25-år

Publicerat: 2011-07-28 / 11:36:50 | Kategori: Allmänt
Ja då har jag blivit tant på riktigt!!
Var nog inte många som trodde att lilla jag på 560 gram skulle överleva och till och med fylla 25 år =)
Men  jag är STARK!!
Och för er alla som undrar hur jag känner mig så känns det precis som vanligt... varken bättre elr sämre.. fast nu har man ju inte förmån hos tandläkaren längre... jaja men det är nog fler fördelar med att bli äldre!!
Ngn sovmorgon blev det icke kl 8.30 var jag hos min mya sjukgymnast på fysio väst.. han verka helt ok och han lyckades nog rätta till min tilltuffsade nacke lite grann =)
sen blev det en tur till affären.. å det är väll en tråkig del i att fylla år.. måste ju fixa mat och tårta =)
Nu ska jag vila mig och njuta av min dag!! Ikväll efter att jag jobbat en stund så blir det middag på tio pepe i kba med mor far och bröder =)
Imorgon blir det lite skoj här hemma med några vänner ska bli skoj å om ni e sugna på tårta så är det bara att svänga förbi här efter 19 imorgon =)
Ha en go dag
KRAM

Söndag 11-07-24

Publicerat: 2011-07-24 / 11:09:16 | Kategori: Allmänt
Hej!!
Tiden går fort.. snart är semestern slut och det är dax att gå tillbaka till vanliga rutiner igen.
Hoppas jag lyckas ändra mina sov rutiner innan.. kan ju inte sommna på kvällen/natten har så förbaskat ont i min rygg och axel då jag slappnar av...så sommnar ju först på morgonen å vaknar vid 10 tiden.. å då har ju en del av dagen redan gått.
Denna veckan har jag försökt att hitta tillbaka till träningen igen lyckades köra 4 pass skivstång och indoor, var skönt., men har ju tappat allt och ja det gör ont, men smärtan blir ju bara värre av att jag inte rör mig..
Har även försökt ta tag i min kost, måste se till att gått ner lite i alla fall till operationen... så får se om det ger ngt resultat.
Letar febrilt efter lägenhet i kungsbacka oxå... men än har det inte blivit ngt resultat.. jaja bara fortsätta att ringa och tjata... avskyr det.. men verkar vara de ända sättet.
Denna veckan som kommer händer det mkt skoj =) längtar till tisdag då jag ska göra en sak som jag inte vill berätta än =) sen på torsdag är det den stora dagen då man blir tant på riktigt.. så på fredag ska jag ha lite middag hemma för vännerna och på lördag för släkten.
Idag regnar det.. men gör inte så mkt försöker njuta av ledigheten ändå. ska nog klippa mig idag... börjar bli trött på mitt hår.. borde ta och städa oxå.. men orken till det har inte riktigt kommit än...
Önskar er alla en trevlig söndag
KRAM

11-07-14 Torsdag

Publicerat: 2011-07-14 / 13:37:25 | Kategori: Allmänt
Hej!!
Idag är e trist dag, det regnar, och jag känner mig allmänt seg.
Så då gör d inte så mkt att jag bara ligger i soffan och kollar på Greys Anatomy. Hade tänkt spara avsnitten tills jag ska operera mig, men är ju sjukskriven nu oxå så då passar jag på att kolla.. är på säsong 3 och det finns ju 7.
Hoppas att alla mina läsare mår bra och att ni får en fin torsdag trots vädret.
KRAM

Sommar

Publicerat: 2011-07-07 / 21:36:29 | Kategori: Allmänt
Hej!!
Hoppas ni alla mår bra!!
Här händer det inte så mkt intressant.... är i nuläget sjukskriven pga min kassa axel samt att jag fortfarande har värk i min nacke å rygg sen jag blev påkörd för ca en månad sen.
Har iofs semester tom vecka 30... sen är det tre veckors jobb innan det är dax för operation och ytterliggare 3 månaders sjukskrivning.
Jag hoppas verkligen att jag kan få en egen lägentet tills dess!!
Ja ja livet går vidare. och jag ska försöka skriva lite oftare här =)
Ha en skön sommar
KRAM


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus