Vem är du?? en liten "pepp video"

Publicerat: 2011-01-30 / 11:53:09 | Kategori: Allmänt
http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs

Dumt!!!

Publicerat: 2011-01-28 / 07:55:05 | Kategori: Allmänt
Jag har tänkt mkt dumt i natt.. å för första gången gjorde jag som jag blivit tillsagd.
Nämligen att skriva tanken på en lapp å sen på morgonen elda upp den.
Och d va en riktigt skön känsla.

Så nu glömmer vi dessa dumma tankar och blickar framåt. e ju fredag idag =)
Jag ska träna och så blir d lunch med världens bästa vän H.

KRAM

Torsdag 11-01-27

Publicerat: 2011-01-27 / 12:47:59 | Kategori: Allmänt
Hej!
Idag har jag tänkt att städa och fixa mina flytt lådor, och även skicka in en ny ansökan till bostadsförmedlingen =)

Är gott väder ute oxå så blir nog en promenad med vovvarna.

Ha det gott
KRAM


Lite uppdatering

Publicerat: 2011-01-25 / 20:38:43 | Kategori: Allmänt
Hej!
Hoppas ni mår bra, va ett tag sen jag skrev här sist så här kommer en liten update =)
Fredagen den 14 januari tog jag min lärarexamen, så den dagen började med en examination 9-11 för att sedan äta lunch med farfar innan det 14.30-17.30 var dax för examens cermoni. Mkt vackert å skoj. kl 19.00 var det dax för examens middag med klassen på folketshus, det åt å dracks gott =) kl 22 kom min super snälla storebror och hämtade mig. Tusen tack!!

Lördagen den 15 januari hade jag middag för släkt och min bästa vän, det var trevligt och mina pajer som jag gjort gick att äta :P, fick mkt fina saker och pengar som behövdes =) men mest glad var jag över att de ville komma och fira mig!

Söndagen den 16 januari ringde kl 03.00 för då begav jag, min storebror, å lite kompisar till Åre.
Där var vi i en vecka och åkte  skidor å drack öl å hade d gott =) va femton årsen jag åkte skidor sist så trodde inte d skulle gå så bra.. men va bara första åken som va "vingligt" sen gick d som jag inte gjort annat =)

Onsdagen den 19 januari ringde min gamla tränare mig och tyckte jag skulle söka en tjänst på en fsk.. så jag ringde chefen på fsk och vi bestämmde en dag för intervju.

Söndagen 23 januari kom jag hem från åre kl 03.30 på morgonen. Kl 14.00 var jag på intervju på en privat fsk i kba. och d va riktigt trevligt!

Måndagen den 24 januari sa jag upp mig från mitt jobb i mölndal, hade ju fortfarande inte fått ngt avtal så jag var bara där igår på timmar.

Idag var jag återigen på happy kids och pratade med chefen och fick se lokaler ochså.. sen fick jag mitt avtal =)
och jag är så nöjd, jag får kortare sträcka till jobbet (-3 mil) och 2000 kr extra i lön. Så nu är jag förskollärare i en ett års grupp och jag börjar där den 2 februari. Ska verkligen bli super skoj. jag fick även träffa min kollega som jag ska driva arb tillsammanse med och hon verkar jätte go så tror vi kommer funka bra ihop. Så nu e jag i full gång och planerar för hur näst kommande månad ska se ut (gällande aktiviteter i barngruppen)

Ha det så gott!!
Livet är underbart!!
KRAM

Sjuk!!

Publicerat: 2011-01-10 / 10:05:16 | Kategori: Allmänt
God morgon!
Ja då var febern här, hela natten har jag legat åena stunden hållt på att hacka tänder för att nästa stund svettas ihjäl.
Känner mig helt slut å har sån förfärlig huvudvärk, sen att jag inte kan andas genom näsan gör inte saken bättre.
Jag kände att jag inte kunde med å sitta på en föreläsning då jag mår såhär. Men samtidigt får jag ångset över att jag inte går på föreläsningen. Va ju den sista på denna utbildningen.

Så idag blir d vila på hög nivå!! Måste ju bli frisk tills på fredag då det är dax för examen.

Hoppas ni har en bra måndag!!

KRAM

My dog

Publicerat: 2011-01-09 / 14:44:28 | Kategori: Allmänt
Hej!
Nu har jag precis kommit hem efter att ha spenderat min förmiddag på svenska mässan, och my dog. Var där tillsammans med mamma och pappa. Det var trevligt och skoj att se alla uppträdanden och hundarna, vi såg på agility och även polisen och försvarsmakten då de visade upp sina hundar och verksamhet.

Vi passade även på att köpa en ny munkorg till Stella, då den gick sönder igår igen efter en liten fajt mellan hundarna.
Fattar inte varför dm blir så förbannade, jaja nu har vi köpt en som hon inte kan bitas med. Hoppas verkligen att dem blir kompisar snart.

Nu får jag nog ta å gå ut å försöka få upp mammas bil för backen ( igår va det rena isgatan så kom inte upp å gled bara neråt)

Hoppas ni har en bra söndag!!

KRAM

Följ mig på bloglovin.se

Publicerat: 2011-01-09 / 14:37:01 | Kategori: Allmänt
Följ min blogg med bloglovin

God fortsättning

Publicerat: 2011-01-08 / 12:49:58 | Kategori: Allmänt

Hej!
Oj det va visst länge sen jag skrev här.. men om sanningen ska fram har det varit så mkt annat jag prioriterat än datorn och bloggen.


Det har hunnit blitt nytt år nämligen 2011, å detta kommer bli ett bra år, på fredag tar jag min lärarexamen =) å den 24 januari börjar jag jobba!!

Händer inte så mkt nytt här, fixar lite i lght, håller på å se över om man kan göra en flytt till kba ist. Sen e d de sista i skolan oxå som ska fixas.

Hoppas ni alla mår bra och jag ska försöka uppdatera lite oftare här =)
KRAM



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus