leri som helst.. å d va jobbig lera... men som tur va fick ja låna en tvätt av en klubbkamrat så ja kunde spola av den värsta smutsen.  i första hetate fick ja en rätt dålig start va nånstas i mitten å sen körde jag bara på å d funka rätt bra ändå, dock på näst sista varvet kom jag fel i start backen å va på väg å köra fast.. men som tur va kom jag loss.. dock tror ja att ja gjorde slut på lamellerna i kopplingen för ja slira på den hela vägen för å komma upp... 
emellan våra heat så skulle siovagnarna köra.. å i första starten så fastnade  typ halva startfältet i backen.. så då rödflaggade dem heatet, sedan så testa de igen å då va d tre st som fastnade men d röd flaggade heatet ändå... lite dåligt tycker ja menmen.. ist så fick vi i serien köra... ja hade först i tanke på om ja ej skulle ställa upp i andra heatet, men sedan så tänkte ja att d e ju bra träning så då kan ja ju köra.. fick en urusel start hamnade på vänster sidan å fastnade i backen så  ja va sist iväg.. men d flöt på riktigt bra å ja tror att ja körde om några killar i varje fall..  banna hade torkat upp lit så d va inte riktigt lika halt å köra.... när jag hade lastat crossen så såg jag att jag hade punktering på mitt bakhjul.. he inte lika skoj.. så nu va d bara å åka hem å tvätta allt å fixa hojen inför lördan då vi ska köra serien på hemmabanan.. hoppas på uppehåll :D
ha d gott kram 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus